Προς το περιεχόμενο

Name That Film: Αναζητήσεις ταινιών

marantonis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

πριν κατι χρονια η αξεχαστη ερτ :cry:  εβαζε ενα ωραιο ντοκυμαντερ με ενα γαλλο εξερευνητη που γυρνουσε ολο το κοσμο, και εδειχνε τις ομορφιες των χωρων. απο το καναδα μεχρι την ιαπωνια.
αυτο που θυμαμαι ειναι πως τον λεγαν αντουαν και ειχε μουσια :lol:
μηπως ξερει κανεις το τιτλο ; 

Mηπως λες το Once Upon an Island?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

οχι δεν ειναι αυτο. το θυμαμαι και εγω αυτο. επαιζε στο ερτ3 και ειχανε ενα μεγαλο φορτηγο. αλλα δεν θυμαμαι τον τιτλο !

οχι δεν ειναι αυτο. το θυμαμαι και εγω αυτο. επαιζε στο ερτ3 και ειχανε ενα μεγαλο φορτηγο. αλλα δεν θυμαμαι τον τιτλο !

Αυτο με το φορτηγο που λες εσυ ειναι το C'est pas sorcier  και στο ερτ3 ειχε το τιτλο Μαγικος κοσμος ή Magically simple.

.

Αυτο με το φορτηγο που λες εσυ ειναι το C'est pas sorcier  και στο ερτ3 ειχε το τιτλο Μαγικος κοσμος ή Magically simple.

.

delete

ευχαριστω για την απαντηση      αυτο ηταν

Ρε παιδια να ρωτησω κατι εσεις απο εδω τι καταλαβενετε; 

series premiere THURSDAY, OCT. 3 9 .8c

season premiere THURSDAY, OCT. 3 8 .7c 

την μερα την καταλαβενω Thursday τον μηνα  October ναι την ωρα λογικα ειναι το 8c και 7c αντιστοιχα τα 3 9 και 3 8 τι ειναι;

Ρε παιδια να ρωτησω κατι εσεις απο εδω τι καταλαβενετε; 

series premiere THURSDAY, OCT. 3 9 .8c

season premiere THURSDAY, OCT. 3 8 .7c 

την μερα την καταλαβενω Thursday τον μηνα  October ναι την ωρα λογικα ειναι το 8c και 7c αντιστοιχα τα 3 9 και 3 8 τι ειναι;

νομιζω οτι το 3 ειναι η ημερομηνια (3 οκtωβριου), το 9 και το 8 ειναι η ωρα προβολης και το 8c και ο 7c νομιζω οτι ειναι με την χρονικη ζωνη ωρας της καθε περιοχης γιατι στην Αμερικη παιζει το ιδιο τρεϊλερ παντου και εχει 2-3 αναφορες με την ωρα για να ξερει καθε περιοχη τιο ωρα θα παιχτει εκει. Οπως ας πουμε αν ακολουθας την σελιδα καποιας σειρας στο facebook, οταν εχει νεο επεισοδιο γραφει "west coast premiere 21:00" και "east coast premiere 22:00"

νομιζω οτι το 3 ειναι η ημερομηνια (3 οκtωβριου), το 9 και το 8 ειναι η ωρα προβολης και το 8c και ο 7c νομιζω οτι ειναι με την χρονικη ζωνη ωρας της καθε περιοχης γιατι στην Αμερικη παιζει το ιδιο τρεϊλερ παντου και εχει 2-3 αναφορες με την ωρα για να ξερει καθε περιοχη τιο ωρα θα παιχτει εκει. Οπως ας πουμε αν ακολουθας την σελιδα καποιας σειρας στο facebook, οταν εχει νεο επεισοδιο γραφει "west coast premiere 21:00" και "east coast premiere 22:

Οχι δεν εχω fb μαλιστα δηλαδη καθε πολιτεια της Αμερικης εχει διαφορετικη ωρα λες; αυτο δε το ηξερα

Οχι δεν εχω fb μαλιστα δηλαδη καθε πολιτεια της Αμερικης εχει διαφορετικη ωρα λες; αυτο δε το ηξερα

Δεν εχει καθε πολιτεία άλλη ωρα, 4(+2 Αλασκα και Χαβαι) βασικές ζώνες ώρας εχουν οι ΗΠΑ http://www.worldatlas.com/webimage/countrys/namerica/usstates/timezonenew.gif

Δεν εχει καθε πολιτεία άλλη ωρα, 4(+2 Αλασκα και Χαβαι) βασικές ζώνες ώρας εχουν οι ΗΠΑ http://www.worldatlas.com/webimage/countrys/namerica/usstates/timezonenew.gif

Μαλιστα οταν λες βασικες ζωνες τι εννοεις;

• Moderators

Μου ειπαν για μια ταινια που παιζει μια αγγλιδα ηθοποιος (μαλλον η Εmma Watson) και ειναι συγγραφεας. Ο κεντρικος ηρωας ακουει τη φωνη της απο το πουθενα να εξιστορει στην εκδοτρια της το βιβλιο και προσπαθει να γλιτωσει απο το θανατο που τον εχει βαλει να δεχθει στο τελος.

Ετσι μου το περιεγραψαν ετσι το λεω :)

Επισης μου ειπαν για μια αλλη ταινια φαση 80s (b movie φανταζομαι) με ζομπι οπου η κεντρικη bad girl λεγοταν Σαλυ. Οι ηρωες φυλακιζουν με καποιον τροπο τα ζομπι σε εναν ουρανοξυστη και (νομιζω πως ειπαν πως) πεφτει ο ουρανοξυστης.

Ιδεες?

• Moderators

Oh god, πως μπόρεσε κάποιος να περάσει αυτήν για αυτήν   :shock:

A καλα mea culpa. Τhompson μου ειπε, εγω σκεφτομουν Watson, ο,τι να ναι γενικως. Τωρα το προσεξα με το quote σου :lol:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...