Προς το περιεχόμενο

Name That Film: Αναζητήσεις ταινιών

marantonis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Μια Ιταλικη B movie λεει νομιζω.Οχι οτι εγω βλεπω τετοια πραγματα,αυτα τα βλεπει ο φιλος μου απο το αλλο νημα που ψαχνουμε τις ταινιες ο Pablito. :devil:

Θα ψαξω να την βρω,αλλα εν τω μεταξυ για κοιτα arxarie μηπως ειναι αυτη?

http://www.imdb.com/title/tt0267601/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

τα ντοκιμαντέρ που λέει το σκάι τις 7,

πχ τωρα λέει ένα με την αλιεία καβουριών στην αλάσκα,ανήκουν σε κάποια σειρά ντοκιμαντέρ?

Μια ταινία που την είχα δει πριν περίπου 20 χρόνια...

Κάπου στην Αυστραλια ένα ζευγάρι με δύο παιδιά πάνε εκδρομή με ένα βαν.

Ένας παπούς αμπορίτζιναλ δίνει ένα περίεργο σχέδιο στο αγοράκι.

Οι γονείς σκοτώνονται σε ατύχημα με το βαν (και το κοριτσάκι; δε θυμάμαι...)

Τελικά το αγοράκι μένει μόνο στην ερημιά και προσπαθεί να επιβιώσει, ώσπου συναντάει κάποιον ο οποίος όμως δεν του δίνει σημασία γιατί έχει πάει στην ερημιά για να πεθάνει!

Όταν βλέπει το αμπορίτζιναλ σχέδιο αποφασίζει να το βοηθήσει να τα βγάλει πέρα μόνο του, μαθαίνοντάς του πως να επιβιώσει σεβόμενο τη φύση.

Μετά από δυό χρόνια ψάξιμο τη βρήκα...

http://www.imdb.com/title/tt0080671/plotsummary B)

Καλησπέρα. Ψάχνω την ταινία από την οποία προέρχεται αυτό το avatar. Είναι μάλλον την δεκαετίας του 80. ewokbg4.gif.

Επίσης ψάχνω κινούμενα σχέδια που κυκλοφόρησαν σε βιντεοκασέτα. Τα έβλεπα τέλος δεκαετίας 80 ή αρχές 90. Αν θυμάμαι καλά στα ελληνικά λέγονταν "κάτω από τα έγκατα της γης", αλλά όσο και εάν έψαξα δεν βρήκα κάτι. Υπήρχαν κάποια τέρατα που έβγαιναν από το έδαφος και οι ήρωες φορούσαν κάποιες στολές και κατέβαιναν κάτω. Συγκεκριμένα ο ένας έμοιαζε με ρομπότ χρώματος λαδί και είχε και έναν γάντζο για χέρι που το πετούσε και με το σχοινί σκαρφάλωνε (σαν τον μπάτμαν). Θυμάμαι σκηνές με δέντρα να ζωντανεύουν. Η εισαγωγή έπαιζε ανά τακτά διαστήματα γιαυτό δεν ξέρω αν ήταν ταινία ή μίνι σειρά. Ευχαριστώ.

Καλησπέρα. Ψάχνω μια ταινία που είχα δει (στο STAR έχω την εντύπωση) πριν κάμποσα χρόνια. Θυμαμαι ελάχιστα πράγματα, όπως το ότι αφορούσε ή δύο αδέρφια και τη γυναίκα του ενός, ή ήταν κι αυτή αδερφή τους και προσπαθούσαν να κουμαντάρουν μια εταιρία μετά το θάνατο του πατέρα τους. Η εταιρία νομίζω ειχε να κάνει με πετρέλαιο/διαμάντια/ορυχεία ή κάτι τέτοιο τέλως πάντων. Η τοποθεσία πρέπει να ΄ταν κάπου σε Αφρική/Αυστραλία ή κατί πιο "αποκεντρωμένο" γενικότερα. Επίσης θυμάμαι ότι ο ένας ηθοποιός έμοιαζε αρκετά με τον Stephen Baldwin (δε νομίζω πως είναι αυτός πάντως). Ξέρω, δεν είμαι ιδιαίτερα σαφής αλλά σε όποιον θυμίζει κάτι ας μου πει. Ευχαριστώ!

Καλησπερα, εχω λαβει μερος σε εναν διαγωνισμο στην σχολη μου που ειναι σαν το παιχνιδι που δινεις ενα snap απο την ταινια και βρισκεις τον τιτλο...Εχω βρει 45/50, οποιος λοιπον μπορει ας βοηθησει!

Thanks!

Link1

Link3

Link4

Link6

Link7

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...