vitriolis1 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Χαίρετε. Είχα δει παλιά ένα βίντεο στο youtube, παρωδία του άρχοντα των δαχτυλιδιών με τις φοιτητικές παρατάξεις. Θυμάμαι χαρακτηριστικά σε μία σκηνή να ακούγεται το: "Μπουχέσερ, εκπρόσωπε της δαπ, φέρε μου την αυτοδυναμία!". Μπορούμε να το βρούμε? ΥΓ. Έκανε ένα searching, αλλά δε βρήκα κάτι αντίστοιχο για βίντεο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anxolakos Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 το ριξαμε σε καμμενο σαββατοκυριακο. airheads, office space και μετα ενα fear and loathing in las vegas ν ανοιξει το ματι. ακομα χανγκοβερ εχω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xaiko Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 τεστ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavlos88 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Καλησπερα. Ψαχνω για ενα παλιο θρυλερ με την jacqueline bisset (ελπιζω να ηταν αυτη και να μην μπερδευομαι λογω χρονων) στις δοξες της. Ο πατερας ενος μικρου κοριτσιου, του οποιου η μητερα εχει πεθανει, παει με την κορη του στο εξοχικο της καινουργιας του αγαπημενης (jacqueline bisset). Εκει το μικρο κοριτσακι (το θυμαμαι με λευκο νυχτικο) δαιμονιζεται απο το πνευμα της νεκρης του μητερας και προσπαθει με διαφορα ατυχηματα να εμποδισει το ειδηλειο μεταξυ πατερα και αγαπημενης. Στο τελος θυμαμαι οτι ο πατερας και η κορη πεθαινουν ταυτοχρονα, καρφωμενοι απο το ιδιο σιδερο-ακοντιο. Βασικα θυμαμαι το πατερα να αποφασιζει να σκοτωθει με την κορη του προκειμενου να γλυτωσει η jacqueline bisset και πεφτει πανω στην κορη του και στο σιδερο. Εχω ψαξει τις ταινιες της jacqueline bisset αλλα δεν εχω βρει το φιλμ! Θυμαται μηπως κανείς να βοηθησει; Ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavlinara Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 σειρά που έδειχνε κάθε σαββατοκύριακο μεσημέρι στο mega μέσα δεκαετίας 90.αμερικάνικο. ένα ζευγάρι σκοτώνεται σε αεροπορικό αλλά επιστρέφουν ως άγγελοι και σώζουν ζωές.αυτός ξανθός αυτή κοκκινομάλλα με πράσινα μάτια. το βρήκα: επίσης παρόμοια σειρά με τύπο που ταξιδεύει στο χρόνο και μπαίνει στα σώματα των θυμάτων και τους σώζει τις ζωές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
star12 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 το quantum leap ειναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavlinara Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 καλά θεός πώς το βρήκες;;;το έψαχνα αιώνες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Votritis Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Ειχα δει πριν αρκετά χρονια(5-6) μάλλον ηταν tvshow (jackass η κατι τέτοιο) στο επεισόδιο που ψάχνω ο τυπος εκανε παρτυ στο σπιτι του και ειχε καλεσει καποιο χεβι μεταλ συγκρότημα (ίσως τους slayer) και οι γονείς του τα ειχαν παίξει απο τον ήχο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 http://www.imdb.com/title/tt0382501/ Viva la bam, το τι είχε περάσει ο χοντρομπαλάς ο μπαμπάς του δεν λέγετε.... Πρέπει να ήταν οι HIM,από ότι θυμάμε έπαιζε και ο αδερφός του μαζί του ή κάτι τέτοιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Votritis Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 http://www.imdb.com/title/tt0382501/ Viva la bam, το τι είχε περάσει ο χοντρομπαλάς ο μπαμπάς του δεν λέγετε.... Πρέπει να ήταν οι HIM,από ότι θυμάμε έπαιζε και ο αδερφός του μαζί του ή κάτι τέτοιο. Ωραίος,τελικα καλα θυμόμουν ήταν οι slayer(υπάρχει και επεισοδιo με HIM) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaiosgtr Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 παλια επαιζε μια σειρα στον ant1 με τον Γιάννη Μπέζο. οχι το ακρως οικογενειακων. ενα αλλο που ειχε και μια υπηρετρια στο σπιτι του που τον φωναζε "κυριους θεοτοκατους". Κατι αλλο που θυμαμαι ηταν οτι ειχε ολο μπλεξηματα με γυναικες παρακαλω αν θυμαται καποιος τον τιτλο ας βοηθησει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Indiko_Xoiridio Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 ΕΚΕΙΝΕΣ ΚΑΙ ΕΓΩ http://www.antenna.gr/webtv/categories?cid=3129 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaiosgtr Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 σε ευχαριστω πολυ φιλε ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
meymigrou Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Καλησπέρα, Πριν χρόνια είχα δει μια ταινία στο STAR την οποία τώρα δεν μπορώ να βρω με τίποτα για να δω και έχω τρελαθεί. Η ταινία ήταν σίγουρα Θρίλερ και από ότι θυμάμαι ήταν ένας τυπάς ο οποίες έψαχνε (από το ίντερνετ νομίζω) όλες τις γυναίκες οι οποίες φοβόντουσαν πάρα πολύ το νερό και πιο συγκεκριμένα τον πνιγμό. Όταν έβρισκε μια την έπαιρνε και την έπνιγε σε ένα συγκεκριμένο σημείο και στην συνέχεια την βουτούσε μέσα με μια πέτρα και μετά πήγαινε και την έντυνε με άλλα ρούχα και έτσι μέχρι που μια μέρα βούτηξε μια γυναίκα αλλά λίγο προτού πνιγεί την βρήκαν κάτι άνθρωποι που ήταν μέσα στο νερό με μάσκες κ.τ.λ και την έσωσαν. Μετά από λίγες ημέρες αυτός την ξανά βρήκε και ξανά το ίδιο.. Δεν θυμάμαι περισσότερα ελπίζω να βοήθησα αρκετά.. Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paularas Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 γιατί νομίζω ότι είναι επεισόδιο του criminal minds και όχι ταινία 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα