Kostas93 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 η ιστορία είναι αυτή, όμως αυτό είναι mini series, και αυτό που είχα δει ήταν μία ταινία, και δεν είμαι και απόλυτα σίγουρος για τους ηθοποιούς, βλέπω τα trailer και, αν και η ιστορία είναι ίδια, οι ηθοποιοί δε μου "λένε" κάτι. ίσως να μη θυμάμαι εγώ καλα. ευχαριστώ πάντως για τον κόπο σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Επειδη κι εγω το εψαχνα καποια στιγμη αυτο, η τηλεοραση εδω το ειχε βαλει σε ενα επεισοδιο τυπου τηλεταινιας. Οι ηθοποιοι που ισως σου θυμισουν κατι ειναι το τυφλο κοριτσακι και ο σπαστικος πλουσιος γιαπης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas93 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 πράγματι, αυτούς έψαχνα να βρω, ο πλούσιος κάτι μου λέει αλλά θυμόμουν ότι το κοριτσάκι ήταν ξανθό και κόλλαγα εκεί, πιθανότατα θα κάνω λάθος,άλλωστε ήμουν πολύ μικρός όταν το είχα δει, αν το είχαν δείξει όλο μαζί, τότε αυτή είναι. Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Muchacho Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 (επεξεργασμένο) Εγω ψαχω τις εξης ταινιες: 1)Μια ταινια που ειναι αποκλεισμενοι ορισμενοι σε ενα αεροδρομιο και ειναι ενα κοριτσι τυφλο που βλεπει οραματα και προβλεπει θανατους και διαφορα αλλα που θα γινουν αναμεσα τους(ή κατι τετοιο τεσπα).Star channel... 2)Μια ταινια με κατι σκουληκια-τερατα που βγαιναν στο εδαφος και χτυπουσαν κοσμο,και ηταν αμα θυμαμαι καλα ενα μερος που ηταν ενας μουστακαλης που ειχε αρκετα οπλα,και ορισμενοι που συχναζαν σε ενα μπαρ και ισως καποιοι επιστημονες που ειχαν ερθει να κανουν κατι ερευνες...Star channel... 3)Πανω κατω το ιδιο χαζοσεναριο ταινιας τρομου(κωμωδιας)και ισως παλι ηταν ο ιδιος μουστακαλης,αλλα αυτην την φορα υπηρχαν κατι ιπταμενα τερατα...Star channel... 4)Μια ταινια που ειχα δει μια μονο σκηνη που νομιζω ηταν ο edward norton και καποιος τον ειχε βαλει για να κανει τον διανοητικα καθυστερημενο(ενω δεν ηταν) ή κατι τετοιο τεσπα... 5)Μια ταινια που ηταν μια ομαδα ναζιστων-ακροδεξιων στην Αμερικη και γενικα καναν οτι θελαν σε μια περιοχη,ωσπου ερχεται ενας κινεζος καρατεκα..Νομιζω σκοτωσαν εναν μαυρο που ηταν κληρικος ή κατι τετοιο... 6)Mια ταινια(ο θεος να την κανει)με ναζιστες σερφερς που σκοτωνουν και χτυπανε κοσμο στην παραλια,και σκοτωνουν εναν μαυρο και η γιαγια του,τους κυνηγαει για εκδικηση.. 7)Mια ταινια θριλερ,με κατι παιδια που συχναζαν κοντα σε ενα χοιροστασιο και καποιοι κυνηγουσαν εναν απο αυτον για να τον σκοτωσουν ή να τον βαλουν στο αναμορφωτηριο δεν θυμαμαι τι ακριβως και αυτους τους σκοτωνει εκει.. 8)Eνα θριλερ με εναν που εχει στο χερι του προσαμοσμενο ενα αλυσοπριονο.. 9)Μια κωμωδια με ενα ξενοδοχειο νομιζω και θυμαμαι μια σκηνη με ενα παιδι που κανει κουνια σε μια κουνια που ειναι ακριβως σε εναν γκρεμο.. 10)Μια ταινια του αλτερ με ενα τηλεκοντρολ.... Αυτα,λυπαμαι που δεν θυμαμαι παραπανω,αλλα ειναι ταινιες που τις εχω δει μια φορα στην ζωη μου παλια,ή ειδα μερικες σκηνες ή με πηρε ο υπνος... Επεξ/σία 21 Μαρτίου 2013 από Muchacho Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Muchacho seriously, για το 1) δες το απο πανω ποστ To 2) παιζει να ειναι το Tremors. To 4) ειναι το The Score Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
άδικος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Even better: Seriously, τα μισά από αυτά τα βρίσκεις στο google με μια αναζήτηση 3 λεπτών, και το υπόλοιπο ένα τρίτο διαβάζοντας καναδυό προηγούμενες σελίδες του θέματος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Muchacho Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Nαι το Tremors ειναι,παιζει και ο Kevin Bacon Και το 4) σωστο ειναι... Οσο για το 1),οντως το The Langoliers πρεπει να ειναι..Ευχαριστω να'σαι καλα! EDIT.. Το 6) ειναι το surf nazis must die Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Το 8 πρέπει να είναι αυτό: http://en.wikipedia.org/wiki/Army_of_Darkness Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Muchacho Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Το 8 πρέπει να είναι αυτό: http://en.wikipedia.org/wiki/Army_of_Darkness Δεν ηταν η συγκεκριμενη,αλλα βρηκα απο την ιδια σειρα ηταν..Να'σαι καλα.! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Το 2ο μέρος της τριλογίας τελικά έψαχνες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Muchacho Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Το 2ο μέρος της τριλογίας τελικά έψαχνες; Ναι αυτο ειχα δει,λογικα προς το τελος.. Αυτες τις μερες θα κατσω να την δω ολη την τριλογια..(ελπιζω να αντεξω) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sugizo Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 το 3 είναι σίγουρα Tremors 2 ή 3, με πολύ επιφύλαξη ίσως και το Evolution (2001) το 10, Click (2006)? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NoisePollution Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Ψάχνω μια ταινία (αρκετά παλιά πρέπει να ναι) στην οποία μια γυναίκα αγαπούσε έναν άντρα που είχε μεταμορφωθεί (κάπως δεν θυμάμαι πως) σε πίθηκο και πήγαιναν σε ένα μέρος που ήξεραν ότι μόνο εκεί μπορεί να ξαναγίνει άνθρωπος όπως και έγινε τελικά. Απ' ότι θυμάμαι ταξίδεψαν και με καράβι. Αυτό κανείς? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Η υπόθεση που λες μοιάζει κάπως μ' αυτό: http://www.imdb.com/title/tt0087365/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NoisePollution Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 ^Όχι. Ο άντρας ήταν πίθηκος πίθηκος. Κανονική μεταμόρφωση είχε γίνει στο τέλος μέσα σε μια σπηλιά (νομίζω). Είχαν τον πίθηκο που είχε μεταμορφωθεί σε άντρα σε ένα κλουβί. τρέχα γύρευε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα