Προς το περιεχόμενο

Name That Film: Αναζητήσεις ταινιών

marantonis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ήταν ένας τυπάκος που μέσω του ρολογιού του μπορούσε να επιβραδύνει τον χρόνο .

Sent from my ST15i using Insomnia

Αν είναι ερώτηση για ταινία αυτό,τότε:

http://www.imdb.com/title/tt0157472/ (πολύ μάπα)

http://www.imdb.com/title/tt0080792/?ref_=fn_al_tt_1 (λιγότερο αλλά και πάλι μάπα)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

μια παλια παιδικη σειρα που επαιζε η ερτ, καπου τελη του 80, νομιζω βρετανικης παραγωγης.

ηταν με κατι παιδια σε μια εξοχικη κωμοπολη. ειχαν βρει μια περιεργη συσκευη κατι σαν τριγωνικο ρανταρ-laser που εβλεπε προς τα εξω απο ενα παραθυρο σε ενα αχυρωνα. νομιζω ηταν εξωγηινη και ειχε νοημοσυνη.

δεν θυμαμαι λεπτομερειες, παρα μονο ενα επεισοδιο οπου υπηρχε σε ενα αλλο σημειο της πολης μια στρογγυλη λιθινη πλακα, και αυτη εξωγηινη νομιζω με κατι περιεργα φωτεινα συμβολα πανω της.

καποια στιγμη ενα κοριτσι σκαρφαλωνει καπου ψηλα, ισως στον αχυρωνα και η πλακα με καποιο τροπο την ριχνει στο κενο.

τοτε το ρανταρ-laser στον αχυρωνα ριχνει δυο ακτινες, η μια ακινοτοποιει την κοπελα λιγο πριν σκασει στο εδαφος και την σωζει και η αλλη ακτινα αναποδογυριζει την πλακα και την απενεργοποιει.

δεν ξερω, λιγο σουρεαλιστικο ολο το παραπανω σκηνικο αλλα ειμαι σιγουρος οτι την ειχα δει την σειρα.

καμια ιδεα ποια μπορει να ειναι;

Αυτο??? Link

όχι δυστυχώς μιλάω για άλλη

τελικά αυτή ήταν

είναι μια ταινία:

κάποιος κάνει κάποιο έγκλημα και καταδικάζεται με εκτέλεση (υποτίθεται)

οι δικοί του (γυναίκα-παιδί) των κηδεύουν και τον θεωρούν νεκρό

αυτός όμως (που κοιμηθηκε- "πέθανε" με ένεση) ξυπνάει και ανακαλύπτει ότι του έχουν δώσει 2η ευκαιρία να ζήσει αλλά ως πεθαμένος για την οικογενειά του και σε μια ξένη πόλη γι' αυτόν με άλλο όνομα φυσικά

τελικά ανακαλύπτει ότι αποτελλεί κάτι σαν κοινωνικο-ψυχολογικό πείραμα, βρίσκει τις παρατυπίες της οργάνωσης που εθύνεται γι' όλο αυτό και τελικά δραπετεύει (έχοντας ξαναπροσπαθήσει αλλά δίχως να το καταφέρει) και βρίσκεις ην οικογενειά του

ξέρει κανείς το τίτλο της ταινίας ή έστω όνομα κάποιου ηθοποιού;

κανείς;

Λοιπόν ψάχνω κάτι άθλιο.  :X  είχα δει σκηνές από μία ταινία όπου αν θυμάμαι καλά ήταν κάτι μπιφτέκια που είχαν στόματα και τρώγανε και ανρθώπους (???) ίσως είχε και ζόμπι η υπόθεση αλλά δε θυμάμαι καν... Απλά την ψάχνω για να γελάσω λίγο μιας και ταινία τρόμου δεν την έλεγες... 

Thaaanks!

Λοιπόν ψάχνω κάτι άθλιο.  :X  είχα δει σκηνές από μία ταινία όπου αν θυμάμαι καλά ήταν κάτι μπιφτέκια που είχαν στόματα και τρώγανε και ανρθώπους (???) ίσως είχε και ζόμπι η υπόθεση αλλά δε θυμάμαι καν... Απλά την ψάχνω για να γελάσω λίγο μιας και ταινία τρόμου δεν την έλεγες... 

Thaaanks!

πραματικα ειπαρχει τετια ταινια;μηπως το ονειρευτηκες; :lol:

είναι μια ταινία:

κάποιος κάνει κάποιο έγκλημα και καταδικάζεται με εκτέλεση (υποτίθεται)

οι δικοί του (γυναίκα-παιδί) των κηδεύουν και τον θεωρούν νεκρό

αυτός όμως (που κοιμηθηκε- "πέθανε" με ένεση) ξυπνάει και ανακαλύπτει ότι του έχουν δώσει 2η ευκαιρία να ζήσει αλλά ως πεθαμένος για την οικογενειά του και σε μια ξένη πόλη γι' αυτόν με άλλο όνομα φυσικά

τελικά ανακαλύπτει ότι αποτελλεί κάτι σαν κοινωνικο-ψυχολογικό πείραμα, βρίσκει τις παρατυπίες της οργάνωσης που εθύνεται γι' όλο αυτό και τελικά δραπετεύει (έχοντας ξαναπροσπαθήσει αλλά δίχως να το καταφέρει) και βρίσκεις ην οικογενειά του

ξέρει κανείς το τίτλο της ταινίας ή έστω όνομα κάποιου ηθοποιού;

The Lazarus Project http://www.imdb.com/title/tt0464041/
  • Like 1

πραματικα ειπαρχει τετια ταινια;μηπως το ονειρευτηκες; :lol:

:lol: μου πέρασε από το μυαλό αλλά δε νομίζω! Ο ξάδερφος μου μια μέρα σπίτι του μου λέει έλα να δεις.... Και άρχισε να μου δείχνει σκηνές από αυτή την ταινία.  :shock:  Δεν θυμάται όμως ούτε εκείνος τίτλο... (πάντως θυμάται ότι υπάρχει, άρα δεν την είδα στον ύπνο μου :lol:)

Μήπως ξέρει κανείς που μπορώ να βρω τη σειρά Justice League [ animation ] που δείχνει το Σταρ ; Είτε σε ελληνική μεταγλώττιση είτε αγγλική με υπότιτλους .

Μέτρια η σειρά. Εδώ και αρκετό καιρό την έχω αφήσει στην μέση.

Θυμάσαι κάποιον απ' τους ηθοποιούς; Έπαιζαν και 2 πιτσιρίκια, το αγοράκι είχε στην αρχή κάποιο πρόβλημα υγείας πριν φύγουν απ' την Γη. Αν σου θυμίζει κάτι.

Nαι κατι ισως μου λεει αυτο που...

Aυτη πρέπει να είναι!!

Που την εχεις δει - κατεβάσει;;

Παίζει να μου στείλεις κανα p.m ;;;

thanx

Την έχω αγοράσει πριν απο αρκετό καιρό απ' το amazon.com. Έχει και αγγλικούς υπότιτλους.

Την έχει και το αγγλικό amazon, αλλά απ' ότι διάβασα δεν έχει καθόλου υπότιτλους. (Πως το' παθαν; )

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...