Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

όχι ρε man τελικά δεν είναι αυτό .. αυτό που λέω δεν τους έλεγε μονο για sex τους έλεγε γενικά και τα κάναν όπου έβρισκαν δεν κανόνιζαν σε σπίτι να πάνε ktlp στον δρόμο γινόταν η φάση

Δημοσ.

όχι ρε man τελικά δεν είναι αυτό .. αυτό που λέω δεν τους έλεγε μονο για sex τους έλεγε γενικά και τα κάναν όπου έβρισκαν δεν κανόνιζαν σε σπίτι να πάνε ktlp στον δρόμο γινόταν η φάση

Πολύ ακραίο δεν είναι αυτό? Άκου όπου βρούν...

Τέλοσπαντων, θα κοιτάξω τι υπάρχει στο πατάρι μου και θα σε ενημερώσω.

Δημοσ.

Κοίτα κι εγώ δε ξέρω από αυτά φυσικά, αλλά μου είπαν για μία άλλη που μαζεύονται 40 Τσέχες και 40 Τσέχοι σε ένα σπίτι και εκπέμπουν.

Σε ενδιαφέρει;

• Like 1
Δημοσ.

περιεργο. Αυτο το θεμα ειχε 2-3 post την εβδομαδα. Τωρα εγιναν 14 σε λιγοτερο απο 3 ωρες. Γιατι αραγε?

Δημοσ.

Ηταν ξεχωριστο thread που θα εγραφε τη δικη του ιστορια μεχρι να κλειδωθει, αλλα το προσαρτησαν στο παρον :/

Για να μην κλειδωθεί κουτέ.

Τέλος πάντων, αν μάθετε τελικά πείτε μου γιατί ενδιαφέρονται και κάτι γνωστοί μου. Δεν τους ξέρετε.

• Like 1
Δημοσ.

σε μια συζήτηση που είχα με ένα φίλο μου λέγαμε για παλιές σειρές αλλά δεν θυμάμαι το όνομα.

Θυμάμαι μια που έβαζε το star κάθε σ/κ νομίζω κατά τις 13:00 :P

Για έτος που ήταν στην τηλεόραση...μάλλον γύρω στο 1996

Ήταν μια ομάδα ανθρώπων από τη γη και είχαν πάει σε έναν άλλο πλανήτη (νομίζω εκεί μάθαν ότι η γη καταστράφηκε...)

Ενώ έψαχναν τον πλανήτη έβρισκαν κάτι περίεργα όντα ως αποίκους που δεν ήταν και πολύ φιλικά..

Ένας απο αυτούς είχε συνδεθεί με κάποιο από αυτά τα όντα με κάποιο περίεργο (ίσως τηλεπαθητικό τρόπο) και έβλεπε διάφορα οράματα..

Καμιά ιδέα?

μήπως λες το Earth 2 ;;

Για όλους του άλλους,δυο λέξεις, bang bros (όχι δεν έχει σχέση με το big bang theory ... :) )

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλη χρονια απο μενα.Λοιπον πετυχα μια ταινια σε ενα ξενο καναλι μεσω ιντερνετ και στο εργο επαιζε ο  jim caviezel    και ο τυπος απ το λοστ που εκανε τον μπεν.Και μιλουσαν κατι για αριθμους.στην επομενη σκηνη τον εδειχνε τον jim   να συναντιεται σε ενα εστιατοριο με μια γυναικα σαν να ηθελε να της αποσπασει κατι.Και μετα τον ξαναδειχνε να ναι σε ενα λαπτοπ με τον μπεν να ψαχνουν κατι.Επειδη ομως θα μπαινε ο χρονος δε μπορουσα να το κανω pause  για τη ταινια :wacko: .απ αυτα τα λιγα μηπως γνωριζει κανεις αυτο το εργο;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...