Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας, ψάχνω μια ταινία. Νομίζω χρονολογίας κοντά στο 1995. Την είχα δει πριν κατι χρόνια. Θυμάμαι λίγα αποσπάσματα. Από ότι θυμάμαι έδειχνε την ιστορία μιας γυναίκας και τις μετέπειτα γενιές της.

Έχω την εντύπωση ότι η ταινία ήταν αληθινή ιστορία.

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους,

Ψάχνω τις τελευταίες μέρες, και εχει κολλήσει το μυαλό μου άσχημα, μια ταινία η οποία....

Ξεκινάει ως εξής:...Είναι μια γυναίκα σε μια επαρχιακή πόλη ξυπνάει πολύ χαρούμενη διότι είναι η μέρα που επιστρέφει ο άντρας της με το καράβι(μαλλον ήταν ναυτικός αν θυμαμαι καλά)..Ντυνεται ετοιμάζεται και πηγαίνει αγκαλιά με τον μωρό της να υποδεχτεί τον αγαπημένο της, αυτος φτάνει και πηγαίνουν σε ένα μαγαζί πίνουν και χορεύουν..

Θυμαμαι ακριβώς όλη την αρχή αλλά τίποτα άλλο...Πολύ ωραίο έργο απ'όσο θυμάμαι!

Please HELP :-D

Δημοσ.

Γειά σας, ψάχνω μια ταινία. Νομίζω χρονολογίας κοντά στο 1995. Την είχα δει πριν κατι χρόνια. Θυμάμαι λίγα αποσπάσματα. Από ότι θυμάμαι έδειχνε την ιστορία μιας γυναίκας και τις μετέπειτα γενιές της.

Έχω την εντύπωση ότι η ταινία ήταν αληθινή ιστορία.

Δεδομενου οτι εχει τον χαρακτηρα της Βιρτζινια Γουλφ και οτι δειχνει γυναικες παρομοιων καταστασεων σε διαφορετικες εποχες θα ελεγα το The Hours αλλα αυτο ειναι του 2002

Δημοσ.

Δεδομενου οτι εχει τον χαρακτηρα της Βιρτζινια Γουλφ και οτι δειχνει γυναικες παρομοιων καταστασεων σε διαφορετικες εποχες θα ελεγα το The Hours αλλα αυτο ειναι του 2002

Eυχαριστώ πολύ αλλά δεν είναι αυτό που έψαχνα. Δεν ξέω αν βοηθάει αλλά αν θυμάμαι καλά ανεφέρεται (στην ισότητα ή το δικαίωμα ψήφου των γυναικών ή κάτι τέτοιο).

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Συγγνώμη αν σπαταλάω το χρόνο σας, αλλά δεν ήξερα πού αλλού να απευθυνθώ και θα ήθελα τη βοήθειά σας. (Κατά λάθος βέβαια άνοιξα και θέμα με αυτό το περιεχόμενο αλλά anyway). Πριν καμιά 10αρία-15αριά χρόνια το STAR channel έβαζε ανά βδομάδα ταινίες με τον Bruce Lee και τους σωσίες του. Ψάχνω απεγνωσμένα για τον τίτλο μιας από αυτές τις ταινίες που είχα δει τότε. Το μόνο που θυμάμαι είναι ότι ήταν ασπρόμαυρη και δεν έπαιζε ο ίδιος ο Bruce Lee αλλά ένας σωσίας του. H υπόθεση έχει να κάνει με ένα Master που διδάσκει 5 τέχνες, από μία σε κάθε μαθητή. Την τέχνη του Γερανού,του Πιθήκου, του τίγρη (Bruce),του δράκου και αν θυμάμαι καλά και του φιδιού. Ένας αντίπαλος με τα τσιράκια του τους σκοτώνει όλους εκτός του Bruce που μέχρι εκείνη τη στιγμή έχει μάθει τις τέχνες και των υπολοίπων (γίνεται master δηλαδή) και παίρνει εκδίκηση. Στο τέλος μένει μόνος . Αν μπορέσετε να μου πείτε τον τίτλο αυτής της ταινίας ή έστω το πραγματικό όνομα του πρωταγωνιστή θα το εκτιμούσα πολύ! Σας ευχαριστώ! :-D

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα.

Ο λόγος που ανοίγω το topic είναι τραγικός όπως και το καρτούν που ψάχνω.

Σε τοπικό κανάλι (max για τους Αργολιδείς) είχα πετύχει πριν χρόνια (2004 ή 2005) ένα κινούμενο με κάτι πιγκουίνους οι οποίοι έπαιζαν μουσικά όργανα σαν αυτά του Ρακιντζή στη eurovision το 2001και τραγουδούσαν για το ταξίδι τους από τον πόλο προς πιο ζεστά μέρη. Το καρτούν είχε ΠΟΛΥ τραγούδι (λογικό) και επειδή ήταν ελληνική μεταγλώττιση τα τραγούδια ήταν λίγο γτπ.*

Όποιος μπορεί να δώσει οποιαδήποτε πληροφορία είναι Θεός.

Ευχαριστώ.

*να το γιατί:

http://soundcloud.com/pavel_vlasov/123-1

Δημοσ.

Όχι φίλε, δυστυχώς δεν είναι.

Αυτο που ψάχνω πρέπει να είναι παλιό, 90 εποχή και είναι κανονικό καρτούν, όχι animated μέσω pc.

Και είχαν όργανα σαν του http://content-mcdn.ethnos.gr/filesystem/images/20110321/low/assets_LARGE_t_175761_50011586.JPG και κόκκινη κιθάρα flying v. Έξαλλες φάσεις!!

Δημοσ.

Ψάχνω ένα καρτούν μεταγλωττισμένο το οποίο νομίζω είχε τίτλο στα ελληνικά "Υπέροχη μέρα στην πόλη" με κάτι ζώα που ήταν σαν άνθρωποι (δηλαδή περπατούσαν και μιλούσαν κανονικά). Σε αυτό έκαναν αναπαράσταση της ιστορίας π.χ Γουτεμβέργιος(ανακάλυψη εκτυπωτικής μηχανής) Κολόμβος (ανακάλυψη της Αμερικής) και άλλα. Επίσης είχε και κάτι συμβουλές του στιλ "μακριά τους χαρταετούς από τα καλώδια της ΔΕΗ).

Δημοσ.

Ψάχνω ένα καρτούν μεταγλωττισμένο το οποίο νομίζω είχε τίτλο στα ελληνικά "Υπέροχη μέρα στην πόλη" με κάτι ζώα που ήταν σαν άνθρωποι (δηλαδή περπατούσαν και μιλούσαν κανονικά). Σε αυτό έκαναν αναπαράσταση της ιστορίας π.χ Γουτεμβέργιος(ανακάλυψη εκτυπωτικής μηχανής) Κολόμβος (ανακάλυψη της Αμερικής) και άλλα. Επίσης είχε και κάτι συμβουλές του στιλ "μακριά τους χαρταετούς από τα καλώδια της ΔΕΗ).

αυτο?

http://www.youtube.com/watch?v=dz7Q_-o-nR0

Δημοσ.

Έχω φάει 2 ώρες στο google και στο youtube αλλά δεν μπορώ να βρω κάτι....θυμάμαι στιγμιότυπα απο τη ταινία...

Σαν θέμα ήταν 2 νταλίκες...ή γενικά φορτηγά και προσπαθούσε να καθαρίσει ο ένας τον άλλο στην έρημο σαν αγώνας ένα πράγμα για να προλάβουν κάπιο καράβι που θα περνούσε σε μια στεριά να παραδόσουν ένα φορτίο....και στο τέλος θυμάμε έναν τύπο να παίζει golf στην άμμο και μετά να αυτοκτονεί?...όπιος έχει κάτι κατα νου...?!?!...τη μισή ταινία είχα προλάβει να δω.

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Έχω φάει 2 ώρες στο google και στο youtube αλλά δεν μπορώ να βρω κάτι....θυμάμαι στιγμιότυπα απο τη ταινία...

XAXA...δυο χρόνια δεν λες καλύτερα?κοιτούσα τώρα τυχαία την πρώτη σελίδα του θέματος και ειδα οτι ψάχνεις αυτή την ταινία απο τότε!

Δημοσ.

Καλημερα...,

Το μονο που θυμαμαι οτι επειζε μια ομαδα φανταρων σε ελληνικο χωρις και ενα τοπικο αρχοντα που ειχε κανει ατασθαλιες και τον ηχογραφησαν και το μετεδωσαν με ντουντουκα απο αυτοκινητο αναγκαζοντας τον να φυγει

Πλαι ελληνικη αλλα δεν θυμαμαι τιτλο

Ευχαριστω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...