Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με την ευκαιρία της αναφοράς του evil dead 2 σε άλλο νήμα, ψάχνω μια ίδια καμενιά, της ίδιας εποχής πάλι που το μόνο που είχα προλάβει να δω ήταν στο τέλος νομίζω, μέσα σε σπίτι τα ζόμπι έμπαιναν ορδές & ο/οι (?) ήρωες μας τα πετσόκοβαν με ο,τι διέθεταν από τσεκούρια μέχρι αλυσοπρίονα (δε θυμάμαι, ήταν πολλά τα αίματα :D ). Χαρακτηριστικό της σκηνής που κράτησε ελεεινά πολύ για το σπλάτερ που είχε, ήταν το ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ άπλετο κόκκινο σιρόπι αίμα που έσκαγε με κουβάδες & μάνικες! Επειδή τα τσεκουρομαχαιροπρίονα δε φτουρούσανε & πολύ για τον ήρωα μας στο τέλος άρπαξε μια μηχανή του γκαζόν, τη σήκωσε & άνοιξε δρόμο μέσα από τα ζόμπι με τα λεπίδια να γίνονται κρεατομηχανή :lol:.

KilliK φτιάξε με!

Lol κλαίω με το evil dead 2! :D Θα κατεβάσω να το δω, θα πέσει γέλιο :lol:

Εν τω μεταξύ πέρνα μία από το "name that film..." να βρούμε μία παρόμοια που θυμήθηκα. Στάνταρ θα τη ξέρεις!

I answer the call.

Ψάχνεις το ΘΡΥΛΙΚΟ Braindead (aka Dead Alive) σε σκηνοθεσία Peter κωλοφάκην Jackson.

Ratmonkey.jpg

Δες και το Bad Taste.

Δημοσ.

Πως λέγεται η ταινία μικρού μήκους όπου πρωταγωνιστεί ο Παύλος κοντογιαννίδης και οδηγεί μια νεκροφόρα.....Θυμάμαι μια σκηνή όπου πάει να βάλει βενζίνη και διαβάζει μια εφημερίδα.....την ταινία την είχα δει παλιά στην Βουλή και λογικά είναι της δεκαετίας του 80

εδιτ θυμάμαι και κάτι στίχους που τραγουδουσε μέσα στο αμάξι "Της αγάπης μας τα μούρα ,τα φαγες παλιόχαμούρα " :P

Το τελειο εγκλημα

http://www.imdb.com/title/tt1356854/

Εγω ψαχνω μια αλλη με τον Κοντογιανιδη, μια ψιλο-sofctore κωμωδια.

Σε καποιο χωριο ηταν με τον Κοντογιανιδη να εχει ενα καφενειο στο οποιο ειχε βαλει την γυναικα του να δουλευει.

Ο ιδιος επαιζε το κλασικο σεξιστικο,γουρουνι,macho man αλλα πισω απο την πλατη του η γυναικα του πηδιοταν με ολο το χωριο μεσα στο καφενειο τους.

δυστυχως στο imdb δεν δινει τα plots απο τις ελληνικες ταινιες και δεν μπορω να βρω την συγκεκριμενη.

• Like 1
Δημοσ.

Γειά σας, ψάχνω μια ταινία. Νομίζω χρονολογίας κοντά στο 1995. Την είχα δει πριν κατι χρόνια. Θυμάμαι λίγα αποσπάσματα. Από ότι θυμάμαι έδειχνε την ιστορία μιας γυναίκας και τις μετέπειτα γενιές της.

Έχω την εντύπωση ότι η ταινία ήταν αληθινή ιστορία.

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους,

Ψάχνω τις τελευταίες μέρες, και εχει κολλήσει το μυαλό μου άσχημα, μια ταινία η οποία....

Ξεκινάει ως εξής:...Είναι μια γυναίκα σε μια επαρχιακή πόλη ξυπνάει πολύ χαρούμενη διότι είναι η μέρα που επιστρέφει ο άντρας της με το καράβι(μαλλον ήταν ναυτικός αν θυμαμαι καλά)..Ντυνεται ετοιμάζεται και πηγαίνει αγκαλιά με τον μωρό της να υποδεχτεί τον αγαπημένο της, αυτος φτάνει και πηγαίνουν σε ένα μαγαζί πίνουν και χορεύουν..

Θυμαμαι ακριβώς όλη την αρχή αλλά τίποτα άλλο...Πολύ ωραίο έργο απ'όσο θυμάμαι!

Please HELP :-D

Δημοσ.

Γειά σας, ψάχνω μια ταινία. Νομίζω χρονολογίας κοντά στο 1995. Την είχα δει πριν κατι χρόνια. Θυμάμαι λίγα αποσπάσματα. Από ότι θυμάμαι έδειχνε την ιστορία μιας γυναίκας και τις μετέπειτα γενιές της.

Έχω την εντύπωση ότι η ταινία ήταν αληθινή ιστορία.

Δεδομενου οτι εχει τον χαρακτηρα της Βιρτζινια Γουλφ και οτι δειχνει γυναικες παρομοιων καταστασεων σε διαφορετικες εποχες θα ελεγα το The Hours αλλα αυτο ειναι του 2002

Δημοσ.

Δεδομενου οτι εχει τον χαρακτηρα της Βιρτζινια Γουλφ και οτι δειχνει γυναικες παρομοιων καταστασεων σε διαφορετικες εποχες θα ελεγα το The Hours αλλα αυτο ειναι του 2002

Eυχαριστώ πολύ αλλά δεν είναι αυτό που έψαχνα. Δεν ξέω αν βοηθάει αλλά αν θυμάμαι καλά ανεφέρεται (στην ισότητα ή το δικαίωμα ψήφου των γυναικών ή κάτι τέτοιο).

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Συγγνώμη αν σπαταλάω το χρόνο σας, αλλά δεν ήξερα πού αλλού να απευθυνθώ και θα ήθελα τη βοήθειά σας. (Κατά λάθος βέβαια άνοιξα και θέμα με αυτό το περιεχόμενο αλλά anyway). Πριν καμιά 10αρία-15αριά χρόνια το STAR channel έβαζε ανά βδομάδα ταινίες με τον Bruce Lee και τους σωσίες του. Ψάχνω απεγνωσμένα για τον τίτλο μιας από αυτές τις ταινίες που είχα δει τότε. Το μόνο που θυμάμαι είναι ότι ήταν ασπρόμαυρη και δεν έπαιζε ο ίδιος ο Bruce Lee αλλά ένας σωσίας του. H υπόθεση έχει να κάνει με ένα Master που διδάσκει 5 τέχνες, από μία σε κάθε μαθητή. Την τέχνη του Γερανού,του Πιθήκου, του τίγρη (Bruce),του δράκου και αν θυμάμαι καλά και του φιδιού. Ένας αντίπαλος με τα τσιράκια του τους σκοτώνει όλους εκτός του Bruce που μέχρι εκείνη τη στιγμή έχει μάθει τις τέχνες και των υπολοίπων (γίνεται master δηλαδή) και παίρνει εκδίκηση. Στο τέλος μένει μόνος . Αν μπορέσετε να μου πείτε τον τίτλο αυτής της ταινίας ή έστω το πραγματικό όνομα του πρωταγωνιστή θα το εκτιμούσα πολύ! Σας ευχαριστώ! :-D

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα.

Ο λόγος που ανοίγω το topic είναι τραγικός όπως και το καρτούν που ψάχνω.

Σε τοπικό κανάλι (max για τους Αργολιδείς) είχα πετύχει πριν χρόνια (2004 ή 2005) ένα κινούμενο με κάτι πιγκουίνους οι οποίοι έπαιζαν μουσικά όργανα σαν αυτά του Ρακιντζή στη eurovision το 2001και τραγουδούσαν για το ταξίδι τους από τον πόλο προς πιο ζεστά μέρη. Το καρτούν είχε ΠΟΛΥ τραγούδι (λογικό) και επειδή ήταν ελληνική μεταγλώττιση τα τραγούδια ήταν λίγο γτπ.*

Όποιος μπορεί να δώσει οποιαδήποτε πληροφορία είναι Θεός.

Ευχαριστώ.

*να το γιατί:

http://soundcloud.com/pavel_vlasov/123-1

Δημοσ.

Όχι φίλε, δυστυχώς δεν είναι.

Αυτο που ψάχνω πρέπει να είναι παλιό, 90 εποχή και είναι κανονικό καρτούν, όχι animated μέσω pc.

Και είχαν όργανα σαν του http://content-mcdn.ethnos.gr/filesystem/images/20110321/low/assets_LARGE_t_175761_50011586.JPG και κόκκινη κιθάρα flying v. Έξαλλες φάσεις!!

Δημοσ.

Ψάχνω ένα καρτούν μεταγλωττισμένο το οποίο νομίζω είχε τίτλο στα ελληνικά "Υπέροχη μέρα στην πόλη" με κάτι ζώα που ήταν σαν άνθρωποι (δηλαδή περπατούσαν και μιλούσαν κανονικά). Σε αυτό έκαναν αναπαράσταση της ιστορίας π.χ Γουτεμβέργιος(ανακάλυψη εκτυπωτικής μηχανής) Κολόμβος (ανακάλυψη της Αμερικής) και άλλα. Επίσης είχε και κάτι συμβουλές του στιλ "μακριά τους χαρταετούς από τα καλώδια της ΔΕΗ).

Δημοσ.

Ψάχνω ένα καρτούν μεταγλωττισμένο το οποίο νομίζω είχε τίτλο στα ελληνικά "Υπέροχη μέρα στην πόλη" με κάτι ζώα που ήταν σαν άνθρωποι (δηλαδή περπατούσαν και μιλούσαν κανονικά). Σε αυτό έκαναν αναπαράσταση της ιστορίας π.χ Γουτεμβέργιος(ανακάλυψη εκτυπωτικής μηχανής) Κολόμβος (ανακάλυψη της Αμερικής) και άλλα. Επίσης είχε και κάτι συμβουλές του στιλ "μακριά τους χαρταετούς από τα καλώδια της ΔΕΗ).

αυτο?

http://www.youtube.com/watch?v=dz7Q_-o-nR0

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...