DKNI Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Veteranos δεν πιστευω να λες το sucker punch? (κοπελα που ζωγραφισε δεν επαιζε και στο girl interuppted πως το λενε με την Ραιντερ και την Τζολι?)
Hatzitesla Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Θα σας πω όσα συγκράτησα αποσπασματικά και ο θεός βοηθός: (άκυρο...god is dead) Η πρώτη ταινία που ψάχνουμε είναι κατά πάσα πιθανότητα από τα 80's. Με μία σκηνή μέσα σε ένα τούνελ όπου βλέπουμε ένα παθιάρικο φιλί ανάμεσα στον πρωταγωνιστή και μία ξανθιά θεογκόμενα...στη συνέχεια αυτός προσπαθεί να την βρει για να ολοκληρωθεί η σχέση και αρχίζει να την παρακολουθεί από το σπίτι του. Όμως στο σπίτι της γκόμενας είναι και ένας κουκουλοφόρος με ένα αλυσοπρίονο στο χέρι...ξεκινάει αυτός να την σώσει...αλλά μέχρι να φτάσει ο άλλος την είχε ξεκοιλιάσει. Οn to the next: Για την επόμενη λίγο δύσκολο να προσδιορίσω χρονολογία. Πρόκειται για μία ταινία που μας δείχνει 4-5 ορφανά στην εποχή της ποταπαγόρευσης. Θυμάμαι μία σκηνή όπου τα κυνηγάνε οι αστυνομικοί και σκοτώνουν τον έναν. Mία άλλη σκηνή που πάνε σε hooker(if that tastes better going down) η οποία τους παίρνει με την σειρά. Kαι μία άλλη σκηνή όπου είχαν βρει τρόπο να διακiνούν το αλκοόλ στην πόλη μέσα από ένα σύστημα υπονόμων που κατέληγε στην θάλασσα και μετά πήγαιναν αυτοί με μία βάρκα και μάζευαν κάτι σαν σημαδούρες που μέσα είχε το πράμα ή κάπως έτσι.(you get the picture)
DeadOrganPlayer Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Το δεύτερο μάλλον είναι το Once Upon A Time In America. 1
άδικος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Η πρώτη ταινία που ψάχνουμε είναι κατά πάσα πιθανότητα από τα 80's. Με μία σκηνή μέσα σε ένα τούνελ όπου βλέπουμε ένα παθιάρικο φιλί ανάμεσα στον πρωταγωνιστή και μία ξανθιά θεογκόμενα...στη συνέχεια αυτός προσπαθεί να την βρει για να ολοκληρωθεί η σχέση και αρχίζει να την παρακολουθεί από το σπίτι του. Όμως στο σπίτι της γκόμενας είναι και ένας κουκουλοφόρος με ένα αλυσοπρίονο στο χέρι...ξεκινάει αυτός να την σώσει...αλλά μέχρι να φτάσει ο άλλος την είχε ξεκοιλιάσει. Μοιάζει πολύ με το Body Double αλλά μάλλον δεν είναι εκτός αν τη θυμάσαι στο περίπου. 2
Hatzitesla Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 1000 ευχαριστώ ρε παιδιά...σας είμαι ευγνώμον. Τελικά η ξανθιά ήταν μελαχρινή και ο κουκουλοφόρος μασκοφόρος(πως αλλοιώνει ο χρόνος την μνήμη). Το αστείο είναι πως έχω το soundtrack από το once upon a time in america εδώ και κάτι χρόνια και νόμιζα πως είναι ο τίτλος του τραγουδιου . Γενικά αυτό το thread ξυπνάει πολλές αναμνήσεις...thanks all
DeadOrganPlayer Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Η αλήθεια είναι ότι δώσαμε το καλύτερο μας εαυτό και δικαιωματικά απολαμβάνουμε την ευγνωμοσύνη σου τώρα. Να σαι καλά κι εσύ Hatzitesla! 1
linkin Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Μαγκες για δωστε τα φωτα σας γιατι δεν μπορω να την βρω με τιποτα. Ειναι ταινια τουλαχιστον 15ετιας.Εξελισσεται κατα πασα πιθανοτητα στην αμερικη.Ειναι 2 τυπακια πιτσιρικαδες τρελαμενοι και καποια στιγμη ξεφευγουν και ληστευουν κοσμο,σκοτωνουν πινουν κοκες και πρεζες και ολα τα σχετικα. Σκηνικα που θυμαμαι: a)Στην αρχη της ταινιας πανε σε ενα βενζιναδικο και σκοτωνουν τον τυπα που το εχει ετσι για χαβαλε. β)Ειναι αραχτοι σε ενα παραθαλασιο μερος και ο ενας πεταει ενα μπουκαλι μπυρας στον αερα και παιρνει μια γρια και την αφηνει στον τοπο. γ)Βρισκουν μια πορνη στον δρομο την πανε σπιτι τους,πινουν κατι κοκες,ο ενας απο τους 2 την πηδαει και ο αλλος για καποιο λογο σαλταρει και την σφαζει εν ψυχρω. δ)Πρεπει να ειναι προς το τελος της ταινιας οπου ειναι σε ενα μεγαλο κτηριο(εμπορικο κεντρο??) και πιανουν μια μαυρη μπατσινα/σεκιουριτου ..περισσοτερα δεν θυμαμαι.... Δεν θυμαμαι αν μου αρεσε ή οχι αλλα την ειχα δει πριν περιπου 15-17 χρονια και τωρα εχει σκαλωσει το μυαλο μου full και θελω να την ξαναδω.Για ριξτε καμια ιδεα ρε μαγκες....
Adelina Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Μαγκες για δωστε τα φωτα σας γιατι δεν μπορω να την βρω με τιποτα. Ειναι ταινια τουλαχιστον 15ετιας.Εξελισσεται κατα πασα πιθανοτητα στην αμερικη.Ειναι 2 τυπακια πιτσιρικαδες τρελαμενοι και καποια στιγμη ξεφευγουν και ληστευουν κοσμο,σκοτωνουν πινουν κοκες και πρεζες και ολα τα σχετικα. Σκηνικα που θυμαμαι: a)Στην αρχη της ταινιας πανε σε ενα βενζιναδικο και σκοτωνουν τον τυπα που το εχει ετσι για χαβαλε. β)Ειναι αραχτοι σε ενα παραθαλασιο μερος και ο ενας πεταει ενα μπουκαλι μπυρας στον αερα και παιρνει μια γρια και την αφηνει στον τοπο. γ)Βρισκουν μια πορνη στον δρομο την πανε σπιτι τους,πινουν κατι κοκες,ο ενας απο τους 2 την πηδαει και ο αλλος για καποιο λογο σαλταρει και την σφαζει εν ψυχρω. δ)Πρεπει να ειναι προς το τελος της ταινιας οπου ειναι σε ενα μεγαλο κτηριο(εμπορικο κεντρο??) και πιανουν μια μαυρη μπατσινα/σεκιουριτου ..περισσοτερα δεν θυμαμαι.... Δεν θυμαμαι αν μου αρεσε ή οχι αλλα την ειχα δει πριν περιπου 15-17 χρονια και τωρα εχει σκαλωσει το μυαλο μου full και θελω να την ξαναδω.Για ριξτε καμια ιδεα ρε μαγκες.... Αυτή η ταινία μου έρχεται στο μυαλό σύμφωνα με την περιγραφή που έδωσες. http://www.youtube.com/watch?v=uZ7lYbb4okY
linkin Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Αυτη ειναι!!Καλα εισαι πολυ μπροστα adelina!thnx!Την εχεις δει?Ειναι καλη ή απλα παιδικο μου σκαλωμα? Eιχα ξεχασει και οτι επαιζε ο θεος charlie sheen!
revolver1990 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Πως λέγεται η ταινία μικρού μήκους όπου πρωταγωνιστεί ο Παύλος κοντογιαννίδης και οδηγεί μια νεκροφόρα.....Θυμάμαι μια σκηνή όπου πάει να βάλει βενζίνη και διαβάζει μια εφημερίδα.....την ταινία την είχα δει παλιά στην Βουλή και λογικά είναι της δεκαετίας του 80 εδιτ θυμάμαι και κάτι στίχους που τραγουδουσε μέσα στο αμάξι "Της αγάπης μας τα μούρα ,τα φαγες παλιόχαμούρα "
Adelina Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Αυτη ειναι!!Καλα εισαι πολυ μπροστα adelina!thnx!Την εχεις δει?Ειναι καλη ή απλα παιδικο μου σκαλωμα? Eιχα ξεχασει και οτι επαιζε ο θεος charlie sheen! Την είχα δεί πρίν χρόνια και αν σου αρέσει η δράση είναι ότι πρέπει.Την πλοκή την γνωρίζεις και την θυμάμαι κι εγω στο περίπου αλλά για να σού έχουν μείνει μερικές σκηνές καλό είναι να την ξαναπαρακολουθησεις.
Aloyminas Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Λοιπον ειναι μια ταινια (νομιζω του 80) που ενας τυπος ειναι σε μια στρατιωτική σχολη και εχει σχεση με μια τυπισσα που δουλευει σε ενα καταστημα κλωστοϋφαντουργίας (?). Τεσπα προς το τελος ο τυπος αρχιζει να πλακωνεται με εναν καθηγητη του και τελικα τρωει μια αξεχαστη κλωτσια στα π@π@ρια του, αλλα τελικα εαν θυμαμαι καλα αποφοιτάει. Την θυμάστε; EDIT στην τελευταια σκηνη παει και την παιρνει απο το καταστημα κλωστοϋφαντουργίας (?) που δουλευει.Νομιζω οτι ειναι πιλοτος αλλα δεν θυμαμαι καλα....... Ιπτάμενος και τζέντλεμαν.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 άργησες λιγάκι...
Aloyminas Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Ναι δεν πρόσεξα ότι έχει απαντηθεί....Γύρισα σε άλλο τόπικ πριν φτάσω πιο κάτω όπου ήταν η απάντηση
άδικος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Με την ευκαιρία της αναφοράς του evil dead 2 σε άλλο νήμα, ψάχνω μια ίδια καμενιά, της ίδιας εποχής πάλι που το μόνο που είχα προλάβει να δω ήταν στο τέλος νομίζω, μέσα σε σπίτι τα ζόμπι έμπαιναν ορδές & ο/οι (?) ήρωες μας τα πετσόκοβαν με ο,τι διέθεταν από τσεκούρια μέχρι αλυσοπρίονα (δε θυμάμαι, ήταν πολλά τα αίματα ). Χαρακτηριστικό της σκηνής που κράτησε ελεεινά πολύ για το σπλάτερ που είχε, ήταν το ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ άπλετο κόκκινο σιρόπι αίμα που έσκαγε με κουβάδες & μάνικες! Επειδή τα τσεκουρομαχαιροπρίονα δε φτουρούσανε & πολύ για τον ήρωα μας στο τέλος άρπαξε μια μηχανή του γκαζόν, τη σήκωσε & άνοιξε δρόμο μέσα από τα ζόμπι με τα λεπίδια να γίνονται κρεατομηχανή . KilliK φτιάξε με!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα