TheELF Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Γερμανικό «racing» εκείνης της εποχής είναι το Crazy race http://de.wikipedia.org/wiki/Crazy_Race Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
errieta Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Γειά σας παιδιά! ειμαι newbie! και θα ήθελα να με βοηθήσετε αν μπορείτε να βρω τον τίτλο μιας ταινίας που είχα δει πριν 5-6 χρόνια στην τηλεόραση. Είναι επιστημονικής φαντασίας η πλοκή έχει ως εξής είναι δύο επιστήμονες στο Λονδίνο του 19ου αιώνα, ο άντρας είναι φυσικός και η γυναίκα καθηγήτρια Ανατομίας στο Πανεπιστήμιο και ξανθιά. Στο πρωτο μέρος της ταινίας( ειναι χωρισμένη σε πολλα μερη ) πρέπει να βρουν εναν καθηγητή Φυσικής που εξαφανίστηκε απο το εργαστήριο του και δεν τον εχει δει κανεις για μέρες τελικά ο πρωταγωνιστής τον βρισκει αλλά ο καθηγητής ειναι γερασμένος με ασπρα μαλλιά και ετοιμοθάνατος επειδη όπως αποδείχθηκε στη συνέχεια είχε βρει έναν τροπο να επιταχύνει τον χρόνο (κάνοντας πειραματα σε κουνέλια) έτσι ώστε όταν για όλους τους άλλους είχαν περάσει μονο λίγες μέρες για αυτόν είχαν περάσει χρόνια! Στο άλλο μέρος ένας καθηγητής πανεπιστημίου τους ζητά βοήθεια όταν προσπαθώντας να χάσει κιλά για να εντυπωσιάσει μία νεαρή, παίρνει ένα φάρμακο και χανει βάρος όχι όμως κιλά! δηλαδή παρέμεινε Παχύς αλλά πετούσε στον αέρα! και έπρεπε να βάζει πέτρες στις τσέπες του αρχικά για να κυκλοφορεί εκτός του γραφείου του και στη συνέχεια δεν εβγαινε καθόλου απο το σπίτι του μέχρι που τον βοήθησαν οι επιστήμονες(πρωταγωνιστές και ζευγάρι).Τέλοσπάντων ας μη συνεχίσω άλλο καθώς δεν θυμάμαι καλά τα υπόλοιπα.Σας παρακαλω όποιος την έχει δει ας μου το πει, την ψάχνω καιρό και δεν μπορώ να την βρω γιατι δεν ξέρω ούτε τα ονόματα των ηθοποιών μόνο ότι ο άντρας ειναι καστανός και η γυναίκα ξανθιά, ευχαριστώ εκ των προτέρων! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Μινι σειρα ηταν. The Infinite Worlds of HG Wells http://www.imdb.com/title/tt0280770/ Μπορεις να δεις τα επεισοδια στο youtube http://www.youtube.com/watch?v=KEaoivyttfc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
errieta Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 ευχαριστωωωωωωωω! το έψαχνα για πολύ καιρό! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Τσέκαρε το πρώτα να σιγουρευτείς. Αλλά όπως το περιγράφεις αυτό είναι. Τη μαύρη τρομακτική γριά στη παράγκα στο corn field τη θυμάσαι; Χαράσσεται στη μνήμη η άτιμη... τσου δεν ειναι αυτο οποια προταση δεκτη thanks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christiana78 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 με κόλησες κι εμένα viper... έτσι όπως το περιέγραψες κι εγώ το stand έλεγα... πες και τίποτα άλλο που θυμάσαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 το μονο που θυμαμαι ειναι corn field, crows, The devil, the virgin, the infant, και μια ταρατσα που προσπαθουσε να πεσει η αλλη επειδη κουβαλαγε το παιδι του... απο την αλλη μπορει να τα εχω κανει σκατα με τα κομματια των αναμνησεων μιας που έχουν περασει τουλαχιστον 10 χρονια απο τοτε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christiana78 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Ναι, όλα αυτά που λες είναι στο stand. Δεν την έχω δει τη σειρά αλλά έχω διαβάσει το βιβλίο και ειδικά αυτό με την τύπισσα που αυτοκτονεί γιατί είναι έγκυος είναι κλασσικό.Οπως και το καλαμποχώραφο με την παράγκα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 τι στον δαιμονα... το ξανακοιταω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YesImNoob Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Ρε παιδια προσπαθω να θυμηθω ενα anime που εβλεπα μικρος (δεκαετια 90') στο καναλι New. Ηταν μια ψηλη κοπελα με πολυ μακρυ μαλλι θυμαμαι, που την εβγαζε σε ενα διαστημοπλοιο, μαζι με εναν μικρο. Ημουν σε ηλικια οπου δεν μπορουσα να συγκρατησω τιτλους με αποτελεσμα να θυμαμαι μονο εικονες... μπορει κανεις να βοηθησει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
veteranos123 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Η ταινία διαδραματίζεται σε μια ψυχιατρική κλινική και μια σκηνή που θυμάμαι μόνο είναι ότι πήγαιναν μια γυναίκα να της κάνουν ηλεκτροσόκ.Πιος είναι ο τίτλος όμως/Αν τον ξέρετε πείτε τον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Ναι, όλα αυτά που λες είναι στο stand. Δεν την έχω δει τη σειρά αλλά έχω διαβάσει το βιβλίο και ειδικά αυτό με την τύπισσα που αυτοκτονεί γιατί είναι έγκυος είναι κλασσικό.Οπως και το καλαμποχώραφο με την παράγκα. τσου δεν ειναι ουτε αυτο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christiana78 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Η ταινία διαδραματίζεται σε μια ψυχιατρική κλινική και μια σκηνή που θυμάμαι μόνο είναι ότι πήγαιναν μια γυναίκα να της κάνουν ηλεκτροσόκ.Πιος είναι ο τίτλος όμως/Αν τον ξέρετε πείτε τον μας πέθανες ρε veteran , πες και κάτι άλλο ξέρεις πόσες είναι; viper παραιτούμαι , αν το βρεις ποτέ πες το κι απο ΄δω γιατί μου έχεις εξάψει την περιέργεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
veteranos123 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 μας πέθανες ρε veteran , πες και κάτι άλλο ξέρεις πόσες είναι; viper παραιτούμαι , αν το βρεις ποτέ πες το κι απο ΄δω γιατί μου έχεις εξάψει την περιέργεια. Δυστυχώς δεν θυμάμαι κάτι άλλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Praetorian Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δυστυχώς δεν θυμάμαι κάτι άλλο Ήταν όλη η ταινία σε ψυχιατρείο ή μόνο η αρχή ή/και η κατάληξή της ιστορίας; Ήταν νεαρή ή ηλικιωμένη γυναίκα; Ήταν θρίλερ/horror ή κοινωνικό δράμα; Είχε κάποιον γνωστό το cast; Ήταν αγγλική ή από άλλη χώρα; Πότε περίπου την είδες και ήταν πρόσφατη τότε ή παλιά; Έστω και μια απάντηση από τα παραπάνω να θυμάσαι θα βοηθήσει (πιθανότατα). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα