Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

:o

Μπαίνω πριν 10' Letterboxd και βλέπω κάπου ποσταρισμένο τον τίτλο αυτής της ταινίας. Μου θυμίζει αυτήν την ίδια κ δεν μου έκοψε να πατήσω να δώ πριν ρωτήσω.

Νιώθω 10 χρονών ξανά...

Τεράστια ταινία!

Δημοσ.

παιδια ψαχνω ενα επισοδειο απο friends που εδειχνε και καλα πως γνωριστηκανε και ιδωθηκανε μετα απο χρονια.

Που η καφετερια ηταν bar,O joey την επεφτε στην μονικα,Ο Τσαντλερ στην Jennifer κτλπ

Το θυμαται κανεις;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

The One That Could Have Been

Είναι 2 επεισόδια.

Σε ευχαριστω!

Βασικα ηταν αυτο

"The One with the Flashback"

Επεξ/σία από aris1986
Δημοσ.

Καλησπέρα,

Μου είπαν για μία ταινία Ασιατικής παραγωγής στην οποία καθ'όλη τη διάρκεια δεν φαίνονται τα πρόσωπα των πρωταγωνιστών.

Η αναζήτηση στο γούγλη και το IMDB απέβηκε άκαρπη οπότε ρωτάω μήπως κάποιος εδώ γνωρίζει για ποιά ταινία πρόκειται.

Ευχαριστώ

Δημοσ.

γεια σου κοινότητα ...

Πριν χρονιά είχα δει μια ρομαντική ταινία στο mega (μεσημέρι ήταν) που 2 τύποι (αγόρι-κορίτσι) στο πανεπιστήμιο και τα φτιάξανε(κατατοπιστικότατο).

Στοιχεία

1.  
  2. ο πατέρας αυτουνού ηταν μάγειρας σε μια εκπομπή στην τηλεόραση .
  3. η κοπελα έφυγε σ ενα σημείο και πηγε ο γκόμενος και την βρήκε στο παρισι
  4. είναι μια σκηνη που είχαν παει για να βρούνε το τραγούδι της σχέσης τους
  5. πρέπει να ειναι ταινία δεκαετίας 90 αρχές00 (νομίζω)

Δεν έχω πολλές προσδοκίες ... αν τ ξέρει κανείς ας βοηθήσει

μήπως "Down to You";

νομίζω ταιριάζει πολύ

θυμάμαι οτί αυτοί είχαν χωρίσει λόγω απόστασης αυτός μετά ήτανε του θανατά (προσπάθησε να αυτοκτονήσει με σαμπουάν) και κάπου εκεί ο πατέρας του ανακοινώνει ότι εγκρίθηκε η αίτησή τους για ένα reality "Οι Μάγειροι"

τα επισημασμένα είναι αυτά που ίσως να ταιριάζουν με τις περιγραφές σου

Δημοσ.

Ρε παιδιά. μήπως έτυχε να δείτε μια ταινία γαλλική - κωμωδία με θέμα τη ληστεία με 3 άντρες πρωταγωνιστές?????

PlZ καίγομαι να μάθω............ :)))

Δημοσ.

είναι μια ταινία:

κάποιος κάνει κάποιο έγκλημα και καταδικάζεται με εκτέλεση (υποτίθεται)

οι δικοί του (γυναίκα-παιδί) των κηδεύουν και τον θεωρούν νεκρό

αυτός όμως (που κοιμηθηκε- "πέθανε" με ένεση) ξυπνάει και ανακαλύπτει ότι του έχουν δώσει 2η ευκαιρία να ζήσει αλλά ως πεθαμένος για την οικογενειά του και σε μια ξένη πόλη γι' αυτόν με άλλο όνομα φυσικά

τελικά ανακαλύπτει ότι αποτελλεί κάτι σαν κοινωνικο-ψυχολογικό πείραμα, βρίσκει τις παρατυπίες της οργάνωσης που εθύνεται γι' όλο αυτό και τελικά δραπετεύει (έχοντας ξαναπροσπαθήσει αλλά δίχως να το καταφέρει) και βρίσκεις ην οικογενειά του

ξέρει κανείς το τίτλο της ταινίας ή έστω όνομα κάποιου ηθοποιού;

Δημοσ.

γεια σας ψαχνω μια σειρα που παιζει μεσα η μπεσυ μαλφα και ο δημητρης βλαχος και ενας που ειναι ναυτης και προσλαμβανουν την μπεσυ μαλφα ως φυλολογο και ξερω επισης και μια γιαγια ηθοποιος που στο εργο την λενε κυρια πιτσα

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μια ταινία μεγάλη που μάθαιναν να πετούν κάτι πουλιά σαν πτεροσαυρους. Επισης αν θυμάμαι καλά επαιζε κάτι με δύο αδέρφια. ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΤΗΝ ΒΡΩ!!!

• Moderators
Δημοσ.

Δεν είναι και λίγες αυτές με δεινοσαύρους και οικογένειες που τους μεγαλώνουν....

Μηπως το Dinotopia? (TV series. Μπορεί να έπαιξε σαν ταινία back-to-back σε alter ή star)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...