Προς το περιεχόμενο

Name That Film: Αναζητήσεις ταινιών

marantonis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μάλλον λες το "Lonely Planet"Link......το βρηκα γιατι θυμομουν το μικρο( Ian)ονομα του άντρα,και εμένα μου άρεσε.

http://www.youtube.com/watch?v=8IpfSIzOTq8&feature=related

Α μπράβο, αυτή είναι, ευχαριστώ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 2,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Γεία σας, χθές το βράδυ μου ήρθε μια φλασιά! Ήταν μία παιδική ταινία με έναν πιτσιρικά που δούλευαι στο μαγαζί του παππού του, άν θυμάμε καλα. Κάποια μέρα ήρθε μία καινούργια παραγγελία στο μαγάζι. Ήταν κάτι κούκλες σαν τον action-man και τέτοια... Μια μέρα ζωντάνεψαν όλες οι κούκλες και άρχησε μάχη. Ε και μετά δεν θυμάμε παρακάτω :)

Ελπίζω να βοήθισα κάπως, ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Καλησπέρα! ψάχνω για μια ταινία που την έδειχνε το σταρ το 2003-2004 και ήταν 2 δύδημα κορίτσια που πήγαν σε μια κατασκήνωση και δεν το ξέραν οτι ήταν αδελφές, και εκει βρήκαν μια φωτογραφία που ήταν οι γονείς τους μαζι και τότε το κατάλαβαν..μετα έφεραν ξανα κοντά τους γονείς τους ξαναπαντρεύτηκαν και τελος (σύντομη υπόθεση :P)

ε λοιπόν ρώτησα για αυτή τη ταινία σε 3 dvd-club και έψαξα στο ίντερνετ με όρους όπως: twins αλλα δεν βρήκα κάτι..αν κάποιος μπορεί να μου βρει αυτήν την ταινία σε Imdb link ή cine.gr link θα του ήμουν ευγνώμον!

Νομίζω πως εννοείς το The parent Trap

http://www.imdb.com/title/tt0120783/

Υπαρχει και ένα παρόμοι αν σε αρεσουν αυτά το It takes Two

http://www.imdb.com/title/tt0113442/

θέλω μια χάρη,

υπάρχει μια ταινία όπου παίζει μια παρέα εφήβων εκ τον οποίων ο ένας (μάλλον και πρωταγωνιστής) κάνει συνεχως σκέψεις-όνειρα (είχα δει μόνο μέρος της ταινίας και δε ξέρω που κατέληξε) που δεν βγάζουν σε καλό και να σώσει την έκβαση κάθε σκέψης του κάνει μια νέα που φέρνει ακόμη χειρότερα αποτελέσματα

π.χ. σε κάποια φάση ειναι ανάπηρος ένας φίλος του και αυτός κάνει σκέψη-ευχή-όνειρο και τελικά είναι ο ίδιος ανάπηρος και ο φίλος του καλά

θέλω μια χάρη,

υπάρχει μια ταινία όπου παίζει μια παρέα εφήβων εκ τον οποίων ο ένας (μάλλον και πρωταγωνιστής) κάνει συνεχως σκέψεις-όνειρα (είχα δει μόνο μέρος της ταινίας και δε ξέρω που κατέληξε) που δεν βγάζουν σε καλό και να σώσει την έκβαση κάθε σκέψης του κάνει μια νέα που φέρνει ακόμη χειρότερα αποτελέσματα

π.χ. σε κάποια φάση ειναι ανάπηρος ένας φίλος του και αυτός κάνει σκέψη-ευχή-όνειρο και τελικά είναι ο ίδιος ανάπηρος και ο φίλος του καλά

Αυτο??? Link

γεια σου κοινότητα ...

Πριν χρονιά είχα δει μια ρομαντική ταινία στο mega (μεσημέρι ήταν) που 2 τύποι (αγόρι-κορίτσι) στο πανεπιστήμιο και τα φτιάξανε(κατατοπιστικότατο).

Στοιχεία

1.  
  2. ο πατέρας αυτουνού ηταν μάγειρας σε μια εκπομπή στην τηλεόραση .
  3. η κοπελα έφυγε σ ενα σημείο και πηγε ο γκόμενος και την βρήκε στο παρισι
  4. είναι μια σκηνη που είχαν παει για να βρούνε το τραγούδι της σχέσης τους
  5. πρέπει να ειναι ταινία δεκαετίας 90 αρχές00 (νομίζω)

Δεν έχω πολλές προσδοκίες ... αν τ ξέρει κανείς ας βοηθήσει

Δεν μπορώ να σε βοηθήσω σε αυτό που ψάχνεις αλλά υπάρχει sticky θέμα στο φόρουμ που πρέπει να μεταφερθεί η ερώτησή σου και είναι αυτό:

http://www.insomnia.gr/topic/384068-name-that-film-tv-series-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B6%CE%B7%CF%84%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CF%84%CE%B1%CE%B9%CE%BD%CE%B9%CF%8E%CE%BD-%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%81%CF%8E%CE%BD/

Καλημέρα!!!

Θυμάται κανείς μια ταινία /χορρορ/σπλάτερ/καλτ γύρω στο 1990+ με ένα δολοφόνο που χρησιμοποιούσε μια ηλεκτρική κιθάρα που πάνω της είχε ένα τρυπάνι; Αν θυμάμαι καλά αυτός σκάει μύτη σε ένα σπίτι που έχει μαζευτεί μια παρέα για weekend και τους σφάζει όλους.

Η κιθάρα έμοιαζε κάπως έτσι.

post-183764-0-62210200-1338724713_thumb.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...