joker80 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 ψαχνω μια ιταλικη κωμοδια με εναν τυπο που ειχε μια εγκυος γυναικα κ ενα βραδυ πηγε να της παρει φαγητο κ χτηπησε το κεφαλι του κ επαθε αμνυσια κ γυρισε σπιτι του μετα απο δεκα χρονια κ η γυναικα του ειχε ξαναπαντρευτει. ξερει κανεις το τιτλο αυτης της ταινιας? την ειχα δει στο filmnet εποχη 99-2000 περιπου
mpasketpro Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Ταινια σε σχεση με το καλοκαιρι. ΕΙναι η τελευταια μερα του καλοκαιριου και ενα παιδι την ζει ξανα και ξανα επειδη εκανε κατι λαθος. Θυμαμαι πως το παιδι ξυπναει μαζι με την παρεα του σε μια στημενη σκηνη. Ειναι ο μονος που καταλαβαινει οτι η μερα συνεχιζεται ξανα και ξανα. Εχει κανεις καμια ιδεα;
alexkalpan Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 φίλε ξέρω ποιά ταινία λες, μόλις θυμηθώ το όνομα του πρωταγωνιστή θα τη βρω edit: Το Τρομερό Παιδί Πάει Κολλέγιο φιλε τι να σου πω. εισαι τρομερος.! σε ευχαριστω πολυ.! αυτη ειναι.! τελικα στο insomnia ρε παιδια βρισκεις τα ΠΑΝΤΑ.!! μπραβο παιδια.
Moderators Praetorian Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Moderators Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Ταινια σε σχεση με το καλοκαιρι. ΕΙναι η τελευταια μερα του καλοκαιριου και ενα παιδι την ζει ξανα και ξανα επειδη εκανε κατι λαθος. Θυμαμαι πως το παιδι ξυπναει μαζι με την παρεα του σε μια στημενη σκηνη. Ειναι ο μονος που καταλαβαινει οτι η μερα συνεχιζεται ξανα και ξανα. Εχει κανεις καμια ιδεα; ίσως: The Last Day of Summer (2007) p.s. υπάρχουν πολύ καλύτερες εκδοχες/υλοποιήσεις αυτής της ιδέας...
mpasketpro Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 ίσως: The Last Day of Summer (2007) p.s. υπάρχουν πολύ καλύτερες εκδοχες/υλοποιήσεις αυτής της ιδέας... Ναι φιλε να σαι καλα αν και την ειχα βρει^^! Παντως ευχαριστω παρα πολυ. Για πες μια αλλη καλυτερη. Να φανταστεις αυτη την ειδα το 2007 οταν βγηκε.
joker80 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Ναι φιλε να σαι καλα αν και την ειχα βρει^^! Παντως ευχαριστω παρα πολυ. Για πες μια αλλη καλυτερη. Να φανταστεις αυτη την ειδα το 2007 οταν βγηκε. http://www.youtube.com/watch?v=tSVeDx9fk60 ιδια ιδεα αλλα πολυ καλυτερη! δες τη.
άδικος Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 "Groundhog Day" ιδια ιδεα αλλα πολυ καλυτερη! δες τη. The "bestest"
star12 Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Ναι φιλε να σαι καλα αν και την ειχα βρει^^! Παντως ευχαριστω παρα πολυ. Για πες μια αλλη καλυτερη. Να φανταστεις αυτη την ειδα το 2007 οταν βγηκε. CHRISTMAS DO OVER ειναι χριστουγενιατικο αλλα ειναι σιγουρα απ τις καλυτερες κωμωδιες που εχω δει και γυρω απ αυτο το θεμα.μαλιστα τη πρωτη φορα που το δα λυθικα στα γελια με τις γκαφες του πρωταγωνιστη
Sta Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Καλησπέρα, ψάχνω το όνομα μιας παλιάς σειράς. Πρέπει να την έδειχνε ο ΑΝΤ1 αρχές '90. Ήταν sci-fi και οι ήρωες είχα κάτι χρυσαφί στολές, που "ενεργοποιούνταν" όταν έκαναν σα γροθιά και την ακουμπούσαν στο σημείο της καρδιάς και νομίζω ότι ταυτόχρονα έλεγαν 'energize'. Σας θυμίζει κάτι;
assasins Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Καλησπέρα, ψάχνω το όνομα μιας παλιάς σειράς. Πρέπει να την έδειχνε ο ΑΝΤ1 αρχές '90. Ήταν sci-fi και οι ήρωες είχα κάτι χρυσαφί στολές, που "ενεργοποιούνταν" όταν έκαναν σα γροθιά και την ακουμπούσαν στο σημείο της καρδιάς και νομίζω ότι ταυτόχρονα έλεγαν 'energize'. Σας θυμίζει κάτι; εμενα μου θυμιζει το Star Trek: The Next Generation http://www.youtube.com/watch?v=AayLwwvn77s
xavier Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 τωρα που ειπες σταρ τρεκ καταλαβα...το captain power εννοει, ειχα την εντυπωση οτι ηταν πιο παλιο... http://www.youtube.com/watch?v=M678PVOf5F0
Sta Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Ευχαριστώ πολυ για τις απαντήσεις. Ναι το Capter Power εννοώ, το 'energize' ήταν δανεισμένο από Star Trek, το οποίο βέβαια το θυμάμαι πολύ καλά!
gokuthelegend Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Λοιπόν παιδιά, εγώ ψάχνω την εξής σειρά-ντοκυμαντέρ. Ηταν 2-3 άνρθωποι, εκ των οποίων σίγουρα ένας άντρας και μια γυναίνα, ο τρίτος πρέπει να ήταν πάλι άντρας αν θυμάμαι καλά, και τους έδειχνε (όχι ταυτόχρονα, μόνο τον έναν σε κάθε επεισόδιο) να ταξιδεύουν σε διάφορες περιοχής της Γης και να βλέπουν τα ήθη και τα έθιμα της κάθε περιοχής. Αυτοί οι άνθρωποι είχαν πάει σχεδόν παντού. Το έδειχνε στο ΝΕΤ νομίζω.
Votritis Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Λοιπόν παιδιά, εγώ ψάχνω την εξής σειρά-ντοκυμαντέρ. Ηταν 2-3 άνρθωποι, εκ των οποίων σίγουρα ένας άντρας και μια γυναίνα, ο τρίτος πρέπει να ήταν πάλι άντρας αν θυμάμαι καλά, και τους έδειχνε (όχι ταυτόχρονα, μόνο τον έναν σε κάθε επεισόδιο) να ταξιδεύουν σε διάφορες περιοχής της Γης και να βλέπουν τα ήθη και τα έθιμα της κάθε περιοχής. Αυτοί οι άνθρωποι είχαν πάει σχεδόν παντού. Το έδειχνε στο ΝΕΤ νομίζω. Μάλλον λες το "Lonely Planet"Link......το βρηκα γιατι θυμομουν το μικρο( Ian)ονομα του άντρα,και εμένα μου άρεσε. http://www.youtube.com/watch?v=8IpfSIzOTq8&feature=related
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα