Προς το περιεχόμενο

Name That Film: Αναζητήσεις ταινιών

marantonis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

παιδια ειμαι φανατικός του babylon 5

ξερει κανεις ομως ΟΛΟΚΛΗΡΗ το τονίζω- την σειρά των επεισοδίων και των σειρών και των ταινιών???

γιατι αυτό http://j.gs/gqC δεν μου φαινεται και τελειως σωστό

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Super Moderators

παιδια ειμαι φανατικός του babylon 5

ξερει κανεις ομως ΟΛΟΚΛΗΡΗ το τονίζω- την σειρά των επεισοδίων και των σειρών και των ταινιών???

γιατι αυτό http://j.gs/gqC δεν μου φαινεται και τελειως σωστό

αν googlάρεις "how to watch Babylon 5" θα σου βγάλει αρκετά αποτελέσματα με Viewing Order

Καλησπέρα, ψάχνω τα εξής:

1. Ταινία που ο πρωταγωνιστής έχει ασθένεια να κοιμάται σε τυχαίες στιγμές, όταν κοιμόταν έβλεπε "κουφά" όνειρα που μετά τα έκανε comics
  2. Animation που έπαιζε παλιά στο Junior, το θυμάμαι πολύ αδρά , είχε κάτι στρατιώτες και δράκους, το σχέδιο ήταν πολύ περίεργο, θα μπορούσα να πω ότι είχε ένα χάρτινο στυλ και το κυριότερο και ο λόγος που ξεθάφτηκε από τα βάθη της μνήμης μου είναι ότι έπαιζε το oxygen pt2 από jean michel jarre.

Animation που έπαιζε παλιά στο Junior, το θυμάμαι πολύ αδρά , είχε κάτι στρατιώτες και δράκους, το σχέδιο ήταν πολύ περίεργο, θα μπορούσα να πω ότι είχε ένα χάρτινο στυλ και το κυριότερο και ο λόγος που ξεθάφτηκε από τα βάθη της μνήμης μου είναι ότι έπαιζε το oxygen pt2 από jean michel jarre.

http://www.youtube.com/watch?v=HIA2VOcWQbk

η αντικατασταση του original soundtrack με το oxygen2 του jmj, φανταζομαι θα ηταν μια "εμπνευση" της εταιριας που εκανε την ελληνικη μεταφραση/dubbing.

Μπράβο, αυτό πρέπει να είναι! Είδα και μερικές σκηνές στα γρήγορα που τις θυμόμουνα, όπως εκεί που ένας άνθρωπος κουβαλάει ένα τέρας σαν πίθηκα. Θυμάσαι και εσύ να παίζει το oxygen pt2 ή από τα υπόλοιπα που είπα το βρήκες;

1. Ταινία που ο πρωταγωνιστής έχει ασθένεια να κοιμάται σε τυχαίες στιγμές, όταν κοιμόταν έβλεπε "κουφά" όνειρα που μετά τα έκανε comics

Άντε κάποιος και για αυτό :-D

• Moderators

Καλησπέρα, ψάχνω τα εξής:

Ίσως αυτό;

Narco (2004)

ψαχνω μια σειρα που επαιζε η ετ1 το 1990 πρεπει να ταν τοοοοοοοοοσο παλια.μου χε μεινει ομως στο μυαλο ολα αυτα τα χρονια γιατι ειχε ενα πολυ καλο σπουκι στορι για ελληνικες σειρες.Ηταν ενας τυπος μπορει συγγραφεας που πηγε να μεινει σε μια επαυλη και το σπιτακι ηταν στοιχειωμενο απ το φαντασμα μιας γυναικας που δολοφονηθηκε χρονια πριν και προσπαθουσε να βρει πιος την ξεκανε.στη σειρα επαιζε ο κωστας αρζογλου.και μαλιστα η ετ δεν την ξαναπροβαλε τη σειρα...Καμια ιδεα για τον τιτλο;

Παράξενο Σπίτι

Πληροφορίες παρμένες από το blog: Ο Ερευνητής Της Βέροιας

Μίνι σίριαλ 4 επεισοδίων των 60 λεπτών

Πρεμιέρα στην ΕΤ1 το Σάββατο 1 Ιουνίου 1991

Σενάριο του Σπύρου Πετρόπουλου

Σκηνοθεσία του Κώστα Αρζόγλου

Ηθοποιοί: Κώστας Αρζόγλου, Ελένη Φιλίνη, Ναρία Αλκαίου, Γιάννης Αργύρης

Υπόθεση:

Ένας Ελληοαμερικάνος συγγραφέας νοικιάζει μια απομονωμένη βίλα προκειμένου να γράψει το επόμενο βιβλίο του. Από την πρώτη μέρα όμως συμβαίνουν ανεξήγητα πράγματα μεταφυσικής χροιάς στο σπίτι, γεγονός που τον κάνει να ερευνήσει το παρελθόν του. Με τη βοήθεια της αγαπημένης του και του εκδότη του φέρνει στην επιφάνεια ένα έγκλημα πάθους και ανακαλύπτει το φιλικό φάντασμα μιας γυναίκας.

Ορίστε και οι τίτλοι αρχής :-)

Παράξενο Σπίτι

Πληροφορίες παρμένες από το blog: Ο Ερευνητής Της Βέροιας

Μίνι σίριαλ 4 επεισοδίων των 60 λεπτών

Πρεμιέρα στην ΕΤ1 το Σάββατο 1 Ιουνίου 1991

Σενάριο του Σπύρου Πετρόπουλου

Σκηνοθεσία του Κώστα Αρζόγλου

Ηθοποιοί: Κώστας Αρζόγλου, Ελένη Φιλίνη, Ναρία Αλκαίου, Γιάννης Αργύρης

Υπόθεση:

Ένας Ελληοαμερικάνος συγγραφέας νοικιάζει μια απομονωμένη βίλα προκειμένου να γράψει το επόμενο βιβλίο του. Από την πρώτη μέρα όμως συμβαίνουν ανεξήγητα πράγματα μεταφυσικής χροιάς στο σπίτι, γεγονός που τον κάνει να ερευνήσει το παρελθόν του. Με τη βοήθεια της αγαπημένης του και του εκδότη του φέρνει στην επιφάνεια ένα έγκλημα πάθους και ανακαλύπτει το φιλικό φάντασμα μιας γυναίκας.

Ορίστε και οι τίτλοι αρχής :-)

να σαι καλα 20 χρονια τη σκεφτομουν τη σειρα λολ και για καπιο λογο η ετ δεν την εβαλε ξανα σε επαναληψη...κριμα που δεν γυριζονται τετιες σειρες πλεον.η τελευταια καλη με μεταφυσικα ηταν του αντ1 με κατι σπουκι ιστοριες στην απεναντι οχθη..αλλα τοτε δεν υπηρχε η οικονομικη κριση για αυτο τι λεμε τωρα

• 3 εβδομάδες αργότερα...

καλησπερα.

ψαχνω μια ταινια εδω και παρα πολυ καιρο, και δεν μπορω να θυμηθω ουτε ηθοποιο, ουτε τιτλο εργου.!

θυμαμαι μονο οτι ηταν κωμικο, με πρωταγωνιστη εναν μαυρο, που ειχε παρει νομιζω ενα φαρμακο και ηταν αλεργικος η κατι τετοιο, και ολο ξυνοταν ασταματητα.!

πρεπει να ειχε βγει την περιοδο απο 1995 μεχρι το 2000. καπου εκει.

δεν νομιζω να μπορει να βοηθησει καποιος με τοσα λιγα στοιχεια που δινω, αλλα ποτε δεν ξερεις.!

ευχαριστω.

φίλε ξέρω ποιά ταινία λες, μόλις θυμηθώ το όνομα του πρωταγωνιστή θα τη βρω

edit: Το Τρομερό Παιδί Πάει Κολλέγιο

Ήταν μια ταινία κινουμένων σχεδίων και καποιος γυρνούσε πισω και μπροστά στο χρόνο. Στο μέλλον είχε βρει μια (σαν) πόλη στην οποία οι άνθρωποι είχαν φτερά (σαν πεταλούδας) και πετούσαν. Ήταν μαζί με μια εφημερίδα αυτό το DVD πριν 6-7 χρόνια.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Την ψαχνει η γυναικα μου αλλα το μονο που θυμαται οτι ενας γιατρος με δικο του σπερμα γονιμοποιει 5 ωαρια απο μια γυναικα και τα εμφυτευει σε 5 διαφορετικες γυναικες με αποτελεσμα να γεννηθουν 5 διαφορετικοι χαρακτηρες.

Ή καπως ετσι......Ξερει καποιος τον τιτλο της ταινιας ??? Ευχαριστω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...