DeadOrganPlayer Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Καλησπερα σε ολους. Θυμαμαι οταν ημουν παλι καπου γυρω στο '88-'89, ειχα δει μια ταινια στην ΕΡΤ, που ηταν ο πατερας με το γιο του στη θαλασσα και κολυμπουσαν και ξαφνικα εκει που μιλουσαν, πρεπει να πεσε μια ατομικη βομβα πισω τους, καπου στο 1 μιλι μακρια τους και εγινε μια πυρηνικη εκρηξη, εδειξε δηλαδη το μανιταρι και ξαφνικα ο πατερας βουτηξε κατω απ' το νερο, για να μην τον παρει η ακτινοβολια προφανως, ομως το παιδι εμεινε στην επιφανεια.. Μετα απο λιγες μερες, ηταν Χριστουγεννα και νομιζω ο γιατρος ειχε πει στον πατερα πως ο μικρος εχει καποιες μερες ζωης μονο, λογω του οτι εκτεθηκε στην ακτινοβολια, οποτε η ταινια τελειωσε δειχνοντας τον πατερα να βρισκει τον μικρο κατω απ' το δεντρο, οπου ειχε αφησει την τελευταια του πνοη καθως ανοιγε ενα δωρο που του χε παρει ο πατερας του και συγκεκριμενα το δωρο ηταν το τρενακι που τοσο λαχταρουσε... Μηπως θυμαται κανεις πια ταινια ειχε τετοιο τελος? Μας μαύρισες τη ψυχή γιορτινές μέρες ρε κ@ργιόλη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arvacon Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Εγω φταιω δηλ? Τα παραπονα σου στον σκηνοθετη που την εφτιαξε! Φαντασου αφου σε επηρέασε η περιγραφη μου, ποσο με επηρέασε εμενα η ταινια ως πιτσιρικι που ημουν, γυρω στα 7 χρονων! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 ψαχνω ενα παλιο cartoon-ταινια... θυμαμαι ελαχιστα ηταν κατι σαν καστρο ή φυλακες δεν θυμαμαι ακριβως και ελευθερωνουν τις τιγρεις, λιονταρια απο τα υπογεια και στο τελος νομιζω καταστρεφεται αυτο το καστρο και ξεφευγει απο αυτο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanesaxo Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Θυμίστε μου τίτλο απο μια ταινία μέσα στη δεκαετία,με ίδια σκηνοθεσία (περίπου) με sin city. Αστυνομικής φύσεως απ'οτι θυμάμαι κάποιος μποξέρ πρωταγωνιστής. Δε θυμάμαι και πολλά πολλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*D@Rk P-yChO* Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Παιδια ψαχνω μια ταινια εδω και 2 μερες εχω φαει τον κοσμο...λοιπον,ειναι ενα ζευγαρι π ειναι μαζι απ την εφηβεια ας πουμε,πολυ αγαπημενοι κ ολοι τους θυμουνται και τους ξερουν να ειναι μαζι...αυτος ομως γυρω στα 20+ ειχε ενα ατυχημα κ μενει κατακοιτος νομιζω...η κοπελα καθεται για λιγο καιρο μαζι του αλλα αργοτερα τον αφηνει κ ειναι με εναν αλλο μακρια απ την πολη...στος τελος ομως γυρναει πισω σ αυτον και happy end ! καπως ετσι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oviji Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Θυμίστε μου τίτλο απο μια ταινία μέσα στη δεκαετία,με ίδια σκηνοθεσία (περίπου) με sin city. Αστυνομικής φύσεως απ'οτι θυμάμαι κάποιος μποξέρ πρωταγωνιστής. Δε θυμάμαι και πολλά πολλά. Νομιζω oti λες το The Spirit... Παιδια ψαχνω μια ταινια εδω και 2 μερες εχω φαει τον κοσμο...λοιπον,ειναι ενα ζευγαρι π ειναι μαζι απ την εφηβεια ας πουμε,πολυ αγαπημενοι κ ολοι τους θυμουνται και τους ξερουν να ειναι μαζι...αυτος ομως γυρω στα 20+ ειχε ενα ατυχημα κ μενει κατακοιτος νομιζω...η κοπελα καθεται για λιγο καιρο μαζι του αλλα αργοτερα τον αφηνει κ ειναι με εναν αλλο μακρια απ την πολη...στος τελος ομως γυρναει πισω σ αυτον και happy end ! καπως ετσι... Δεν ειμαι σιγουρος αλλα μηπως λες το Η Θαλασσα μεσα μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*D@Rk P-yChO* Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Οχι ρε συ Oviji :/ την κοιταξα κ γω αυτη οταν εψαχνα αλλα δεν... η ταινια κινειται κυριως γυρω απ την κοπελα...κ δεν θυμαμαι κ ουτε ηθοποιους ρε γαμωτο ! τελειως στα τυφλα :Ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oviji Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 θυμασε πανω κατω χρονολογια ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*D@Rk P-yChO* Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 θυμασε πανω κατω χρονολογια ? πρεπει να ειναι πριν απο 2009 αλλα οχι πολυ παλια...2000 κ μετα λογικα...την ειχα δει πριν κανα χρονο+ στην τηλεοραση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oviji Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 δυσκολο αλλα μηπως ειναι αυτο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*D@Rk P-yChO* Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 δυσκολο αλλα μηπως ειναι αυτο? οχι ρε γαμωτο...να σαι καλα παντως που βοηθας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oviji Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Σιγα τωρα ,ισα ισα που σου προτεινω και ταινιες... Ψαχνω να βρω οτι σακατη εχει βγει σε ταινια,παντως αν το εχεις με τα αγγλικα μπορεις να δοκιμασεις και στο φορουμ του imdb,μεσα σε πεντε λεπτα θα σου χουν απαντησει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*D@Rk P-yChO* Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Σιγα τωρα ,ισα ισα που σου προτεινω και ταινιες... Ψαχνω να βρω οτι σακατη εχει βγει σε ταινια,παντως αν το εχεις με τα αγγλικα μπορεις να δοκιμασεις και στο φορουμ του imdb,μεσα σε πεντε λεπτα θα σου χουν απαντησει. για να δουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakizx Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Σε αυτήν την ταινία ο πρωταγωνιστής και ο αντίπαλος του βρίσκουν από ότι θυμάμαι κάτι συσκευές οι οποίες μπήκαν με το ζόρι στα χέρια τους.Από οτι θυμάμαι μεταμορφώνεται σε robot (κάτι σαν τους power rangers περίπου αλλά όχι τόσο γελοία κατάσταση) ενώ ο αντίπαλος του έχει την δυνατότητα να μεταμορφώνεται και αυτός αλλά σε τέρας(δεν θυμάμαι τον λόγο).Μήπως μπορεί κάποιος να μου πει πως λεγόταν αυτή η ταινία; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Τι ταινια; ανιμε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα