Cr1tical Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Καλημέρα παιδιά! Χθές στον alpha είχε μια ταινία με μια γνωστή ιθοποιό και δεν ξέρω το όνομα της! Νομίζω στην ταινία την λεγαν :Margaret: ωρα προβολής κάπου στς 12:00... Αν γνωρίζει κάποιος την ταινία ας μου στείλει. Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosspeed Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Καλημέρα παιδιά! Χθές στον alpha είχε μια ταινία με μια γνωστή ιθοποιό και δεν ξέρω το όνομα της! Νομίζω στην ταινία την λεγαν :Margaret: ωρα προβολής κάπου στς 12:00... Αν γνωρίζει κάποιος την ταινία ας μου στείλει. Ευχαριστώ σίγουρα πήγαινε στον alpha ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Καλημέρα παιδιά! Χθές στον alpha είχε μια ταινία με μια γνωστή ιθοποιό και δεν ξέρω το όνομα της! Νομίζω στην ταινία την λεγαν :Margaret: ωρα προβολής κάπου στς 12:00... Αν γνωρίζει κάποιος την ταινία ας μου στείλει. Ευχαριστώ εδω θα βρεις συγκεντρωμενες ολες τις ταινιες ολων των καναλιων ανα ημερα: http://www.athinorama.gr/tv/ δες σε ποια μερα,ωρα και καναλι παιχθηκε η ταινια που ψαχνεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanesaxo Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Εχω έμα δύσκολο...Οχι πως είναι κάποια σοβαρή ταινία,απλώς έφαγα φλασιά και τη θυμήθηκα...(λογικά κάποιο b movie απ'τα παλιά τα χρόνια). Το μόνο που θυμάμαι είναι πως έχει να κάνει με δολοφόνους,σνιπεράδες και είχε μια χαρακτηριστική ατάκα "one Mississippi two Mississippi" με την οποία μέτραγαν τις αποστάσεις για να σκοτώσουν κάποιον. Απ'οτι θυμάμαι,αμυδρά,ξεκινούσε σκοτώνοντας κάποιον που μόλις κατέβαινε απο ένα αεροπλάνο, καμμια 50ρια ουρανοξύστες μακρύτερα. Αααααααααννννν, θυμάται κανείς... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Μηπως πρωταγωνιστουσε ενας απο τους παρακατω ηθοποιους σε αυτην την ταινια που ψαχνεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanesaxo Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Που να θυμάμαι...μιλάμε για αιώνες πρίν. Σιγουρα δεν είναι ο 1ος, μιας και ειναι προσφατη. Για τους άλλους είδα τις ταινίες σε τραιλερ και δε μου θύμισαν κατι. (βρηκα ενα φορουμ με τις τοπ σνιπερο-ταινιες και έψαχνα ποση ώρα,αλλά τζίφος). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Που να θυμάμαι...μιλάμε για αιώνες πρίν. Σιγουρα δεν είναι ο 1ος, μιας και ειναι προσφατη. Για τους άλλους είδα τις ταινίες σε τραιλερ και δε μου θύμισαν κατι. (βρηκα ενα φορουμ με τις τοπ σνιπερο-ταινιες και έψαχνα ποση ώρα,αλλά τζίφος). εχεις το λινκ του φορουμ να το τσεκαρω; με ενδιαφερει να δω ποιες ειναι οι τοπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpirtouLisS Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 παιδια αναζητω τον τιτλο μιας πολυ παλιας ταινιας. την ειχα δει σε κασσετα πριν απο 15-18χρονια....καπως σαν ψυχολογικο θριλερ το μονο που θυμαμαι ηταν οτι 2 παιδια και η μαμα τους πηγαν να μεινουν με τη γιαγια τους μονιμα.και η γιαγια τους αρχισε να τα δηλητηριαζει σιγα σιγα τους εριχνε κατι καθε μερα στο φαγητο. ισως ηταν και απο τις πρωτες ταινιες που νοικιασα και μου εχει μεινει βαθια χαραγμενη γιατι ηταν και τραγικα τα οσα συνεβαιναν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
therock Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Το .... στην κουνια? Δεν θυμαμαι πιο ουσιαστικο πηγαινει στις τελιτσες για αυτο το γραφω ετσι. Σου θυμιζει κατι σαν ελληνικος τιτλος? UPDATE: Το χερι στην κουνια (The hand that rocks the cradle) Για δες μηπως ειναι αυτο. http://www.imdb.com/title/tt0104389/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 καμια σχεση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
therock Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Γιατι? Ηταν πριν 19 χρονια, ηταν θριλερ και ειχε παιδια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Praetorian Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 παιδια αναζητω τον τιτλο μιας πολυ παλιας ταινιας. την ειχα δει σε κασσετα πριν απο 15-18χρονια....καπως σαν ψυχολογικο θριλερ το μονο που θυμαμαι ηταν οτι 2 παιδια και η μαμα τους πηγαν να μεινουν με τη γιαγια τους μονιμα. (...) H υπόθεση θυμίζει Flowers in the Attic μόνο που δεν ήταν μόνο δύο τα παιδιά, αλλά τέσσερα (και πήγαιναν πολλά πράγματα στραβά στην υπόθεση και με τη γιαγια)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpirtouLisS Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 H υπόθεση θυμίζει Flowers in the Attic μόνο που δεν ήταν μόνο δύο τα παιδιά, αλλά τέσσερα (και πήγαιναν πολλά πράγματα στραβά στην υπόθεση και με τη γιαγια)... ναι αυτο ειναι. οντως 4 ηταν τα παιδια. ταινιαρα πρεπει να ψαξω να τη βρω. σε ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antonis3d Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Παιδιά ψάχνω μια ταινία που έπαιζε ο John Travolta και εκεί που ήταν νορμάλ άνθρωπος μια μέρα(ή νύχτα?) είδε ένα αστέρι νομίζω ή κάτι τέτοιο και από τότε έγινε "έξυπνος" ξέρει κανείς πως τη λένε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Παιδιά ψάχνω μια ταινία που έπαιζε ο John Travolta και εκεί που ήταν νορμάλ άνθρωπος μια μέρα(ή νύχτα?) είδε ένα αστέρι νομίζω ή κάτι τέτοιο και από τότε έγινε "έξυπνος" ξέρει κανείς πως τη λένε; http://www.imdb.com/title/tt0117333/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα