TheELF Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Ξέρω ότι μπορεί να είναι δύσκολο για μια κοπέλα αλλά από την στιγμή που δεν ξέρουμε την ηλικία σου το «οταν ημουν πολυ μικρη» δεν μας λέει τίποτα.μπορεί να είσαι 12 και να λες λες ταινία του 2007 μπορεί να είσαι 40 και να λες ταινία του 80.
kk1991 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 λοιπον ψαχνω 2 ταινιες παλιες αρκετα και επειδη τις εω δει πριν καμια 10ετια περιπου δε θυμεμαι και πολλα πραγαμτα... η μια ειναι με τρεις φιλες που συναντιουνται μετα απο χρονια και κανουν ενα road trip για να πανε στον ωκεανο...η μια μαλιστα ειναι εγκυοσ και μαθαινει οτι ο πατερας του παιδιου της ειναι γκομενος τις μιας απο τις αλλες δυο, στο δρομο γνωριζουν και εναν ομορφουλη που τα φτιαχνει με την τριτη(αυτη που δε σχετιζεται με τον πατερα του παιδιου) καποια στιγμη δειχνει που τραγουδαν καραοκε η μια ηθελε να γινει τραγουδιστρια αν δε κανω λαθος.νομιζω το ολο στορρυ ηταν να πραγματοποιησουν τις ευχες τους. την ειχα δει σε videoκασσετα και για καποιο λογο μου εχει κολησει οτι ειναι της disney αλλα δε ξερω αν ισχυει. στην αλλη θυμαμαι ακομα λιγοτερα.την ειχα δει στο star και ειναι επιστημονικης φαντασιας και θυμαμαι οτι τοτε μου ειχε κανει εντυπωση η εικονα οποτε υποθετω οτι ειναι παλια. ηταν ενας ο οποιος ειχε ουρα λυκου και κατι ειχε να κανει με ενα δαχτυλιδι. εκανε προταση γαμου σε μια για να μπορεσει να την παει καπου κατι τετοιο νομιζω οτι υπηρχαν η 7 η 9 βασιλεια και για καποιο λογο οι κακοι κυνηγουσαν την κοπελα και τον πατερα της νομιζω. η σκηνη που θυμαμαι πολυ ηταν αυτη να κοιταζεται στο ποταμι και η αντανακλαση της και τα ζωα να της τραγουδανε. και νομιζω το δαχτυλιδι ηταν το συμαντικοτερο στη ταινια.
Moderators Praetorian Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 στην αλλη θυμαμαι ακομα λιγοτερα.την ειχα δει στο star και ειναι επιστημονικης φαντασιας και θυμαμαι οτι τοτε μου ειχε κανει εντυπωση η εικονα οποτε υποθετω οτι ειναι παλια. ηταν ενας ο οποιος ειχε ουρα λυκου και κατι ειχε να κανει με ενα δαχτυλιδι. εκανε προταση γαμου σε μια για να μπορεσει να την παει καπου κατι τετοιο νομιζω οτι υπηρχαν η 7 η 9 βασιλεια και για καποιο λογο οι κακοι κυνηγουσαν την κοπελα και τον πατερα της νομιζω. η σκηνη που θυμαμαι πολυ ηταν αυτη να κοιταζεται στο ποταμι και η αντανακλαση της και τα ζωα να της τραγουδανε. και νομιζω το δαχτυλιδι ηταν το συμαντικοτερο στη ταινια. Για αυτήν είναι μάλλον αυτή η mini-series The 10th Kingdom. Το Star συνηθίζει να βάζει mini-series επεισόδια back-to-back μέχρι το φινάλε και όποιος αντέξει...
Waraki Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Μηπως ειναι καποιο απο τα επεισοδια του The X-Files? εχεις καποιο στο μυαλο σου?να ξερω που να ψαξω! ευχαριστω πολυ παντως!
kk1991 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Για αυτήν είναι μάλλον αυτή η mini-series The 10th Kingdom. Το Star συνηθίζει να βάζει mini-series επεισόδια back-to-back μέχρι το φινάλε και όποιος αντέξει... σε λατρευω....... ξερεις ποσα χρονια το ψαχνω??? thanks.....
Waraki Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 ειμαι 15 τωρα..πρεπει να την ειχα δει οταν ημουν 10 η 7...δεν ειμαι και πολυ σιγουρη...:/
assasins Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 εχεις καποιο στο μυαλο σου?να ξερω που να ψαξω! ευχαριστω πολυ παντως! Δεν θυμαμαι λεπτομεριες αλλα η σκηνη στο μπανιο μου θυμησε ενα επεισοδιο του x-files που ξεκινησε στους υπονομους με ενα τερας που δαγκωσε εναν εργατη του δημου και του "φυτεψε" ενα αυγο μεσα του και μολις αυτο εκκολαφτηκε ανοιξε την κοιλια του και βγηκε εξω. Αυτο εγινε την ωρα που αυτος εκανε μπανιο και μολις αυτο βγηκε εξω τρυπωσε στην αποχετευση και πηγε προς τους υπονομους. Μετα νομιζω οτι το επομενο θυμα ηταν η κοπελα του που επειδη τον ειχε φιλησει, ειχε μεταφερει στον οργανισμο της αυγα. Το τερας νομιζω ηταν σαν μια τεραστια βδελα με χερια και ποδια.
Moderators Praetorian Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Το επεισόδιο από τα X-files που λέτε είναι το The Host και είναι το 2ο από τη 2η season. Αλλά δεν ταιριάζει πολυ στην περιγραφή ...
gms20 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 καλησπερα σας.. ψαχνω μια ταινια-θριλερ που ειχα δει πριν μερικα χρονια αλλα δε μπορω να θυμηθω τον τιτλο της... την ειχαν παρει φιλοι μου απο το βιντεο κλαμπ... η ταινια πρεπει να κυκλοφορησε αναμεσα στο 2006-2007 πιστευω...ειναι αμερικανικη. υποθεση: ενας φοιτητης (νομιζω) πληροφορικης "ανακαλυπτει" ή δημιουργει μια συχνοτητα (και την αποθηκευει σε ενα σκληρο δισκο νομιζω, οπου επειτα στην διαρκεια της ταινιας διαρρέεται σιγα σιγα παγκοσμιως)την οποια οποιος την ακουει αρχιζει και "χανει" την ψυχη του ενω ταυτοχρονα το δερμα του αρχιζει να μαυριζει καταληγοντας στο τελος να γινεται το ιδιο το ατομο μια μαυρη σκονη!! στο τελος τη ταινιας η "φονικη" συχνοτητα εχει εξαπλωθει σε ολο το πλανητη και μοναδικη αμυνα απο αυτην ειναι να μενουν οι ανθρωποι μακρυα απο συσκευες που εκπεμπουν ραδιοκυματα!! ο πρωταγωνιστικος ρολος ειναι μια κοπελα.... ευχαριστω οποιον με βοηθησει!!
Moderators Praetorian Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Ναι. Ακούγεται επικίνδυνα σαν κάποιο αμερικάνικο remake του Kairo, οπότε το Imdb λέει "Pulse" (με Kristen Bell?!)
therock Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Καποτε μου ειχαν πει για μια ανεξαρτητη παραγωγη Αργεντινικη αν θυμαμαι καλα, αρχες 2000 με πρωτη λεξη αριθμο πιθανον Nine. Δεν θυμαμαι υποθεση, θυμαμαι μονο οτι ακουγοταν ενδιαφερον, απλα εφαγα φλασια τωρα και λεω να το τσεκαρω, Στο imdb μου βγαζει το nine queens αυτο λετε να ναι? http://www.imdb.com/title/tt0247586/ (Το Δινει και σαν χωρα προελευσης Αργεντινη)
Sellers Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Aν σκεφτείς ότι όντως το nine ueens είναι ενδιαφέρον, παίζει να είναι αυτό. Αλλά και αυτό να μην είναι δες και το nine queens γιατί είναι πολύ ωραίο.
therock Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 (επεξεργασμένο) Aν σκεφτείς ότι όντως το nine ueens είναι ενδιαφέρον, παίζει να είναι αυτό. Αλλά και αυτό να μην είναι δες και το nine queens γιατί είναι πολύ ωραίο. Ειχες δικιο τελικα, ειναι δεν ειναι αυτη, αξιζε που την ειδα. Μετρησε πολυ το ταινιακι. Μακαρι να υπηρχαν και αλλα τετοια... Επεξ/σία 29 Σεπτεμβρίου 2011 από therock
vk13 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Λοιπόν ψάχνω μια ταινία την οποία είχε δείξει το mega πριν 2-3 χρόνια, χρονολογίας νομίζω μετά το 2000. Θέμα: Δύο καουμπόηδες (ένας γέρος και ένας πιο μικρός) παίρνουν μια δουλειά να μεταφέρουν κάτι άλογα (ή βουβάλια δε θυμάμαι καλά) σε ένα άλλο μέρος μακρυά έναντι πολλών χρημάτων. Στο δρόμο τους τυχαίνουν πολλά, ένας απαταιώνας τους κλέβει τα άλογα ενώ κοιμόντουσαν, αλλά τον βρήκανε την επόμενη μέρα, βρίσκουν κάτι πόρνες που είχε μαζί του για να εκμεταλλέυεται, σε μια πόλη βρίσκουν κ κάτι άλλες γυναίκες και τις παίρνουν μαζί τους, φασαρίες, ερωτεύονται τις γυναίκες ο καθένας διαφορετική κτλπ κτλπ. Περιπέτεια ήταν κυρίως και είχε και λίγα κωμικά στοιχεία... Και από όσο θυμάμαι ήταν 2,5 ώρες ταινία τουλάχιστον... Τη ξέρει κανείς:;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα