sapap1 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Ψαχνω και εγω μια ταινια αλλα δεν θυμαμαι τον τιτλο. Θυμαμαι την ειχα δει καπου 1999-2000 στην τηλεοραση, στο Αlpha ή στο Star. Ειναι horror αλλα ειχε αρκετα κωμικα στοιχεια. Δεν θυμαμαι πολλες λεπτομεριες. Ο κακος ηταν παραμορφωμενος, με καμπουρα και η φατσα του εμοιαζε υπερβολικα με τον παλαιμαχο του Ολυμπιακου Αντωνη Γλυκα(http://www.red24.gr/data/storage/images/300px/709227.jpg) απλα ηταν μελαχρινος και γενικα πιο περιεργη φατσα και αρκετα κοντος και ισως και με μακρυ μαλλι. Απο οτι θυμαμαι(παιζει να κανω και λαθος) αυτος ο Γλυκας ειναι σαν τζινι που εκπληρωνει ευχιες αλλα μπορει να κανω και λαθος. Θυμαμαι μια σκην στην αρχη της ταινιας οπου η γκομενα πρεπει να ευχεται να ζωντανεψει ο γκομενος της ή κατι τετοιο και αν δεν κανω λαθος εκανε την ευχη της ενω ειχε παραλαβει καποιο μεταγιον ή καποιο βαζο ή καποια μ@λ@κι$ τελωςπαντων και ετσι ηρθε στο σπιτι της ο γκομενος και το εκαναν. Οταν ξυπνησε νομιζε οτι ειδε ονειρο αλλα οταν σηκωθηκε πηγε τουαλετα και ακουσε τον γκομενο να κανει μπανιο και τον ρωτησε κατι και της ειπε "ναι αγαπη μου" η κατι τετοιο και παει να μπει και αυτη στην ντουζιερα και μολις ανοιγει την κουρτινα εμφανιζεται ο Γλυκας και τρομαζει και τρεχει να σωθει. Επισης θυμαμαι σε καποια φαση που ο Γλυκας καθως προσπαθει να την πιασει ανεβαινει και σε μια νταλικα και την κυνηγαει για λιγο. Θυμαμαι οτι ειχε πλακα οταν το ειδα και θα ηθελα να δω αν θα μου αρεσει και τωρα ή θα απογοητευτω τελειως οπως και με αλλες ταινιες του ειδες. Ο Γλυκας παντως ήταν αρκετα αστειος για κακος. Να προλαβω και καποιους που ισως πουν οτι ειναι το Wishmaster. Δεν το εχω δει αλλα ο κακος δεν μοιαζει καθολου με τον Γλυκα και δεν εχει και καμπουρα. SAPAP λες των Christian Clavier και η ταινία που ψάχνεις είναι το Les visiteurs και δεν θέλω αντιρρήσεις αυτήν θα κάτσεις να δεις θες δεν θες. Thanks TheELF για την γρηγορη απαντηση αλλα δυστυχως δεν ειναι αυτη η ταινια. Καταρχην η ταινια που ψαχνω ειναι HORROR η οποια εχει και λιγο χαβαλε. Δευτερον μπορει ο Γλυκας να ψιλομοιαζει με τον Clavier, αλλα αυτο που ενοουσα ηταν οτι ο χαρακτηρας που παιζει τον κακο ψιλοεμοιαζε με τον Γλυκα. Ο ηθοποιος δεν εχω ιδεα πως μοιαζει στην πραγματικοτητα, αλλα στην ταινια του ειχανε πολυ makeup και φαινοταν αρκετα σαπιος, καμπουρης με μαυρα μαλλια αλλα παρολα η φατσα του αυτα εφερνε λιγο στον Γλυκα. Επισης η ταινια ειναι αμερικανικη και πρεπει να ειναι B movie, και οι ηθοποιοι πρεπει να ηταν αγνωστοι.
TheELF Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Ντ'άξ sapap1 και εγώ περισσότερο για πλάκα το είπα επειδή μου θύμισε η φωτό του Γλύκα των clavier και αυτός στην συνέχεια την ταινία που αναφέρω,πολύ γέλιο.
mynam3 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Ψαχνω μια ταινια 85-89 η οποια ειχε ως υποθεση το δραμα μιας οικογενειας γιατι ο πατερας ειχε χασει την γυναικα του και εμεινε μονος του με τα 4-5 παιδια του Καποια στιγμη ελειπε αυτος και του πηραν τα παιδια μεσω της προνοιας και για να τα παρει πισω επρεπε να βρει ενα μεγαλο σπιτι και να τα εχει εκει Δεν θυμαμαι κατι παραπανω, το ειχα δει σε vhs
KilliK Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 μηπως επαιζε ο Μαικλ Κητον; γνωστη ειναι αλλα δεν μπορω να θυμηθω οτν τιτλο.
zimitroula Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 παιδι ψαχνω μια ταινια θριλερ την ειχα δει στο σταρ πριν 5-6 χρονια νομιζω που ηταν μια πολη με λιγους κατοικους και ο αδερφος νομιζω του ιατροδικαστη της πολης εριχνε στη λιμνη κατι που δινου στα παιδια για να μεγαλωσουν γιατι νομιζω οτι επειδη δεν ειχε δουλεια θα τον διωχναν . εκει υπηρχαν κατι σαν κροκοδειλοι αλλα πιο θανατιφοροι και αυτα μεγαλωσαν και αρχισαν να τρωνε τος ανθρωπουσ και να βγαινουν στην ξηρα. θυμαμαι οτι η κορη ενος αστυνομικου που ειχε πεθανει το αγορι της απο αυτο προσπαθουσε να τα σκοτωσει με κατι φιλους της και μετα παγιδευτικαν σε ενα νησακι απεναντι απο την πολη τουσ και ηρθε ο πατερασ της την εσωσε. θυμαμαι που εκοψε ενα καλωδιο με ρευμα και το εριξε μεσα στη λιμνη. αυτην την ταινια την ψαχνω χρονια!!!!!!!!! καμια ιδεα?????????????
DKNI Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Οχι αυτο, ε? http://www.imdb.com/video/screenplay/vi3267297561/
DKNI Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δεν λες για ενα που ειχαν αποκλειστει στο νησακι και ανεβαινε η σταθμη και επιχειρησαν να περασουν απεναντι με ενα σχοινι? Δυσκολο γιατι σε εκεινο νομιζω δεν ηταν νεαροπαρεα, ηταν μια οικογενεια, ο πρωταγωνιστης, μια γκομενα κτλ
zimitroula Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 οχι οχι παιδια το νησακι ηταν στις τελευταιες σκηνες.
assasins Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 παιδι ψαχνω μια ταινια θριλερ την ειχα δει στο σταρ πριν 5-6 χρονια νομιζω που ηταν μια πολη με λιγους κατοικους και ο αδερφος νομιζω του ιατροδικαστη της πολης εριχνε στη λιμνη κατι που δινου στα παιδια για να μεγαλωσουν γιατι νομιζω οτι επειδη δεν ειχε δουλεια θα τον διωχναν . εκει υπηρχαν κατι σαν κροκοδειλοι αλλα πιο θανατιφοροι και αυτα μεγαλωσαν και αρχισαν να τρωνε τος ανθρωπουσ και να βγαινουν στην ξηρα. θυμαμαι οτι η κορη ενος αστυνομικου που ειχε πεθανει το αγορι της απο αυτο προσπαθουσε να τα σκοτωσει με κατι φιλους της και μετα παγιδευτικαν σε ενα νησακι απεναντι απο την πολη τουσ και ηρθε ο πατερασ της την εσωσε. θυμαμαι που εκοψε ενα καλωδιο με ρευμα και το εριξε μεσα στη λιμνη. αυτην την ταινια την ψαχνω χρονια!!!!!!!!! καμια ιδεα????????????? Εμενα η περιγραφη σου, μου θυμησε αυτη την ταινια αλλα δεν νομιζω να εχω πεσει μεσα. "The Host" http://www.youtube.com/watch?v=eZEJWoWk6bg Επισης αρκετα γνωστη ταινια με κροκοδειλους ειναι και η Lake Placid αλλα αυτη ειναι Horror-Comedy.
zimitroula Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 δεν ειμαι 100 % σιγουρη οτι ηταν κροκοδειλοι.... αλλα με κατι τετοιο εμοιαζαν.
assasins Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 παιδι ψαχνω μια ταινια θριλερ την ειχα δει στο σταρ πριν 5-6 χρονια νομιζω που ηταν μια πολη με λιγους κατοικους και ο αδερφος νομιζω του ιατροδικαστη της πολης εριχνε στη λιμνη κατι που δινου στα παιδια για να μεγαλωσουν γιατι νομιζω οτι επειδη δεν ειχε δουλεια θα τον διωχναν . εκει υπηρχαν κατι σαν κροκοδειλοι αλλα πιο θανατιφοροι και αυτα μεγαλωσαν και αρχισαν να τρωνε τος ανθρωπουσ και να βγαινουν στην ξηρα. θυμαμαι οτι η κορη ενος αστυνομικου που ειχε πεθανει το αγορι της απο αυτο προσπαθουσε να τα σκοτωσει με κατι φιλους της και μετα παγιδευτικαν σε ενα νησακι απεναντι απο την πολη τουσ και ηρθε ο πατερασ της την εσωσε. θυμαμαι που εκοψε ενα καλωδιο με ρευμα και το εριξε μεσα στη λιμνη. αυτην την ταινια την ψαχνω χρονια!!!!!!!!! καμια ιδεα????????????? Μηπως ηταν αυτη--> Creature http://www.youtube.com/watch?v=yJA4-vETiKo
Waraki Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Γεια σας...ψαχνω μια ταινια την οποια ειχα δει μια φορα οταν ημουν πολυ μικρη(νομιζω στο σταρ)και οταν την ειδα δεν κοιμηθηκα για μια εβδομαδα~! το μονο που θυμαμαι ειναι δυο σκηνικα το 1ο ειναι ενας αντρας ειναι στο μπανιο και μιλαει με την κοπελα του στο τηλεφωνο..και ξαφνικα εκει που μιλανει ανοιγει η κοιλια του και βγαινει απο μεσα ενα τερας! το 2ο ειναι στο τελος της ταινιας που δειχνει την κοιλια μιας κοπελας και την δειχνει να κουνιεται και αφηνει μαλλον να ενοηθει οτι δεν σκοτωσανε το τερας! η τανιια διαδραματιζεται στην γη και οχι στο διαστημα και δεν ειναι το ALIEN ΚΑΙ το εχω γκουγλαρει και δεν μου βγαζει τιποτα παρα μονο το alien που το ειδα και δεν ειναι αυτο.. σας ευχαριστω πολυ!
assasins Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Γεια σας...ψαχνω μια ταινια την οποια ειχα δει μια φορα οταν ημουν πολυ μικρη(νομιζω στο σταρ)και οταν την ειδα δεν κοιμηθηκα για μια εβδομαδα~! το μονο που θυμαμαι ειναι δυο σκηνικα το 1ο ειναι ενας αντρας ειναι στο μπανιο και μιλαει με την κοπελα του στο τηλεφωνο..και ξαφνικα εκει που μιλανει ανοιγει η κοιλια του και βγαινει απο μεσα ενα τερας! το 2ο ειναι στο τελος της ταινιας που δειχνει την κοιλια μιας κοπελας και την δειχνει να κουνιεται και αφηνει μαλλον να ενοηθει οτι δεν σκοτωσανε το τερας! η τανιια διαδραματιζεται στην γη και οχι στο διαστημα και δεν ειναι το ALIEN ΚΑΙ το εχω γκουγλαρει και δεν μου βγαζει τιποτα παρα μονο το alien που το ειδα και δεν ειναι αυτο.. σας ευχαριστω πολυ! Μηπως ειναι καποιο απο τα επεισοδια του The X-Files?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα