KilliK Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 ναι θυμαμαι ενα επεισοδιο απο scifi σειρα,οπου καποιοι εξωγηινοι πηγαινανε στην Γη μεσω καποιων artifacts που ριχνανε στην Γη,και τα οποια περιειχαν την προσωπικοτητα τους. οποιος ανθρωπος τυχαινε και τα αγγιζε,η προσωπικοτητα του εξγωγηινου αντικαθιστουσε την προσωπικοτητα του ανθρωπου.με λιγα λογια τα artifcats ηταν ενας τροπος για να ταξιδευουν οι aliens στην Γη. (κλεμενο απο Lovecraft αυτο αλλα τεσπα). Δεν θυμαμαι αν ηταν το Frigne.Μαλλον καποια αλλη σειρα,ισως το First Wave,το Outer Limits η και κανα X-files. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
demessakis Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Καλησπέρα, ψάχνω και εγώ μια ταινία επιστημονικής φαντασίας στην οποία πέφτουν στην Γη κάτι μαύρες πετρούλες από το διάστημα και όταν τις ακουμπάνε οι άνθρωποι τους τσιμπάνε και σταδιακά μετατρέπονται σε εξωγήινους. Η ταινία έχει παίξει δύο φορές στην τηλεόραση πριν αρκετά χρόνια (πριν τουλάχιστον 3 χρόνια στο Star ή στον ANT1). Ευχαριστώ προκαταβολικά Πολύ λίγα στοιχεία. Ήταν αγγλόφωνη η ταινία; Ασπρόμαυρη; Ποια 10ετία βγήκε; Έπαιζε κάποιος γνωστός ηθοποιός; Όσα περισσότερα στοιχεία δίνεται, τόσο αυξάνονται και οι πιθανότητες εύρεσής της ταινίας. ναι θυμαμαι ενα επεισοδιο απο scifi σειρα,οπου καποιοι εξωγηινοι πηγαινανε στην Γη μεσω καποιων artifacts που ριχνανε στην Γη,και τα οποια περιειχαν την προσωπικοτητα τους. οποιος ανθρωπος τυχαινε και τα αγγιζε,η προσωπικοτητα του εξγωγηινου αντικαθιστουσε την προσωπικοτητα του ανθρωπου.με λιγα λογια τα artifcats ηταν ενας τροπος για να ταξιδευουν οι aliens στην Γη. (κλεμενο απο Lovecraft αυτο αλλα τεσπα). Δεν θυμαμαι αν ηταν το Frigne.Μαλλον καποια αλλη σειρα,ισως το First Wave,το Outer Limits η και κανα X-files. Αν και είχε αρκετά επεισόδια με εξωγήινους, το απορρίπτω, γιατί δεν μου θυμίζει κάτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotosko Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Πολύ λίγα στοιχεία. Ήταν αγγλόφωνη η ταινία; Ασπρόμαυρη; Ποια 10ετία βγήκε; Έπαιζε κάποιος γνωστός ηθοποιός; Όσα περισσότερα στοιχεία δίνεται, τόσο αυξάνονται και οι πιθανότητες εύρεσής της ταινίας. Η ταινία ήταν αγγλόφωνη και έγχρωμη. Λογικά βγήκε στο διάστημα 1992-2001. Όσο για το αν έπαιζε κάποιος γνωστός ηθοποιός, δεν θυμάμαι καθόλου το καστ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sugizo Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 αυτό μήπως? Invasion (TV 1997) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotosko Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 αυτό μήπως? Invasion (TV 1997) Οοο, ναι! Αυτό είναι! Ευχαριστώ πάρα πολύ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DKNI Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Με Λουκ Περι πρωταγωνιστη και Κιμ Κατραλ σε ρολο "δοκτωρ"? Τι λες τωρα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sapap1 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Ψαχνω και εγω μια ταινια αλλα δεν θυμαμαι τον τιτλο. Θυμαμαι την ειχα δει καπου 1999-2000 στην τηλεοραση, στο Αlpha ή στο Star. Ειναι horror αλλα ειχε αρκετα κωμικα στοιχεια. Δεν θυμαμαι πολλες λεπτομεριες. Ο κακος ηταν παραμορφωμενος, με καμπουρα και η φατσα του εμοιαζε υπερβολικα με τον παλαιμαχο του Ολυμπιακου Αντωνη Γλυκα(http://www.red24.gr/data/storage/images/300px/709227.jpg) απλα ηταν μελαχρινος και γενικα πιο περιεργη φατσα και αρκετα κοντος και ισως και με μακρυ μαλλι. Απο οτι θυμαμαι(παιζει να κανω και λαθος) αυτος ο Γλυκας ειναι σαν τζινι που εκπληρωνει ευχιες αλλα μπορει να κανω και λαθος. Θυμαμαι μια σκην στην αρχη της ταινιας οπου η γκομενα πρεπει να ευχεται να ζωντανεψει ο γκομενος της ή κατι τετοιο και αν δεν κανω λαθος εκανε την ευχη της ενω ειχε παραλαβει καποιο μεταγιον ή καποιο βαζο ή καποια μ@λ@κι$ τελωςπαντων και ετσι ηρθε στο σπιτι της ο γκομενος και το εκαναν. Οταν ξυπνησε νομιζε οτι ειδε ονειρο αλλα οταν σηκωθηκε πηγε τουαλετα και ακουσε τον γκομενο να κανει μπανιο και τον ρωτησε κατι και της ειπε "ναι αγαπη μου" η κατι τετοιο και παει να μπει και αυτη στην ντουζιερα και μολις ανοιγει την κουρτινα εμφανιζεται ο Γλυκας και τρομαζει και τρεχει να σωθει. Επισης θυμαμαι σε καποια φαση που ο Γλυκας καθως προσπαθει να την πιασει ανεβαινει και σε μια νταλικα και την κυνηγαει για λιγο. Θυμαμαι οτι ειχε πλακα οταν το ειδα και θα ηθελα να δω αν θα μου αρεσει και τωρα ή θα απογοητευτω τελειως οπως και με αλλες ταινιες του ειδες. Ο Γλυκας παντως ήταν αρκετα αστειος για κακος. Να προλαβω και καποιους που ισως πουν οτι ειναι το Wishmaster. Δεν το εχω δει αλλα ο κακος δεν μοιαζει καθολου με τον Γλυκα και δεν εχει και καμπουρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 SAPAP λες των Christian Clavier και η ταινία που ψάχνεις είναι το Les visiteurs και δεν θέλω αντιρρήσεις αυτήν θα κάτσεις να δεις θες δεν θες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Ψάχνω ένα πολύ παλιό cartoon το μονο που θυμάμαι είναι κάτι παιδιά με αεροπλάνο που το οδηγούσαν με ένα μοχλό και ήταν παλιά εποχή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Ψάχνω ένα πολύ παλιό cartoon το μονο που θυμάμαι είναι κάτι παιδιά με αεροπλάνο που το οδηγούσαν με ένα μοχλό και ήταν παλιά εποχή. Μην μου πεις ψάχνεις για αυτό;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sanji Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Θυμαται κενενας μια ξενη σειρα ,νομιζω, στο cine ή στο prisma plus δεν θυμαμαι καλα με κατι παιδια,που εξερευνουσαν για θυσαυρους και τετοια πριν 4 με 3 χρονια που το εβαζε τα πρωινα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Σκηνή απο ταινία. Ψύλλος στα άχυρα. Μουσική τέτοιο στυλ: http://www.youtube.com/watch?v=t7NdBIA4zJg&feature=related, http://www.youtube.com/watch?v=sJqUbb-WuPQ Σκηνικό μέση ανατολή ή γκλαντιέιτορ φάση, παίζει η μουσική (αρκετά γνωστη αν και ίδια με τα προηγούμενα που ποσταρα), μαλλον στο τέλος της ταινίας, κάποιος μιλάει... Σας φώτισα. ΘΑ ΣΚΑΣΩ... Εχω την μουσική στο μυαλό μου και δεν μπορώ να την βρω. Ειναι και μια τύπισσα που τραγουδάει μόνιμα ενα ''ααααα'' και τετοια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Χρονολογια,αγγλοφωνη?,τι ακριβως δειχνει η σκηνη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Praetorian Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Πάντως ίσως να βρεις κάτι ψάχνωντας για ταινίες όπου οι Dead can Dance συνεισέφεραν στο soundtrack, ή μεμονωμένα η Lisa Gerrard (αν όντως ήταν αυτή που τραγουδούσε στη σκηνή που λες). Θυμάμαι στο Τhe Insider προς το τέλος είχε μια σκηνή με το "Sacrifice". (Βέβαια καμιά σχέση η ταινία με μέση ανατολή ή gladiator, εκτός από τον πρωταγωνιστικό ρόλο του Russell Crowe). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Killik δεν θυμάμαι απολύτως τίποτα παρα μόνο την μουσική και όσα αυτά μπορεί να μου θυμίσει. Χθες μου ήρθε φλασια, ότι έπαιζε ενώ κάποιοι πνίγονταν στην θάλλασα. Δεν νομίζω ότι θα μου ρθει ποτέ αν το πιέζω. Μια μέρα έτσι στο άσχετο θα το θυμηθώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα