+af.Constantine Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Καλημερα παιδια. Ειχα δει μια ταινια πριν απο 5-6 χρονια αλλα τωρα σκεφτηκα να την ξαναδω με κατι φιλους. Ειτανε τελειως γαματη η ταινια και πεζει να ειναι απο τις καλητερες ταινιες που ειδα. Λοιπον η ταινια ειναι επιστημονικης φαντασιας χρονολογιας περιπου 95' - 03' την κοβο απο τα γραφικα που εχει. Η ιστορια ειναι με μια πολη που την ελεγχουν "οντα" με τηλεπαθητικες δυναμεις που χρησιμοποιουν τεραστιες μηχανες για να αλλαζουν πραγματα στην πολη. Θυμαμαι ακομα οτι δεν υπηρχε ηλιος στη πολη και οτι τα οντα αλλαζανε τις αναμνησεις των ατομων για να βρουν την ψυχη? Α! θυμαμαι οτι επεζε και αυτος που παιζει στο 24 ο πρωταγωνιστης . Δεν θυμαμαι πολλα αλλα γιατι περασαν πολλα χρονια απο τοτε που την ειδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FilipposMD Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Dark City http://www.imdb.com/title/tt0118929/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Καλημερα παιδια. Ειχα δει μια ταινια πριν απο 5-6 χρονια αλλα τωρα σκεφτηκα να την ξαναδω με κατι φιλους. Ειτανε τελειως γαματη η ταινια και πεζει να ειναι απο τις καλητερες ταινιες που ειδα. Λοιπον η ταινια ειναι επιστημονικης φαντασιας χρονολογιας περιπου 95' - 03' την κοβο απο τα γραφικα που εχει. Η ιστορια ειναι με μια πολη που την ελεγχουν "οντα" με τηλεπαθητικες δυναμεις που χρησιμοποιουν τεραστιες μηχανες για να αλλαζουν πραγματα στην πολη. Θυμαμαι ακομα οτι δεν υπηρχε ηλιος στη πολη και οτι τα οντα αλλαζανε τις αναμνησεις των ατομων για να βρουν την ψυχη? Α! θυμαμαι οτι επεζε και αυτος που παιζει στο 24 ο πρωταγωνιστης . Δεν θυμαμαι πολλα αλλα γιατι περασαν πολλα χρονια απο τοτε που την ειδα. Edit: ΜΟΥ πρόλαβαν οι Αθηναίοι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FilipposMD Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Edit: ΜΟΥ πρόλαβαν οι Αθηναίοι. Επειδή εδώ έχουμε πιο γρήγορο ίντερνετ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kimi441 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Γεια σας παιδια.. ψαχνω μια ταινια που εχει βγει πριν μερικα χρονια,περιπετειας,σχετικα με ληστειες στις οποιες πρωταγωνιστουν συνεχεια τρεις mercedes και ταυτοχρονια 3 Mithubishi..και χαρακτηριστικο επισης απ οτι θυμαμαι ειναι οτι σε καθε ληστεια ξεχωριστα αλλαζαν και το χρωμα των αμαξιων για να μην γινουν αντιληπτοι.. αν γινεται να μου θυμισει καποιος τον τιτλο της ταινιας..ευχαριστω! ληστειες τραπεζων για την ακριβεια,αν βοηθαει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oscar_Mike Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 χμ, Mitsubishi και Mercedes και τα υπόλοιπα που περιγράφεις θυμίζουν "Taxi" κατάσταση! για δες εδω http://www.youtube.com/watch?v=QtlmJSaHc_8 και http://www.youtube.com/watch?v=GItYzPGTVW8&feature=related Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stel106 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 να ρωτησω και γω με τη σειρα μου για ενα 8ριλερ παιζει να ειναι 20ετηιας ηταν ο σατανας μεσα σε μια λαμπα(φωτιστικο ) και εκανε ατυχηματα μεσα στο σπιτι που ζουσε μια οικογενεια περισσοτερα δεν 8υμαμαι γιατι ημουν πολυ μικρος οταν την ειδα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marantonis Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Θυμαται κανεις μια ταινια, καπου στο 2000, μαλλον οχι μετα το 5ο του ετος, μια ταινια Αμερικανικη, κινουμενων σχεδιων, που ξεκινουσε ομως ως Live Action και τελειωνε ως τετοια; Η υποθεση ειναι η εξης: Ο μπαμπας ενος κοριτσιου αρρωσταινει και τον πανε στο νοσοκομειο. Μετα απο λιγο αρχιζει το 2D animation, και μπαινει στο ψητο: βλεπουμε πως ο οργανισμος αντιμετωπιζει την ασθενεια, τις αμυνες και τις επιθεσεις και τα λοιπα. Ολα ειναι προσωποποιημενα. Πχ τα λευκα αιμοσφαιρια. Ε, μετα γιατρευεται το ατομο και η τελευταια σκηνη επιστρεφει στο live action και τον δειχνει με την κορη του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Osmosis Jones (2001) λες marantonis. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alt3rnative Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Παιδιά ψάχνω μια ταινια στην οποια δεν θυμαμαι τιποτα αλλο περα απο μια σκηνη στο trailer. Sex addict ο τυπος έχει πάει για group therapy σηκωνεται λεει ξερω γω με λενε ταδε και ειμαι εθισμενος χειροκροτηματα κτλ. Και καπακι σηκωνεται μια γυναικα (τουμπανο) και λεει με λενε ταδε και ειμαι κι εγω και ο τυπος μενει κοκκαλο. Δεν ειναι το Blades of Glory.Νομιζω οτι το εχω δει προσφατα το trailer. Ευχαριστω εκ των προτερων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
domino19x Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 ψαχνω την ταινια που επαιζε χθες το βραδυ τα μεσανυχτα στο alter...εχω ψαξει σε προγραμματα τηλεορασης στο ιντερνετ αλλα δεν μπορεσα να την βρω και δυστηχως δεν γνωριζω και κανεναν απο τους ηθοποιους που επαιζαν στην ταινια..οποιος ειδε την ταινια ή μπορει με καποιο τροπο να βρει το ονομα της ας με βοηθησει...(ειδα μονο λιγα λεπτα απο την ταινια στην οποια εδειχνε εναν νεαρο αντρα ο οποιος ειχε καποιο προβλημα με τα νεφρα του και ηταν αλκοολικος) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SofoS@ Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Καινούρια σχετικά κορεάτικη(?) ταινία που το στόρυ πάει κάπως έτσι. Μια γυναίκα επισκέπτεται μια γνωστή της που μένει σε ένα νησί, εκεί βλέπει πως της συμπεριφέρονται σαν να ναι δούλα, αλλά φοβάται να κάνει κάτι. Όταν σκοτώνουν την κόρη της (της δούλας) τα παίρνει κι αρχίζει να σκοτώνει τους πάντες. Το τρέληερ είχα δει μόνο αλλα δεν θυμάμαι τώρα τίτλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
funbreaker Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Μια ψιλοτσοντέ (εως πολύ) ταινία που είχα δει πριν χρόνια το κανάλι 5 (άλτερ) και ήταν ένα βασίλειο που είχε κάτι δούλες και αν ήταν καλό γκομενάκι μία την είχαν στον παλάτι ως διακοσμητικό στοιχείο να κρατάει γυμνή μια δάδα ενώ οι άσχημες δούλευαν σε κάτι ορυχεία. Αυτό θυμάμαι πολύ θολά. Any ideas? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gavros10 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Παιδιά ψάχνω μια ταινια στην οποια δεν θυμαμαι τιποτα αλλο περα απο μια σκηνη στο trailer. Sex addict ο τυπος έχει πάει για group therapy σηκωνεται λεει ξερω γω με λενε ταδε και ειμαι εθισμενος χειροκροτηματα κτλ. Και καπακι σηκωνεται μια γυναικα (τουμπανο) και λεει με λενε ταδε και ειμαι κι εγω και ο τυπος μενει κοκκαλο. Δεν ειναι το Blades of Glory.Νομιζω οτι το εχω δει προσφατα το trailer. Ευχαριστω εκ των προτερων. αχχαααχαχαα την εχω δει και εγω αυτη την ταινια αλλα δεν θυμαμαι το ονομα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
salliara Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 αχχαααχαχαα την εχω δει και εγω αυτη την ταινια αλλα δεν θυμαμαι το ονομα κι εγω! (δεν ξερω βεβαια αν ειναι ταινια ή απο σειρά). Σπάω το κεφάλι μου να θυμηθώ αλλα δεν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα