trelomhxmhx Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 είχα δει κάποτε μια σουρεάλ ταινία στο Star, όπου ήταν μια πόλη όπου το χρώμα ήταν απαγορευμένο και όλα ήταν ασπρόμαυρα και υποτίθεται υπήρχε και ένα κίνημα υπέρ του χρώματος που πήγαιναν κόντρα στον νόμο, δεν έχω άλλα στοιχεία γιατί τα ονόματα των ηθοποιών δεν τα θυμάμαι αν το χει δει κανείς και ξέρει τον τίτλο ή οτιδήποτε άλλο ας το αναφέρει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yanc Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Δεν πρεπει να ειναι αυτη αλλα ετσι για να ξεκινησουμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggelis30 Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 YES . ευχαριστωωωωωωωω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Coma_Black Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Λοιπόν φέρνει λίγο σε Twin peaks και Lovely Bones αμερικάνικη παραγωγή αν δεν κάνω λάθος. Λίγες σκηνές που θυμάμαι : Αρχή η μητέρα κάτω στην κουζίνα φωνάζει την κόρη να ρθει, κόρη δεν απαντάει ανεβαίνει πάνω η μητέρα και είναι άδειο το δωμάτιο (πρωτότυπο ε?)αναλαμβάνει ενας νεαρός ντετεκτιβ μετά μαθαίνουμε πως στο δωμάτιο κρυβόταν ο δολοφόνος της κόρης (σε κάποια φάση τελος πάντων ήταν μέσα και αυτος). Βρίσκουν το πτώμα σε μια λίμνη - ποτάμι(κλισέ).. τελευταία σκηνή ο ντετέκτιβ(γνωστός νεαρός ηθοποιός απ' όσο θυμάμαι) κάθεται δίπλα απο μια φωτιά και βλέπει το πνεύμα της κοπέλας και κάτι λένε (λογικά ότι πέθανε).. Μιλάμε την ψάχνω κοντά 10 χρόνια άντε να δούμε Ευχαριστώ!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fotobave Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Καλησπερα,εγω με τη σειρα μου ψαχνω αυτη.. ψαχνω καποιον αγγλικο τιτλο,καποιο τρειλερ της ταινιας,καποιο σαιτ που την εχει... ή ο,τι αλλο.. αυτή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oscar_Mike Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 πρέπει να είναι αυτή εδώ http://www.youtube.com/watch?v=IJCxSp_G3CU αλλά μου φαίνεται μεγάλη μουφα.... καλύτερα δες το initial D, έχει και AE86! την είχα πετύχει πολύ αργά στην τηλεόραση κάποτε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fotobave Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 πρέπει να είναι αυτή εδώ http://www.youtube.com/watch?v=IJCxSp_G3CU αλλά μου φαίνεται μεγάλη μουφα.... καλύτερα δες το initial D, έχει και AE86! την είχα πετύχει πολύ αργά στην τηλεόραση κάποτε! αυτη πρεπει να ειναι δεν ειμαι 100% σιγουρη ομως ναι απ οτι θυναναι ψιλομουφα ειναι απλα ηθελα να τη βρω.. ευχαριστω για το τρειλερ! θα δω κ αυτη που μου ειπες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Ψαχνω γνωστο ηθοποιο.Επαιζε τον τρελογιατρο σε μια ταινια[παλια νομιζω].Ειχε παιξει και λιγο σε μαι αλλη ταινια οπου ηταν ενας ανδρας που του ειχαν καψει το προσωπο,και προσπαθουσε να φτιαξει μια φορμουλα που του εδινε νεο προσωπο ,αλλα για λιγο[εκεινος ο ηθοποιος επαιζε και σε αυτην την ταινια αλλα οχι πρωταγωνιστης].Αν ξερετε ,στειλτε ενα μυνημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oscar_Mike Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Ειχε παιξει και λιγο σε μαι αλλη ταινια οπου ηταν ενας ανδρας που του ειχαν καψει το προσωπο,και προσπαθουσε να φτιαξει μια φορμουλα που του εδινε νεο προσωπο ,αλλα για λιγο[εκεινος ο ηθοποιος επαιζε και σε αυτην την ταινια αλλα οχι πρωταγωνιστης]. η ταινία που λες λογικά είναι το Darkman http://www.imdb.com/title/tt0099365/ έχει βγει και 2 και 3 ρίξε μια ματιά στο cast και ίσως βρεις αυτόν που ψάχνεις! ---- κάτι μου λέει οτι ψάχνεις τον Larry Drake, απ οτι βλέπω εχει παίξει αρκετές φορές τον γιατρό! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 ωραιος Αυτος ο ηθοποιος Larry Drake επαιζε τον τρελογιατρο σε μια ταινια.Ψαχνω,καπου θα το βρω. Το βρηκα Dr. Giggles http://www.imdb.com/title/tt0104139/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oscar_Mike Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Αχα,ειδα το εκανες edit,καλη μαντεψια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fotobave Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 ειχα δει μια ταινια πέρυσι το καλοκαίρι,στο σταρ,θαρρώ. ηταν 3(νομιζω) γυναικες και δουλευαν καπου που πηγαιναν χαρτονομίσματα για καταστροφή και καποια στιγμη συνεννοήθηκαν να τα κλεψουν.η μια ηταν καθαρίστρια,η αλλη μετέφερε τα χρηματα και η αλλη δε θυμαμαι! η μια ηταν μαυρη! μηπως ξερει κανεις ποια ειναι η ταινια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nate Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 ειχα δει μια ταινια πέρυσι το καλοκαίρι,στο σταρ,θαρρώ. ηταν 3(νομιζω) γυναικες και δουλευαν καπου που πηγαιναν χαρτονομίσματα για καταστροφή και καποια στιγμη συνεννοήθηκαν να τα κλεψουν.η μια ηταν καθαρίστρια,η αλλη μετέφερε τα χρηματα και η αλλη δε θυμαμαι! η μια ηταν μαυρη! μηπως ξερει κανεις ποια ειναι η ταινια; Mad money. φξυφξψφξηψξψ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fotobave Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Mad money. φξυφξψφξηψξψ Ω ναι!!!!αυτη ειναι η ταινιααα!!! 1000 ευχαριστώ,να σαι καλα...ειχα δει τη μιση και ειχα μείνει με την απορια τι γινεται στο τελος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα