imitheos Δημοσ. Παρασκευή στις 04:14 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 04:14 μμ (επεξεργασμένο) 5 hours ago, nik2go said: Πωωωω ρε συ...εισαι θεός! Τι θεός δλδ....ημίθεος και βάλε! 😁 Αυτή είναι!! 🤩 Thanks!!! Ενώ ήξερα την ταινία, δεν θυμόμουν με τίποτα τον τίτλο της. Το imdb όμως υποστηρίζει το πολύ δυνατό keyword search. Επειδή μπορεί κάποιο keyword να το σκεφτώ με λάθος λέξη και να μην μου εμφανίσει πολλά αποτελέσματα, πάντα ξεκινώ με μια υπάρχουσα ταινία. Τις προάλλες λοιπόν είδα το The Killer's Game με τον Bautista το οποίο είχε και αυτό λάθος διάγνωση. Μπήκα λοιπόν εδώ στα keywords του και είδα ότι έχει mistaken diagnosis και mistaken medical diagnosis. Σκέφτηκα λοιπόν, θα κάνω κλικ σε ένα από αυτά και θα προσθέσω την tag "car accident". Να που όμως δεν ήταν και τόσο προσεγμένες οι keywords του The Killer's Game και αυτές οι keywords εμφανίζουν μόνο το ίδιο σαν αποτέλεσμα (αυτό που προσπαθώ να αποφύγω επιλέγοντας ταινίες αντί να ψάχνω χειροκίνητα). Άλλαξα λοιπόν το mistaken diagnosis σε terminal illness που μου ήρθε στο μυαλό. Αυτό μου έδωσε 64 αποτελέσματα με το δικό σου να είναι στα πρώτα. Αν είχε πολλά αποτελέσματα θα πρόσθετα και μαύρη κωμωδία σαν φίλτρο μια και φαινόταν ότι αυτό που περιέγραφες ήταν τέτοιο. Όπως καταλαβαίνεις, δεν είναι σίγουρο ότι θα οδηγηθείς σε σωστό δρόμο μια και εξαρτάσαι από το πόσο καλές keywords έχουν επιλέξει για την κάθε ταινία αυτοί που γράφουν στο imdb. Όμως, δουλεύει σε ένα 80%. Επεξ/σία Παρασκευή στις 04:17 μμ από imitheos 1
nik2go Δημοσ. Παρασκευή στις 10:31 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 10:31 μμ Εγώ είχα ψάξει κατα καιρούς την υπόθεση στο google (με απλή αναζήτηση) αλλά παραδόξως καμμία φορά δεν μου έβγαλε κάποιο σχετικό αποτέλεσμα. Επιπλέον είχα αφηγηθεί την υπόθεση σε κάθε γνωστό μου ελπίζοντας να πέσω σε κάποιον που θα την έχει δει, αλλά μάταια! Όπως και να χει, πολύ χαίρομαι που βρέθηκε..Επίσης είδα οτι έχει γίνει και remake με την Queen Latifah το 2006 αλλά λέω να το αποφύγω 🤣
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα