Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, GATE123 είπε

Θα σου στείλω pm μεταγλωττισμένο 

Μόνο ταινία με δύο τζίνι ξέρω και όχι παιδικό.

1000 νύχτες.

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση, αλλά δεν είναι αυτό. Λέγοντας παιδικό μπορεί να σε μπερδεψα. Δεν εννουσα κινούμενα σχέδια, ταινία ήταν. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, GATE123 είπε

Θα σου στείλω pm μεταγλωττισμένο 

thx φίλε αλλά δεν θέλω πειρατικά (αν εννοείς αυτό)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, troi.g είπε

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση, αλλά δεν είναι αυτό. Λέγοντας παιδικό μπορεί να σε μπερδεψα. Δεν εννουσα κινούμενα σχέδια, ταινία ήταν. 

Ταινία με κανονικούς ηθοποιός ή ταινία anime/cartoon?

1 ώρα πριν, firepc είπε

thx φίλε αλλά δεν θέλω πειρατικά (αν εννοείς αυτό)

Στο internet φίλε μου έχει τα πάντα.

Τι πειρατικά μου λες!!

Το pm στο έστειλα γιατί απαγορεύεται να το βάλω εδώ στο θέμα.

Επεξ/σία από GATE123
Δημοσ.
13 ώρες πριν, firepc είπε

Θέλω να δω την τριλογία Arthur and the Invisibles αλλά το apple tv έχει μόνο την 2 και την 3. Γτ δεν έχει την πρώτη?

Κάποιος άλλος θα έχει τα δικαιώματα. Στο Amazon prime θα είναι ή στο Hulu.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Shinji ikari είπε

Κάποιος άλλος θα έχει τα δικαιώματα. Στο Amazon prime θα είναι ή στο Hulu.

ok thx. Ίσως κοιτάξω να το βρώ physical απο κάποιο μαγαζί

Δημοσ.

Καλημερα σε ολους

Ψάχνω να βρω κάπου μεταγλωτισμένο το Ξενοδοχείο για Τέρατα 4.

Δυστυχώς υπάρχει στο Amazon (αφού πήρε αυτο τα δικαιωματα), αλλά όχι μεταγλωτισμένο.

Καμιά βοήθεια?

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, GATE123 είπε

Ταινία με κανονικούς ηθοποιός ή ταινία anime/cartoon?

Στο internet φίλε μου έχει τα πάντα.

Τι πειρατικά μου λες!!

Το pm στο έστειλα γιατί απαγορεύεται να το βάλω εδώ στο θέμα.

Αν θυμάμαι καλά ταινία ήταν με τα εφέ της εποχής.

Δημοσ.

ψάχνω μια γαλλική σειρά που έβλεπα το 90 μικρός στην ΕΤ2

2 πιτσιρίκια που έκαναν τους ντετεκτιβ και ήταν ετεροθαλή αδέρφια αν θυμάμαι σωστά

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Ptolemaios1 είπε

ψάχνω μια γαλλική σειρά που έβλεπα το 90 μικρός στην ΕΤ2

2 πιτσιρίκια που έκαναν τους ντετεκτιβ και ήταν ετεροθαλή αδέρφια αν θυμάμαι σωστά

Les intrépides

Εδώ είσαι.

• Like 1
  • Thanks 1
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μια μικρή βοήθεια στην αναζήτηση τίτλου ταινίας.Είχα δει παλιά μια ταινία με έναν ζωγράφο ο οποίος έβγαζε το ψωμί του αντιγράφοντας πίνακες γνωστών ζωγράφων.Έφτοιαξε λοιπόν κατόπιν παραγγελίας για άνθρωπο του υποκόσμου έναν πίνακα του Ρέμπραντ ο οποίος μετά την παράδοση στον πελάτη μεταπουλήθηκε παρουσία κορυφαίας εκτιμήτριας για λογαριασμό κάποιου πλούσιου.Το αντίγραφο ήταν τόσο πιστό που η ειδικός δεν κατάλαβε καν οτι ήταν πιστότατο αντίγραφο.Από εδώ και μετά έχω ένα κενό στην τροπή της ταινίας αλλά θυμάμαι οτι ο ζωγράφος βρέθηκε κατηγορούμενος οτι έκλεψε τον πραγματικό πίνακα του Ρέμπραντ και τον έβαλαν για να αποδείξει την αθωότητά του να κάνει αναπαράσταση σε καμβά μέσα στη δικαστική αίθουσα τον ίδιο ακριβώς πίνακα.Θυμάμαι χαρακτηριστικά την κορυφαία στιγμή που όταν τελείωνε τον πίνακα , μουτζούρωσε τα δυο μάτια του πίνακα που του θύμιζαν τον τίμιο πατέρας του που δεν βρισκόταν εν ζωή αλλά δεν θα ενέκρινε αυτό που έκανε ο γιός του για να βγάλει τα προς το ζήν.Ανατριχιάζω που θυμάμαι αυτή τη σκηνή μετά από τόσα χρόνια.Η ταινία πρέπει να είναι ίσως και πριν από το 2000.Θέλω να την ξαναβρώ να την κατεβάσω σε καλή ποιότητα να την ξαναδώ.Σας λέει κάτι η υπόθεση;

Ο τύπος έμοιαζε αν θυμάμαι καλά με αυτόν που έκανε τον Μόλντερ στα X-Files αν βοηθάει.

-edit-

Τελικά τη βρήκα.Η ταινία λέγεται Incognito είναι του 1997.

Επεξ/σία από tarantules
  • Like 1
Δημοσ.

Ψάχνω μια ταινία εδώ και χρόνια. Τα μόνα στοιχεία που έχω είναι ο ελληνικός τίτλος όπως είχε προβληθεί στην τηλεόραση και το πότε παίχτηκε. Η ταινία λεγόταν "Η απόδραση" και παίχτηκε στον Αντ1 το 2006. Κατάφερα να βρω λινκ από την εφημερίδα ριζοσπάστης που λέει μόνο τον τίτλο. Τον είχα σημειώσει σε ένα τετράδιο που σημείωνα από μικρός ποιές ταινίες έβλεπα. Θυμάμαι ότι σίγουρα είχε να κάνει με ένα φυλακισμένο που απέδρασε, αλλά δεν θυμάμαι τίποτα άλλο. Σίγουρα δεν μιλάμε για πολύ παλιά ταινία. Θα έλεγα να είναι γυρισμένη το 90 και μετά. Όσες ταινίες βρήκα σχετικά με απόδραση είτε είχαν άλλο τίτλο στην ελληνική εκδοχή είτε η ιστορία δεν ταίριαζε. Απίστευτο να έχω ακριβώς τον ελληνικό τίτλο και να μην τη βρίσκω πουθενά! 

Εδώ είναι το λινκ από το ριζοσπαστη που δείχνει πότε παίχτηκε. 23.30 ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ «Η απόδραση» ΑΝΤ1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, 1comment είπε

Ψάχνω μια ταινία εδώ και χρόνια. Τα μόνα στοιχεία που έχω είναι ο ελληνικός τίτλος όπως είχε προβληθεί στην τηλεόραση και το πότε παίχτηκε. Η ταινία λεγόταν "Η απόδραση" και παίχτηκε στον Αντ1 το 2006. Κατάφερα να βρω λινκ από την εφημερίδα ριζοσπάστης που λέει μόνο τον τίτλο. Τον είχα σημειώσει σε ένα τετράδιο που σημείωνα από μικρός ποιές ταινίες έβλεπα. Θυμάμαι ότι σίγουρα είχε να κάνει με ένα φυλακισμένο που απέδρασε, αλλά δεν θυμάμαι τίποτα άλλο. Σίγουρα δεν μιλάμε για πολύ παλιά ταινία. Θα έλεγα να είναι γυρισμένη το 90 και μετά. Όσες ταινίες βρήκα σχετικά με απόδραση είτε είχαν άλλο τίτλο στην ελληνική εκδοχή είτε η ιστορία δεν ταίριαζε. Απίστευτο να έχω ακριβώς τον ελληνικό τίτλο και να μην τη βρίσκω πουθενά! 

Εδώ είναι το λινκ από το ριζοσπαστη που δείχνει πότε παίχτηκε. 23.30 ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ «Η απόδραση» ΑΝΤ1

Μήπως έπαιζε ο Σταλόνε; Υπάρχει μία τέτοια ταινία του '89 με αυτόν τον τίτλο.

Επεξ/σία από Waiss
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 λεπτά πριν, Waiss είπε

Μήπως έπαιζε ο Σταλόνε; Υπάρχει μία τέτοια ταινία του '89 με αυτόν τον τίτλο.

Την είδα στην αναζήτηση. Δε νομίζω. Θα την κατεβάσω να δω αν και λίγο που είδα τις σκηνές, δεν μου θύμισε κάτι. Δεν βλέπω εντός της ταινίας πουθενά να έχει να κάνει με απόδραση ενώ αυτή που θυμάμαι ήταν επικεντρωμένη σε αυτό. 

Προσπαθώ να θυμηθώ. Νομίζω ότι ήταν μια φυλακή που είχε θάλασσα στο τέλος της και ήταν πολύ δύσκολο να αποδράσεις. Όσοι είχαν επιχειρήσει, είχαν πνιγεί ή κάτι τέτοιο. Πάντως η πλοκή ήταν επικεντρωμένη στην απόδραση.

Επεξ/σία από 1comment
Δημοσ.
6 ώρες πριν, 1comment είπε

Την είδα στην αναζήτηση. Δε νομίζω. Θα την κατεβάσω να δω αν και λίγο που είδα τις σκηνές, δεν μου θύμισε κάτι. Δεν βλέπω εντός της ταινίας πουθενά να έχει να κάνει με απόδραση ενώ αυτή που θυμάμαι ήταν επικεντρωμένη σε αυτό. 

Προσπαθώ να θυμηθώ. Νομίζω ότι ήταν μια φυλακή που είχε θάλασσα στο τέλος της και ήταν πολύ δύσκολο να αποδράσεις. Όσοι είχαν επιχειρήσει, είχαν πνιγεί ή κάτι τέτοιο. Πάντως η πλοκή ήταν επικεντρωμένη στην απόδραση.

Από αυτά που περιγράφεις, αυτή ου θυμίζει, αλλά δεν ταιριάζει η χρονολογία.

https://m.imdb.com/title/tt0079116/

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...