sam sam Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 θεος !!!! σε ευχαριστωωω ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bloodrage Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Σπαω το κεφαλι μου να θυμηθω ενα σηριαλ που εδειχνε πιθανον το σταρ ( μπορει και το αλφα ) πριν 5 χρονια περιπου με μια 35αρα αγγλιδα αλκοολικια , σεξομανη , ναρκομανη στην αποτοξινωση με πολυ black humor. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bloodrage Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 bump!(ελληνικα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christinaki19 Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Παιδιά ψάχνω μία ταινία που έδειχνε παλιά συχνά η τηλεόραση,νομίζω το mega.Θυμάμαι ότι ήταν ένα αεροπλάνο και ξαφνικά εξαφανίστηκαν σχεδόν όλοι οι επιβάτες και το αεροπλάνο δεχόταν επιθέσεις από κάτι στρογγυλές φονικές μπάλες,επίσης θυμάμαι να είναι αυτοί που είχαν μείνει,σε ένα αεροδρόμιο στο οποίο επίσης έιχαν εξαφανιστεί όλοι...Γενικά ήταν ταινία χαμηλής ποιότητας,τρόμου-επιστημονικής φαντασίας,δεν θυμάμαι άλλα γτ ήμουνα και πιτσιρίκα τότε..μιλάμε για 10 χρονια το λιγότερο..ευχαριστώ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
macabre_sunsets Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 @christinaki19: Langoliers? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
montexristos Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Σπαω το κεφαλι μου να θυμηθω ενα σηριαλ που εδειχνε πιθανον το σταρ ( μπορει και το αλφα ) πριν 5 χρονια περιπου με μια 35αρα αγγλιδα αλκοολικια , σεξομανη , ναρκομανη στην αποτοξινωση με πολυ black humor. Μπράβο ρε φίλε και εμένα μου είχε κολλήσει να την βρω αλλά τίποτα.. Νομίζω ότι παιζόταν στο MEGA όμως, τουλάχιστον μια εποχή.. Συγκεκριμένα έπαιζε αργά το βράδυ και ήταν αρκετά διασκεδαστική! Τέτοια ώρα συνήθως γυρνούσα και εγώ από ξενύχτι και ποτό οπότε μου προσέφερε και ένα συναίσθημα συμπαράστασης.. Κανείς δεν την θυμάται πια? Έστω ένα όνομα πρωταγωνιστή για να την ψάξουμε βρε παιδιά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bloodrage Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 ειχε πολυ γελιο ρε φιλε και η αγγλιδα ηταν ολα τα λεφτα , τι να πω εχω φαει ολο το γοογλε αλλα ΤΠΤ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
scullyist Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Bloodrage, το έβαλα και στο status, μήπως το "Absolutely Fabulous" ??????? http://www.imdb.com/title/tt0105929/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christinaki19 Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 @christinaki19: Langoliers? Ναι αυτή είναι,είσαι super,thanx. Edit : Επειδή έχεις καλή μνήμη δες μήπως θυμάσαι και αυτό που ψάχνω εδώ http://www.insomnia.gr/topic/106519-%CE%BC%CE%BF%CF%85%CF%83%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%B1%CF%80%CE%BF-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CF%86%CE%B7%CE%BC%CE%AF%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82%CE%B5%CE%BA%CF%80%CE%BF%CE%BC%CF%80%CE%AD%CF%82-radio-tv/page__st__8370__gopid__3961447#entry3961447. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DKNI Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Θα ορκιζομουν οτι ηταν Drambuie αλλα δεν την βρισκω. Μου θυμιζε την αλλη που ηταν στις ταρατσες και ηταν απο αλλες εποχες οταν την εβλεπα και δεν θυμαμαι αν ηταν οντως Ντραμπουι και ελεγα "ρε τα ιδια ξανακανουν" ή αλλο ποτο και ελεγα "κλεψαν το Ντραμπουι" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christinaki19 Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=Ium-ITrNS5w&feature=related ευχαριστώ και πάλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bloodrage Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Bloodrage, το έβαλα και στο status, μήπως το "Absolutely Fabulous" ??????? http://www.imdb.com/title/tt0105929/ οχι μαν δεν ειναι αυτο η ηθοποιος ηταν μελαχρινη με πρασινα ματια 30-35χρ και μια ελια διπλα απο το ματι και γενικα το σηριαλ ηταν τελειωμενες καταστασεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Bloodrage θα στο βρω εγω. περιγραψε μου την σειρα με οτι μπορεις να θυμηθεις απο αυτην,ακομα και την πλοκη απο κανενα επεισοδιο. αλλα νασαι οσο πιο σιγουρος μπορεις για τα στοιχεια που θα δωσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bloodrage Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Bloodrage θα στο βρω εγω. περιγραψε μου την σειρα με οτι μπορεις να θυμηθεις απο αυτην,ακομα και την πλοκη απο κανενα επεισοδιο. αλλα νασαι οσο πιο σιγουρος μπορεις για τα στοιχεια που θα δωσεις. Λοιπον μαυρομαλα 35αρα κ..λα πρασινα ματια τα λεει χυμα στη σειρα τη μια πινει αλκοολ την αλλη ειναι στην αποτοξινωση μαλλον ειναι αγγλιδα στη σειρα αλλα η μανα της μενει αμερικη και συνεχως την κυνηγαει νη μην πινει και παιρνει ναρκωτικα , η κοπελα ειναι μονιμως αφραγγη και με διαφορετικο γκομενο η και γκομενα ( γενικα εχει και σοφτ πορν δειχνει διαφορα ). Η σειρα εχει κυριως μαυρο χιουμορ και ειναι για μεταμεσονυχτιες ωρες και το μεγαλυτερο μερος των επισοδιων ειναι γυρισμενο στο καναπε της γκομενας η στη συγκεντρωση ανωνυμων αλκοολικων/ναρκομανων και την εδειχνε πριν μια 5ετια μαλλον το μεγκα μπορει να ηταν και το σταρ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 η σειρα ποιας χρονολογιας ειναι περιπου? αρχες 2000? μεσα 90? θυμασαι περιπου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα