imitheos Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 2 ώρες πριν, troi.g είπε Παιδιά καλησπέρα. Θυμάται κανείς, μια παλιά ταινία με τον Αλλαντίν , όπου υπήρχαν δύο τζίνι , τα οποία έβγαιναν τρίβοντας ένα δαχτυλίδι? Πρέπει να είναι πριν από αρκετά χρόνια. Και τα δύο έβγαιναν από το δαχτυλίδι; Όχι δαχτυλίδι και λυχνάρι όπως συνήθως; Αν το 2ο, μήπως είναι μια μίνι σειρά το arabian nights με τον john leguizamo (john wick) και την κοπέλα από το stargate;
troi.g Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Τώρα ακριβώς δεν το θυμάμαι, αλλά σίγουρα ήταν ταινία, όχι σειρά. Αν θυμάμαι καλά, το τζίνι κουβαλαγε τον Αλλαντίν στην πλάτη του. Μάλλον ψάχνω ψύλλο στα άχυρα..
imitheos Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 5 λεπτά πριν, troi.g είπε Τώρα ακριβώς δεν το θυμάμαι, αλλά σίγουρα ήταν ταινία, όχι σειρά. Αν θυμάμαι καλά, το τζίνι κουβαλαγε τον Αλλαντίν στην πλάτη του. Μάλλον ψάχνω ψύλλο στα άχυρα.. Πριν βιαζόμουν οπότε δεν μπήκα στο imdb να βάλω link. Αυτήν εννοούσα. Μάλλον δεν θα είναι βέβαια αυτή αν η ταινία σου ήταν αποκλειστικά για τον Αλλαντίν. Εδώ ο Αλλαντίν είναι μία από τις ιστορίες που λέει η Σεχραζάτ και όχι το κύριο σενάριο της ταινίας.
FCastor Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 22 ώρες πριν, troi.g είπε Παιδιά καλησπέρα. Θυμάται κανείς, μια παλιά ταινία με τον Αλλαντίν , όπου υπήρχαν δύο τζίνι , τα οποία έβγαιναν τρίβοντας ένα δαχτυλίδι? Πρέπει να είναι πριν από αρκετά χρόνια. Ταινία ταινία ή ταινία κινουμένων σχεδίων;
troi.g Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Ταινία, όχι κινούμενα σχέδια. 1 ώρα πριν, KilliK είπε μηπως λες αυτο Όχι δεν είναι αυτή.
Moderators Malthador Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 Moderators Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Ψάχνω μια παλιά σειρά κινουμένων σχεδίων με έναν τύπο παππού με γυαλάκια (εφευρέτης μάλλον) ο οποίος είχε ένα δέντρο το οποίο γινόταν πύραυλος or smth. Για φίλους του πρέπει να είχε ζωάκια στο δάσος. Χωρίς να θυμάμαι καλά η τεχνοτροπία του νομίζω ότι ήταν στυλ Reksio ή Bolek and Lolek, αλλά δεν το έχω βρει προς Πολωνία μεριά, παρόλο που ίσως να είναι ίδιας εποχής. Αν θυμάται κανείς, θα του είμαι ευγνώμων. Επεξ/σία 25 Μαΐου 2019 από Malthador
MadPax Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 12 λεπτά πριν, Malthador είπε Ψάχνω μια παλιά σειρά κινουμένων σχεδίων με έναν τύπο παππού με γυαλάκια (εφευρέτης μάλλον) ο οποίος είχε ένα δέντρο το οποίο γινόταν πύραυλος or smth. Για φίλους του πρέπει να είχε ζωάκια στο δάσος. Χωρίς να θυμάμαι καλά η τεχνοτροπία του νομίζω ότι ήταν στυλ Reksio ή Bolek and Lolek, αλλά δεν το έχω βρει προς Πολωνία μεριά, παρόλο που ίσως να είναι ίδιας εποχής. Αν θυμάται κανείς, θα του είμαι ευγνώμων. Το "Μια φορά και έναν καιρό ήταν η Επιστήμη" μάλλον ψάχνεις. Un etait une fois...les decouvreurs
Moderators Malthador Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 Moderators Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 1 minute ago, MadPax said: Το "Μια φορά και έναν καιρό ήταν η Επιστήμη" μάλλον ψάχνεις. Un etait une fois...les decouvreurs Όχι, δεν ήταν σειρά του Canal+. Επίσης, μιλάμε για δεκαετία 80 και πιο πίσω.
KilliK Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 51 λεπτά πριν, Malthador είπε Ψάχνω μια παλιά σειρά κινουμένων σχεδίων με έναν τύπο παππού με γυαλάκια (εφευρέτης μάλλον) ο οποίος είχε ένα δέντρο το οποίο γινόταν πύραυλος or smth. Για φίλους του πρέπει να είχε ζωάκια στο δάσος. Χωρίς να θυμάμαι καλά η τεχνοτροπία του νομίζω ότι ήταν στυλ Reksio ή Bolek and Lolek, αλλά δεν το έχω βρει προς Πολωνία μεριά, παρόλο που ίσως να είναι ίδιας εποχής. Αν θυμάται κανείς, θα του είμαι ευγνώμων. 1 1
Moderators Malthador Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 Moderators Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 4 minutes ago, KilliK said: Ναι ρε φίλε! Αυτό είναι! Πού το βρήκες; 1
KilliK Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 να ρωτησω και εγω για μια ταινια. ειναι του 70 η του 80, την ειχε δειξει η ΕΡΤ πριν 20 χρονια. κεντρικο θεμα ηταν ενας νταλικερης που ειχε μια αντιπαλοτητα με τον πλουσιο ανταγωνιστη της ιστοριας. νομιζω ειχε και προβλημα με την γυναικα του. η τιανια πρεπει ναταν αμερικανικη, γυρισμενη στο Τεξας η καπου εκει. το μονο που θυμαμαι καλα ειναι οτι στο τελος της ταινιας ο νταλικερης οδηγει την νταλικα μεσα απο το σπιτι του ανταγωνιστη και το διαλυει τελειως. εψαξα στο νετ αλλα οι ταινιες που μου δωσε δεν εχουν αυτο το τελος. καμια ιδεα;
MadPax Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 8 λεπτά πριν, KilliK είπε να ρωτησω και εγω για μια ταινια. ειναι του 70 η του 80, την ειχε δειξει η ΕΡΤ πριν 20 χρονια. κεντρικο θεμα ηταν ενας νταλικερης που ειχε μια αντιπαλοτητα με τον πλουσιο ανταγωνιστη της ιστοριας. νομιζω ειχε και προβλημα με την γυναικα του. η τιανια πρεπει ναταν αμερικανικη, γυρισμενη στο Τεξας η καπου εκει. το μονο που θυμαμαι καλα ειναι οτι στο τελος της ταινιας ο νταλικερης οδηγει την νταλικα μεσα απο το σπιτι του ανταγωνιστη και το διαλυει τελειως. εψαξα στο νετ αλλα οι ταινιες που μου δωσε δεν εχουν αυτο το τελος. καμια ιδεα; White Line Fever μήπως; 1
KilliK Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) οχι δεν ειναι αυτο, σε αυτη την ταινια το φορτηγο πηδαει μεσα απο μια πινακιδα. σε εμενα ειναι ενα σπιτι, το θυμαμαι καθαρα γιατι μου ειχε κανει εντυπωση οταν την ειδα μικρος. νομιζω η καταστροφη μεσα στο σπιτι γινοταν σε slowmo που ηταν και η καινουργια στυλαρισμενη τεχνικη στο μονταζ τοτε. παντως πολλες ταινιες με νταλικες το 70 και το 80, τι στο κορακα, γιατι ηταν τοσο μεγαλη μοδα; Επεξ/σία 27 Μαΐου 2019 από KilliK
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα