Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρέπει να λες μια του Neil Marshall το "Dog Soldiers". Μου αρέσει αυτός ο σκηνοθέτης...

http://www.imdb.com/title/tt0280609/

Δεν νομιζω οτι ειναι το Dog Soldiers...Μηπως λες εκεινη με τα παιδακια ζομπι απο ενα ορυχειο και στο σπιτι ειναι η μαμα με τις 2 κορες?

• Απαντ. 2,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Χαιρετω,

ψαχνω τον τιτλο απο μια ταινια που ειδα πριν καμια 7-8 χρονια

Κινεζικο θριλερακι με μια μανα και κορη που αλλαξαν σπιτι και πηγαν σε ενα νεο μεγαλο συγκροτημα κατοικιων

Το κοριτσακι εβλεπε αν θυμαμαι καλα να γεμιζουν τα δωματια ή οπου ηταν νερο

Και φωναζε συνεχεια κατι περιπου "ιτσκ" αρκετα καλο θριλερακι

Εαν λεει κατι σε καποιον η μικρη περιγραφη μου ας γραψει τιτλο να το ψαξω

Δημοσ.

Δικιο εχεις δεν ειχα προσεξει το αναλογο topic.

Τωρα για τις 2 ταινιες που λες δεν ειναι καποια απο αυτες.

Δημοσ.

Ακριβώς αυτό.

Και να φανταστεις οτι δεν εχω δει το Ιαπωνικο. Μου την εκαναν οι Αμερικανοι και ειδα το remake χωρις να ξερω οτι ειναι remake, μετα που το εμαθα κατεβασα το Ιαπωνικο αλλα βαρεθηκα να το δω γιατι ηταν οι σκηνες ολοιδιες και δυσκολα βλεπω ταινια για 2η φορα.

Αλλα πλεον δε τη παθαινω.

Πριν δω οτιδηποτε Αμερικανικο τσεκαρω αν ειναι remake :lol:

ΥΓ. Παντως ειναι απο τον σκηνοθετη του "Ringu", αρα δεν ηταν τελειως λαθος ο elf.

Δημοσ.

Ευχαριστω πολυ marantonis, αυτην την ταινια ελεγα.

Ας την ξανακατεβασω να την θυμηθω μιας και πανε πολλα χρονια.

Δημοσ.

Γεια σας. Ψάχνω μια ταινία που είδα μόνο μερικές σκηνές της και από την οποία θυμάμαι αδρά τα παρακάτω : ο ελληνικός της τίτλος της είχε μέσα την λέξη ιππότης, ξεκινούσε με δύο παιδιά να παίζουν σκάκι και το ένα κάρφωσε το χέρι του άλλου με μια πένα νομίζω. Επίσης θυμάμαι την σκηνή που το παιδί μιλούσε με την μάνα του που ήταν ξαπλωμένη στο κρεββάτι και ήταν αρκετά τρομακτική, προφανώς είχε κάποια αρρώστια ή ήταν τίποτα "άλλο". Σίγουρα πέρασε μια δεκαετία από τότε που είδα τις σκηνές αυτές. Ευχαριστώ προαταβολικά.

Δημοσ.

θελω να ξαναδω μια ταινια αλλα εχω κολλησει frown.png

ειναι ενας σε ενα χωριο ( αμερικη 90% ) και το βραδυ οπως γυριζει απο την μπυραρια στο σπιτι του βλεπει ενα φως απο τον ουρανο και σοριαζεται κατω. την αλλη μερα ξυπλαει και εχει μια περιεργει "αναγκη" - "επιθυμια" για μαθηση.... κ.α. αρχιζει να διαβαζει και ...

στη μεση του εργου παει γι εξετασεις και ανακαλύπτει οτι αυτο οφείλεται σε ογκο στο εγκέφαλο...

μετα τις εξετάσεις ο γιατρος του προσπαθει να τον πείσει να τον εξετασουν - σκοτωσουν "για το καλο της ανθρωποτητας" και .........

καμια ιδεα πως να λεγεται ;unsure.gif

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...