Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψάχνω μια ταινία, που έχω δει μόνο το trailer και είναι αρκετά πρόσφατη, μετά το 2016 σίγουρα (ξέρω σας κατατόπισα :P )

Ότι θυμάμαι από το τρέιλερ, είναι ότι πρόκειται για μια παρέα νέων, που πάνε στο δάσος για μια εκδρομή or something. Παίζει να είχαν πάει κιόλας, για να κυνηγήσουν φαντάσματα και ιστορίες για αγρίους, παρόλο που δεν πίστευαν σε αυτά. Και ένας από αυτούς αρχίζει να τους κάνει πλάκες και να τους τρομάζει, μέχρι που σε κάποια φάση αρχίζουν όλα τα περίεργα και παράξενα να συμβαίνουν και στην πραγματικότητα. Γενικά comedy-horror ήταν στυλ. 

Δημοσ.

Λοιπόν...βγάλτε μια κόλλα χαρτί...

1) Ταινία που είχε παίξει πέρυσι ή σε STAR ή σε MEGA (δεν θυμάμαι σε ποιό).

2) Όταν ξεκινάει η ταινία, λέει ότι διαδραματίζεται στο έτος 1973 (μ.Χ).

3) Στην αρχή, βλέπουμε μια κοπέλα σε πρωταγωνιστικό (?) ρόλο. Η κοπέλα αυτή μάλλον είναι τραγουδίστρια, με μαύρο (και νομίζω afro) μαλλί και λίγο μελαμψή. Φοράει και άσπρο tank top.

4) Η κ(ιο)υρία που αναφέρθηκε στο 3) μπαίνει σε ένα ασανσέρ μαζί με έναν παππού.

5) Το ασανσέρ τους κλείνει μέσα.

6) Ο παππούς παρατηρεί ένα σημάδι πάνω στην κοπέλα.

Με βάση αυτά τα δεδομένα, βρείτε την ταινία (και αν είναι εύκολο, και το κανάλι όπου έπαιξε, αν θυμάται κάποιος).

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλησπέρα παιδιά

ψάχνω μια ταινία που είχε παίξει κάποτε και στην τιβι αλλά δεν θυμάμαι σε ποιο κανάλι.

Η ταινια ειχε να κανει με την αντισταση κατα τον Β παγκομσιο πολεμο, στην πολονια . Θυμάμαι χαρακτηρηστικα ότι σε καποια φάση είχαν αναγκαστεί να ζουν υπόγεια.την ξέρει κάνεις?

Επισης ψαχνω για ενα animation ( μαλλον anime ) του οποιου η ιστορια ειχε να κανει με μερικες πετρες που ειχαν πεσει στην γη (νομιζω 7) και οποιος ειχε 1 απο αυτες αποκτουσε υπερδυναμεις η κατι τετοιο ( ενας που ειχε μια γινοταν σαν τον ironman νομιζω) πρεπει να ειναι αρκετα παλιο το συγκεκριμενο και πρεπει να ειχε παιξει στο σταρ ή αλτερ για καποιο καιρο.

ευχαριστω εκ τον προτερων 

Επεξ/σία από billiboo
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

καλησπέρα σας.

θέλω τη βοήθεια σας και ειδικά από τους πολύ ταινιόφιλους. η μαμά μου ψάχνει μια ταινία που δε θυμάται κανέναν από τους ηθοποιούς ούτε και τον τίτλο της φυσικά. ειναι σίγουρα περιπέτεια με ληστεία γιατί μονο περιπέτειες παρακολουθεί. και μου τη περιγράφει κάπως έτσι. "είναι ένας νέγρος κάπου στο δρόμο προφανώς άστεγος μέσα στη βροχή και κοιμάται. και έρχεται ένα κοριτσάκι και κουρνιάζει δίπλα του από το πουθενά. παρόλο που εκείνος δεν το θέλει στη συνέχεια κάνει τα πάντα για αυτό. και ληστεύει ακόμα και τράπεζα με ένα καλσόν στο κεφάλι για κουκούλα." σας λέει κάτι αυτή η ταινία; γιατί εγω δε πολυβλέπω περιπέτειες και δεν πρέπει να την έχω δει κάν.

ευχαριστώ!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν ξέρω την ταινία αλλά ρώτα και εδώ μήπως μπορεί να βοηθήσει κανένας άλλος.

Ή ενώθηκε το θέμα που είχε ανοιχθεί με αυτό ή έπαθα κάποιο μικρό εγκεφαλικό... 

Επεξ/σία από PerfectParanoia
Δημοσ.
Στις 13/2/2018 στις 11:39 ΠΜ, Nikos7Bouzouxis είπε

Ψάχνω μια ταινία, που έχω δει μόνο το trailer και είναι αρκετά πρόσφατη, μετά το 2016 σίγουρα (ξέρω σας κατατόπισα :P )

Ότι θυμάμαι από το τρέιλερ, είναι ότι πρόκειται για μια παρέα νέων, που πάνε στο δάσος για μια εκδρομή or something. Παίζει να είχαν πάει κιόλας, για να κυνηγήσουν φαντάσματα και ιστορίες για αγρίους, παρόλο που δεν πίστευαν σε αυτά. Και ένας από αυτούς αρχίζει να τους κάνει πλάκες και να τους τρομάζει, μέχρι που σε κάποια φάση αρχίζουν όλα τα περίεργα και παράξενα να συμβαίνουν και στην πραγματικότητα. Γενικά comedy-horror ήταν στυλ. 

Μηπως λες το Tucker & Dale vs Evil;

• Moderators
Δημοσ.
Στις 19/2/2018 στις 6:04 ΜΜ, billiboo είπε

Επισης ψαχνω για ενα animation ( μαλλον anime ) του οποιου η ιστορια ειχε να κανει με μερικες πετρες που ειχαν πεσει στην γη (νομιζω 7) και οποιος ειχε 1 απο αυτες αποκτουσε υπερδυναμεις η κατι τετοιο ( ενας που ειχε μια γινοταν σαν τον ironman νομιζω) πρεπει να ειναι αρκετα παλιο το συγκεκριμενο και πρεπει να ειχε παιξει στο σταρ ή αλτερ για καποιο καιρο.

Αυτό μήπως;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 3/6/2018 στις 3:27 ΜΜ, LadyMorgana1989 είπε

καλησπέρα σας.

θέλω τη βοήθεια σας και ειδικά από τους πολύ ταινιόφιλους. η μαμά μου ψάχνει μια ταινία που δε θυμάται κανέναν από τους ηθοποιούς ούτε και τον τίτλο της φυσικά. ειναι σίγουρα περιπέτεια με ληστεία γιατί μονο περιπέτειες παρακολουθεί. και μου τη περιγράφει κάπως έτσι. "είναι ένας νέγρος κάπου στο δρόμο προφανώς άστεγος μέσα στη βροχή και κοιμάται. και έρχεται ένα κοριτσάκι και κουρνιάζει δίπλα του από το πουθενά. παρόλο που εκείνος δεν το θέλει στη συνέχεια κάνει τα πάντα για αυτό. και ληστεύει ακόμα και τράπεζα με ένα καλσόν στο κεφάλι για κουκούλα." σας λέει κάτι αυτή η ταινία; γιατί εγω δε πολυβλέπω περιπέτειες και δεν πρέπει να την έχω δει κάν.

ευχαριστώ!

Κάποια στοιχεία της περιγραφής ταιριάζουν, αλλά όχι όλα. Υπάρχει πχ χαρακτηριστικη σκηνη ληστείας με καλσον για κουκούλα και ο πρωταγωνιστής προστατεύει μικρό κοριτσάκι, αλλα.. δεν είναι μαύρος! Πάντως μήπως είναι αυτο??

Three Fugitives (1989)

http://www.imdb.com/title/tt0098471/

Όπως και να χει, καλή ταινιούλα βλέπεται ευχάριστα από όλους..

Αν δεν είναι αυτή, οποιοδήποτε άλλο στοιχείο (όσο άσχετο και αν φαίνεται) μπορεί να βοηθήσει. (περιγραφή κάποιας σκηνής, τίτλος τραγουδιού που παίζει στην ταινία,  κλπ)..

Επεξ/σία από manos315
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 19/2/2018 στις 6:04 ΜΜ, billiboo είπε

καλησπέρα παιδιά

ψάχνω μια ταινία που είχε παίξει κάποτε και στην τιβι αλλά δεν θυμάμαι σε ποιο κανάλι.

Η ταινια ειχε να κανει με την αντισταση κατα τον Β παγκομσιο πολεμο, στην πολονια . Θυμάμαι χαρακτηρηστικα ότι σε καποια φάση είχαν αναγκαστεί να ζουν υπόγεια.την ξέρει κάνεις?

Μηπως αναφέρεσαι στο underground του Κουστουρίτσα?

Έχω και εγω μια αν σας λέει κάτι.

Τύπος, πάει σε ένα παλιό ξενοδοχείο και βλέπει σε ένα πίνακα μια κοπέλα που την ερωτεύεται. Με κάποιον απιθανο τρόπο καταφέρνει και γυρνάει στο παρελθόν (κάπου στις αρχές του 20ου αιώνα)  για να βρει την κοπέλα του πίνακα και να την γνωρίσει. Νομιζω ειναι ταινία δεκαετίας 80.

Επεξ/σία από pontez2
Δημοσ.
16 ώρες πριν, pontez2 είπε

Μηπως αναφέρεσαι στο underground του Κουστουρίτσα?

Έχω και εγω μια αν σας λέει κάτι.

Τύπος, πάει σε ένα παλιό ξενοδοχείο και βλέπει σε ένα πίνακα μια κοπέλα που την ερωτεύεται. Με κάποιον απιθανο τρόπο καταφέρνει και γυρνάει στο παρελθόν (κάπου στις αρχές του 20ου αιώνα)  για να βρει την κοπέλα του πίνακα και να την γνωρίσει. Νομιζω ειναι ταινία δεκαετίας 80.

• Thanks 1
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παίδες ψάχνω μια ταινία όπου ο πρωταγωνιστής έχει χάσει την γυναίκα του και προσπαθεί να αυτοκτονήσει. Απ 'ότι θυμάμαι ήταν κλεισμένος κάπου(ψυχιατρίο μάλλον) και δεν είχε πρόσβαση σε φάρμακα. Έτσι προσπάθησε να πείσει ένα κοριτσάκι να του φέρει τα φάρμακα λέγοντας του ένα παραμύθι. Θυμάμαι η ταινία είχε τρομερή φωτογραφία και ήταν αρκετά συγκινητική. Δυστυχώς δεν θυμάμαι κάτι άλλο. Σας λέει κάτι;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ψάχνω καιρό τώρα να βρω ένα παιδικό που είχα μικρός σε DVD από το Έθνος. Θυμάμαι ότι είχα 1-2 ακόμα από την ίδια εφημερίδα και οι "θήκες" ας πούμε που τα περιείχαν είχαν ένα πορτοκάλι-κίτρινο χρώμα. Της ίδιας εφημερίδας είχα ένα ακόμα με τους τρεις σωματοφύλακες (παιδικό). Αυτά μήπως κάποιος θυμάται ποια εφημερίδα θα μπορούσε να είναι σε περίπτωση που κάτι τέτοιο θα βοηθούσε στην εξεύρεση του παιδικού.

Ως προς το περιεχόμενο αυτό που θυμάμαι ήταν πως οι χαρακτήρες ήταν ζώα. Συγκεκριμένα ήταν 2-3 φίλοι, ο ένας πρέπει να ήταν τυφλοπόντικας. Και η μόνη σκηνή που θυμάμαι και μου έχει μείνει στο μυαλό από τότε ήταν ένα σπίτι το οποίο είχαν καταλάβει ποντίκια και επιχείρησαν να τα διώξουν. Ο λόγος που μου έχει μείνει είναι ότι στην εν λόγω σκηνή έπεσε πιστολίδι.

Αν σε κάποιον λέει κάτι αυτό και μπορεί να με βοηθήσει να βρω την ταινία( πιθανώς ταινία ήταν) θα το εκτιμούσα πολύ..

Επεξ/σία από OpenPolls

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...