Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Άντε καλές αγορές... θα τρομάξεις από την ποιότητα της HTC με ήχο από τα ακουστικά που σου πέφτουν τα αφτιά αν το χεις στο τέρμα... Και κυριότερο root (s-off) επί πληρωμή χωρίς να χάσεις την εγγύηση

Δημοσ.

Ποιο δυνατό από το ΜΧ4 μου δεν είναι με την καμία αλλά ποιοτικά είναι στα ίδια επίπεδα αν και έχει διαφορετικό sound signature. Root επίσης δεν με απασχολεί αλλά το θεωρώ σίγουρα θετικό ότι μπορώ να το έχω χωρίς να χάσω την εγγύηση.

Δημοσ.

δεν κανει για ελλαδα δεν εχει τις 4g μπαντες μας

Ναι και ποιος είπε ότι ο TS θέλει 4g??????????????????

Δημοσ.

Εννοείται ότι θέλω 4G. Κατά τα άλλα θέλω άμεσα τη συσκευή και την θέλω από εδώ για να μην έχω θέματα για αυτό το μικρό χρονικό διάστημα που θα βρίσκομαι Ελλάδα. Αλλιώς ήξερα ποια συσκευή να πάρω από έξω.

Δημοσ.

Ποιο δυνατό από το ΜΧ4 μου δεν είναι με την καμία αλλά ποιοτικά είναι στα ίδια επίπεδα αν και έχει διαφορετικό sound signature. Root επίσης δεν με απασχολεί αλλά το θεωρώ σίγουρα θετικό ότι μπορώ να το έχω χωρίς να χάσω την εγγύηση.

εννοείται πως είναι πιο δυνατό και ποιότητά του htc είναι άλλου είχα και τις 2 συσκευές

Δημοσ.

εννοείται πως είναι πιο δυνατό και ποιότητά του htc είναι άλλου είχα και τις 2 συσκευές

Δεν ήξερες αυτό το κόλπο τότε *#*#3646633#*#* όπου μετά από αυτό η συσκευή βγάζει σχεδόν 2V στην έξοδο με μέγιστη ισχύ τα 160Db. Με το που τα βγάζεις από το κουτί πράγματι το MX4 είναι πιο κάτω σε ένταση και από το iphone 6. Μετά την αλλαγή όμως πιάνει τα ίδια Volt στην έξοδο που πιάνει και το MX4 Pro.

Γι αυτό και οι συσκευές που μπορώ να πάω είναι πολύ συγκεκριμένες.

Δημοσ.

Δεν ήξερες αυτό το κόλπο τότε *#*#3646633#*#* όπου μετά από αυτό η συσκευή βγάζει σχεδόν 2V στην έξοδο με μέγιστη ισχύ τα 160Db. Με το που τα βγάζεις από το κουτί πράγματι το MX4 είναι πιο κάτω σε ένταση και από το iphone 6. Μετά την αλλαγή όμως πιάνει τα ίδια Volt στην έξοδο που πιάνει και το MX4 Pro.

Γι αυτό και οι συσκευές που μπορώ να πάω είναι πολύ συγκεκριμένες.

υπάρχει και εφαρμογή MTK Engineering που τα κάνει... είχα και το μχ4pro και το Μ8 ακόμα και το Μ8 μίνι είναι πολύ δυνατότερο σε ήχο από τα μειζου στα δικά μου αφτιά όλα δοκιμασμένα με τα Koss Porta Pro ....

Δημοσ.

υπάρχει και εφαρμογή MTK Engineering που τα κάνει... είχα και το μχ4pro και το Μ8 ακόμα και το Μ8 μίνι είναι πολύ δυνατότερο σε ήχο από τα μειζου στα δικά μου αφτιά όλα δοκιμασμένα με τα Koss Porta Pro ....

Πίστεψε με δεν είναι, δες εδώ:

http://www.phonearena.com/reviews/Meizu-MX4-Pro-Review_id3899/page/3

και εδώ

http://www.phonearena.com/reviews/Sony-Xperia-Z2-vs-HTC-One-M8_id3703/page/3

Αυτές μάλιστα είναι τιμές "μαμίσιες" από την Meizu για τα international μοντέλα. Ούτε MTK tools χρειάζεσαι, ούτε τίποτα. Μια απλή πληκτρολόγηση του κωδικού της ΜΤΚ και απλά ρυθμίζεις το ύψος της μάξιμουμ έντασης που θες (ανάλογα το μοντέλο παίζει από 112 εως 123 και μπορείς να το φτάσεις στο 160!!!). Σε αυτό το επίπεδο output κυριολεκτικά θα σε σπάσει τα αυτιά.

Επειδή εγώ έχω καμιά δεκαριά διαφορετικά ζευγάρια για ανάλογες περιπτώσεις μπορώ να σε πω με σιγουριά ότι ένταση σαν το MX4 και MX4 PRO (και κατ'επέκταση και PRO 5) δεν υπάρχουν άλλες smartphone συσκευές. Από Ευρωπαϊκά μοντέλα μόνο η HTC με καλύπτει μουσικά.

Δημοσ.

Δεν μ ενδιαφέρει τι λέει το phonearena σου λέω προσωπικές μου εμπειρίες αφου τις είχα τις συσκευές ένταση μπορείς να ανεβάσει και στο HTC απο το mixer_paths... Το δυνατότερο που έχει περάσει από τα χέρια-αφτιά είναι HTC m8 με ήχο από τα ακουστικά και στα ηχεία είναι το moto x style χωρίς πατέντες κτλ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...