Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν παιδιά επειδή η συσκευή έπαθε ζημιά (την κανόνισε ο πιτσιρίκος και η επισκευή είναι πάω από 100 ευρώ οπότε δεν θα προχωρήσω) είμαι σε αναγκαστική αναζήτηση συσκευής παρόλο που δεν θέλω. Η νέα συσκευή όμως πρέπει να έχει όπως και δήποτε κάποια χαρακτηριστικά αποκλειστικά για τα γούστα μου.

Λοιπόν, τι ζητάμε όπως και δήποτε.

- OTG υποστήριξη via micro-USB (χρησιμοποιούνται εξωτερικές συσκευές συχνά)

- Μαζεμένη συσκευή οπότε phablets ψιλοαπορρίπτονται εκτός και αν καλύπτουν κατά πολύ τα θέλω μου.

- Να είναι προικισμένη μουσικά (Alcatel one touch idol 3, HTC M7/8/9, Sony Xperia Z2,Z3)

Αυτά τα τρία είναι αδιαπραγμάτευτα.

Τι θα ήταν καλοδεχούμενο.

- Καλή μπαταρία

- Καλή οθόνη

- Σχετικά γρήγορη

- Μεγάλος ή δυνατότητα επέκταση αποθηκευτικού χώρου.

Δεν είμαι άσχετος, γνωρίζω ότι το budget είναι πολύ μικρό γι αυτό που ψάχνω και ήδη φωτογραφίζω το Moto X 2014 αλλά η συσκευή έχει σίγουρα αρκετά αδύναμα σημεία όπως μπαταρία, έλλειψη micro-SD υποδοχής χωρίς όμως να με βοηθάει και ουσιαστικά σε αυτό που θέλω. Από την άλλη υπάρχει το meizu M2 note το οποίο με καλύπτει σε δυο τομείς αλλά είναι μεγάλο, με μέτριες επιδόσεις και γενικά χάνω πολλά από την ήδη υπάρχουσα συσκευή. Η καλύτερη συσκευή που μπαίνει ακριβώς εκεί που θέλω είναι είτε το Z2/3 είτε το HTC one M8 αλλά ξεφεύγουν σε τιμή.

Μήπως να το περιμένω λίγο το θέμα να εμφανιστούν μερικές συσκευές ακόμα μπας και πέσουν και άλλο οι ήδη υπάρχουσες;

Δημοσ.

To moto x σε καλυπτει σε otg και μαζεμενο σχετικα μεγεθος(απο τα μικροτερα 5.2" της αγορας κ με ακομα καλυτερο κρατημα στο χερι λογω καμπυλων), ενω εχει καλη οθονη και ειναι γρηγορο.

Απο μπαταρια στην πραξη δεν ειναι κακο, μαλιστα εχει βελτιωθει με το android 6.0.

Ουσιαστικα υστερει στο χωρο και στο οτι δεν ειναι κατι ιδιαιτερο στο κομματι της μουσικης

Sony z3 και htc one m8 ξεφευγουν σε τιμη ενω εχουν μεγεθος phablet, παρολο οτι εχουν μικροτερη ή ιδια οθονη απο το moto x.

Οποτε χανουν στον τομεα της τιμης κ του μεγεθους κ κερδιζουν στον μουσικο τομεα.

Δημοσ.

Η μουσική είναι αδιαπραγματευτη μαζί με το otg via Micro USB. Εκεί κολλάω και στο moto x. Μουσικά είναι απλά οκ πράγμα που δεν μου αρκεί. Αν και προτιμώ νέα συσκευή μάλλον κοιτάω μεταχειρισμενο m8 ή Ζ3. Το one touch idol 3 τι λέει μουσικά εκτός των στέρεο ηχείων που έχει;

Υπόψιν ότι μουσικά μιλάμε πάντα με ακουστικά και όχι τι παράγει από τα ηχεία του. Και το Huawei p8 είναι μουσική συσκευή αλλά ξεφεύγει τιμολογιακα.

Δημοσ.

Η μουσική είναι αδιαπραγματευτη μαζί με το otg via Micro USB. Εκεί κολλάω και στο moto x. Μουσικά είναι απλά οκ πράγμα που δεν μου αρκεί. Αν και προτιμώ νέα συσκευή μάλλον κοιτάω μεταχειρισμενο m8 ή Ζ3. Το one touch idol 3 τι λέει μουσικά εκτός των στέρεο ηχείων που έχει;

Υπόψιν ότι μουσικά μιλάμε πάντα με ακουστικά και όχι τι παράγει από τα ηχεία του. Και το Huawei p8 είναι μουσική συσκευή αλλά ξεφεύγει τιμολογιακα.

Με βαση τα 3 αδιαπραγματευτα χαρακτηριστικα που εθεσες, το moto x ικανοποιει τα 2(μεγεθος και otg).

Τα m8/z3 ικανοποιουν 2 αλλα αδιαπραγματευτα χαρακτηριστικα(otg και μουσικη). Ταυτοχρονα ξεφευγουν και σε τιμη και ειναι εκτος budget σου.

Οποτε βασει αυτων που εθεσες, το moto x ταιριαζει καλυτερα.

Αρα πας προς moto x ή αλλαζεις τις προτεραιοτητες σου.

Δημοσ.

Το M2 Note έχει μέτριο τσιπάκι για τον ήχο οπότε απόρριψε το έτσι κι αλλιώς. Ανάμεσα σε One M8 και Z3 θα σου έλεγα One M8 γιατί το Z3 έχει απλά καλό ήχο (κάτοχος Z3 Compact) και όχι κάτι τρομερό όπως το M8.

Εννοείται πως αναφέρομαι σε μουσική από ακουστικά και όχι από ηχεία μιας και αυτό σε αφοράει απ' ότι κατάλαβα.

Δημοσ.

Ναι το m8 θα μου ήταν κουτί αλλά ξεφεύγει σε τιμή από το budget σαν καινούργιο. Είναι όμως υποψήφιο σαν μεταχειρισμενο σε λογική τιμή. Δεν θα το τσιγαρισω πολύ, θα κάτσω λίγες μέρες ψάχνοντας και αν δεν βρω κάτι θα τσιμπήσω το moto x.

Δημοσ.

Μην το ψάχνεις καθόλου, αγγελίες και πας για m8, z3. Όποιο βρεις σε καλύτερη κατάσταση. Πρόσφατα έχασα το δικό μου m8 από ατύχημα, πραγματικά εξαιρετική συσκευή, με UI πιο smooth και από νέξους. (5χ έχω τώρα).

Απλά αν ήμουν εγώ στη θέση σου, θα κοιτούσα περισσότερο για z3, καθαρά και μόνο λόγο της ανωτερης μπαταρίας και της αδιαβροχοποιησης

Δημοσ.

Δεν έχω προτίμηση μεταξύ M8 και Z3 αν και το Μ8 το προτιμώ καθαρά λόγο μουσικών δυνατοτήτων. Εχω εξωτερικό ενισχυτή ήχου για το τηλέφωνο αλλά δεν μπορώ να τον κουβαλάω πάντα μαζί μου και εκεί θέλω τη συσκευή να μου παρέχει καλή ποιότητα χωρίς να χάνω πάρα πολύ. Το Z3 είναι πιο "λογική" αγορά βέβαια λόγο της αδιαβροχοποίησης, της μπαταρίας και των 3GB RAM. Αν καταφέρω και βρω οποιοδήποτε τηλέφωνο σε λογική τιμή το χτύπησα.

• Like 1
Δημοσ.

Αυτό θα ήταν ΤΕΛΕΙΟ για εμένα αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να το έχω και δεν ξέρω τίποτα για τη συγκεκριμένη συσκευή και μάρκα.

http://www.gsmarena.com/bq_aquaris_m5-7839.php

230 ευρώ το 16άρι με Wolfson Microelectronics WM1840 Audio Codec που είναι ακριβώς ο ίδιος που φοράει το S6 και το Marshall London.

Δημοσ.

Αυτό θα ήταν ΤΕΛΕΙΟ για εμένα αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να το έχω και δεν ξέρω τίποτα για τη συγκεκριμένη συσκευή και μάρκα.

http://www.gsmarena.com/bq_aquaris_m5-7839.php

230 ευρώ το 16άρι με Wolfson Microelectronics WM1840 Audio Codec που είναι ακριβώς ο ίδιος που φοράει το S6 και το Marshall London.

έψαξα στο xda και είναι αρκετά ποιοτικό με πολύ κάλο ήχο επίπεδου Μ7-Μ8... η κάμερα και η μπαταρία ειναι μέτριες προς καλές ... άλλα από την στιγμή που χτυπάς εδώ στα 240 το htc δεν υπάρχει λόγος για το bq

Δημοσ.

Που το βρήκες εσύ στα 240 γιατί εγώ το βρίσκω Minimum 260;

στο σκρουτζ απλα απο 246 το πηγαν 249

δεν κανει για ελλαδα δεν εχει τις 4g μπαντες μας

Δημοσ.

Το βλέπω πέφτει κάθε μέρα. 230 έχει τώρα. Θα έχω τα χρήματα έτοιμα σε καμιά εβδομάδα και ελπίζω σε ακόμα χαμηλότερη τιμή.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...