kgian Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Το πιπο μια χαρά είναι τα πλαστικά του. Θα έλεγα έχει αρκετά καλή ποιότητα κατασκευής. Επίσης όταν το σηκώνεις με το ένα χέρι από το πληκτρολόγιο δεν λυγίζει. Δεν ζεσταίνεται καθόλου. Δεν έχω δοκιμάσει stress test, μιλάω για κανονική χρήση. Το trackpad απενεργοποιείται με συνδυασμό πλήκτρων, νομίζω fn-f2, κάτι τέτοιο.
kek Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Tabletοειδές είναι, ο τρόπος που συνδέεται το πληκτρολόγιο σ΄ όλ' αυτά είναι ίδιος...Τι εννοείς Tabletοειδές; Αφού δεν έχει touchscreen. Ο τρόπος που συνδέεται το πληκτρολόγιο σε jumper-pipo δεν είναι όπως στα κανονικά laptop; Έχει κάποιο μειονέκτημα που μπορούμε να το διορθώσουμε; Εγώ πάντως δεν έχω πρόβλημα αφού έβγαλα off το touchpad.
mertaghon Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 (επεξεργασμένο) ήρθε,το jumper ζεσταινεται καμποσο σε πολυ απλη χρηση ,ως τωρα αυτο αν και θα το παρακολουθησω,παντα στο σημειο που δειχνει το Review του techtablets (πισω δεξια μερος,στο βυσμα φορτισης κοντα) κλειστο το φορτιζω και στο ιδιο σημειο ΖΕΜΑΤΑΕΙΙΙΙ cpu,gpu,μπαταρια,κατι ειναι εκεί ή όλα εκει χαχαχ οθονη λογικη,μια χαρα επαρκης ποιοτητα οχι φοβερα χρωματα. εξω σε σκιουλα δουέψα λιγο,επαρκης φωτεινοτητα,οχι οση θα θελα αλλα επαρκης,δε γυαλιζει η οθονη καλο αυτο.. πληκτρολογιο αποδεκτο βαρος ΤΕΛΕΙΟΟΟ! φοβερα ευθραυστο δειχνει και επιρρεπες σε γδαρσιματα αυτα για τωρα bug σε trackpad δεν ειδα,μετριο το trackpad 45 gb κενα εχω αναβαθμισεις δεν θα αφησω να γινουν αμα εχω αλλα νεα θα σας πωωω!! edit 1:δλδ εχουμε θεμα υπερθερμανσης και αμα δεν βαριεμαι θα κανω το fix του techtablets ετσι για την ανεση μου οχι τπτ αλλο edit 2:επαρκως γρηγορο ωστε να μην μου λειπει ο ssd μου ως τωρα που δεν του εβαλα προγραμματα ε!! update1:σφιχτα usb,ενα σαπιο που εβαλα πρωτο δεν εβγαινε . θα παρετε ενα ΓΕΡΟ usb και μεσα εξω ,αριστερα δεξια θα ''ανοιξετε'' τις θυρες usb.. απο τοτε που το κανα ηρεμησα απο αυτο το θεμα update2: autocad13 (!) εκει που οι i3u τελευταιας γενιας κοιμουνται,ο μικρος ατομ εδω με εντυπωσιαζει,εχει επαρκεια ισχύος. Ισχυρο μουλτιτακινγκ δεν θα δειτε αλλά επαρκή πράματα..συμπεριφερεται σοβαρά καλύτερα από το φτηνο dell λάπτοπ που είχα με ι3 3217u... αυτά από εμένα,πέρα από θέρμανση δεν έχω παράπονο...τέλος τα update Επεξ/σία 14 Ιουλίου 2016 από mertaghon
kek Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 update1:σφιχτα usb,ενα σαπιο που εβαλα πρωτο δεν εβγαινε . θα παρετε ενα ΓΕΡΟ usb και μεσα εξω ,αριστερα δεξια θα ''ανοιξετε'' τις θυρες usb.. απο τοτε που το κανα ηρεμησα απο αυτο το θεμα update2: autocad13 (!) εκει που οι i3u τελευταιας γενιας κοιμουνται,ο μικρος ατομ εδω με εντυπωσιαζει,εχει επαρκεια ισχύος. Ισχυρο μουλτιτακινγκ δεν θα δειτε αλλά επαρκή πράματα..συμπεριφερεται σοβαρά καλύτερα από το φτηνο dell λάπτοπ που είχα με ι3 3217u... αυτά από εμένα,πέρα από θέρμανση δεν έχω παράπονο...τέλος τα update Αυτό που προτείνεις στο update1 δεν είναι επικίνδυνο να χαλάσει τη θύρα USB; Εντυπωσιακό (!) αυτό που έγραψες στο update2. Κι εγώ πάντως διαπίστωσα ότι δουλεύει καλύτερα από κάποια laptop μου, φοβήθηκα όμως & δεν έβαλα κάποιο βαρύ πρόγραμμα. Εξωτερικό σκληρό χωρίς τροφοδοτικό τον ανοίγει; Κάρτα επέκτασης μνήμης του έβαλες;
mertaghon Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 (επεξεργασμένο) Αυτό που προτείνεις στο update1 δεν είναι επικίνδυνο να χαλάσει τη θύρα USB; Εντυπωσιακό (!) αυτό που έγραψες στο update2. Κι εγώ πάντως διαπίστωσα ότι δουλεύει καλύτερα από κάποια laptop μου, φοβήθηκα όμως & δεν έβαλα κάποιο βαρύ πρόγραμμα. Εξωτερικό σκληρό χωρίς τροφοδοτικό τον ανοίγει; Κάρτα επέκτασης μνήμης του έβαλες; δοκιμασα ,ακομα και με δυναμη να τις ανοιξω,ε,οι usb αντεξαν ... ναι autocad 13 !!!ενώ ο i7 4700mq σε fhd λαγκαρει σε save energy επιλογη,παραλογισμος!!! ουτε σκληρο ουτε επεκταση χρειαζομαι,αλλά τον σκληρο του xbox one τον συνδεει ,κανει φορτωση,αλλα δεν ανοιγει,αυτα μονο το δεξι usb ,το αριστερο dead σε σκληρο υπερθερμανσεις είμαι αρκετα καλα,μονο σε απαιτητικα προγράμματα θερμαίνεται και σε βαθια φορτιση 100% θα κανω την απλοικη θερμαπαγωγη με παστα κλπ που καναν στο techtablets,βλ.youtube Επεξ/σία 22 Ιουλίου 2016 από mertaghon
kek Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 100% θα κανω την απλοικη θερμαπαγωγη με παστα κλπ που καναν στο techtablets,βλ.youtubeΚι εγώ θα την κάνω κάποια στιγμή, αλλά με πιο απλό τρόπο, χρησιμοποιώντας τις παστες θερμικής απαγωγής που έχω. Δεν θα ψάχνω να πάρω pads ή άλλα υλικά.
leris Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Επειδή είμαι ανάμεσα στα δυο αλλά μάλλον κλείσω προς το pipo. Το pipo δέχεται 32αρα κάρτα? Επίσης τα usb του είναι 2.0 η 3.0. Στο pipo δεν υπάρχει θεμα με τους εξωτερικούς σκληρούς χωρίς τροφοδοσία? Γενικά ποιο θεωρείται πιο τίμιο?
zacharis1955 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Επειδή είμαι ανάμεσα στα δυο αλλά μάλλον κλείσω προς το pipo. Το pipo δέχεται 32αρα κάρτα? Επίσης τα usb του είναι 2.0 η 3.0. Στο pipo δεν υπάρχει θεμα με τους εξωτερικούς σκληρούς χωρίς τροφοδοσία? Γενικά ποιο θεωρείται πιο τίμιο? Το Jumper EZbook (αν εννοείς αυτό) είναι καλύτερο... 1
leris Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Καλύτερη ανάλυση δεν σημαίνει και χαμηλότερες επιδόσεις? Με τις θερμοκρασίες είχαμε καμμιά εξέλιξη Μήπως βελτιώθηκε με τις μοντες? Ξέρω θεωρητικές οι ερωτήσεις μου απλά είναι στα ίδια λευτα σχετικά ίδια μηχανήματα και θέλω να πάρω το "καλύτερο"
kgian Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Εγω έχω το πίπο. Έχει usb 2 αλλά οι εξωτερικοί δίσκοι δουλεύουν μια χαρά. Κάρτα 32 δεν έχω δοκιμάσει. Δεν ζεσταίνεται. Το jumper στα χαρτιά είναι καλύτερο αλλά από όσο έχω διαβάσει νομίζω το πιπο έχει καλύτερη ποιότητα κατασκευής. Χωρίς βέβαια να το έχω δει από κοντά.
zacharis1955 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 (επεξεργασμένο) Καλύτερη ανάλυση δεν σημαίνει και χαμηλότερες επιδόσεις? Με τις θερμοκρασίες είχαμε καμμιά εξέλιξη Μήπως βελτιώθηκε με τις μοντες? Ξέρω θεωρητικές οι ερωτήσεις μου απλά είναι στα ίδια λευτα σχετικά ίδια μηχανήματα και θέλω να πάρω το "καλύτερο" Super είναι και η οθόνη του και οι επιδόσεις του και η ποιότητα κατασκευής του ειδικά για την κατηγορία τιμής του, ούτε τρελλές θερμοκρασίες για τη χρήση που προορίζεται ανεβάζει οπότε ούτε μόντες και άλλα καγκουρίστικα χρειάζεται ούτε τίποτα, μια χαρά όλα, μην τρελαινόμαστε για πράγματα που ουσιαστικά δεν υπάρχουν! Επεξ/σία 25 Ιουλίου 2016 από zacharis1955
x_vagos_x Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Κι εγώ τα γλυκοκοίταζα, αλλά το ότι δεν δίνει ρεύμα σε εξωτερικό δίσκο το jumper είναι λίγο dealbreaker, ρε παιδιά...
mertaghon Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Κι εγώ τα γλυκοκοίταζα, αλλά το ότι δεν δίνει ρεύμα σε εξωτερικό δίσκο το jumper είναι λίγο dealbreaker, ρε παιδιά... μαζι σου σε ολα απλα οτι μια κινεζοβλακεια να μου δινει νορμαλ ματ fhd οθονουλα 14αρα με επαρκεια ισχυος cpu σε τετοια τιμη δεν περιμενα να το δω ειμαι ενθουσιασμενος χαχα εχω 75 max θερμοκρασια σε προγραμμα μετρησης θερμοκρασιας σε fhd live streaming με hdmi-out για ωρες χρησης. σε ολες τις αλλες βαριες χρησεις εχω 70 max 1
leris Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 (επεξεργασμένο) Σε ερωτηση μου στο banggood για το ποση ειναι η μεγιστη μνημη sd που μπορει να διαβασει το PIPO μου απαντησαν μεχρι 128gb. Το εχει δοκιμάσει κανένας? Επεξ/σία 25 Ιουλίου 2016 από leris
zacharis1955 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Κι εγώ τα γλυκοκοίταζα, αλλά το ότι δεν δίνει ρεύμα σε εξωτερικό δίσκο το jumper είναι λίγο dealbreaker, ρε παιδιά...Πολύ deal breaker θες να πείς και ειδικά σε τέτοια τιμή... Σε ερωτηση μου στο banggood για το ποση ειναι η μεγιστη μνημη sd που μπορει να διαβασει το λαπτοπ μου απαντησαν μεχρι 128gb. Καποια καινουρια εκδοση η απλα δεν γνωριζουν? * Αν το παραγγειλω και δεν διαβασει μια 64αρα κ μια 32αρα καρτα που εχω θα εχω πατημα σε καποιο ενδεχομενο dispute βαση αυτης της απαντησης? Πιες τον καφέ σου, διάβασε αυτά που έγραψες και ενδεχομένως διόρθωσε τα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις