Προς το περιεχόμενο

laptop PIPO W9S 64gb ROM/4gb RAM @bangood @ 168 euros

Agathoklis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

εμένα είναι στο κέμτρο διαλογής αθηνων το jumper..

κεκ με σkοτωσες με τα περι πληκτρολογιου,ειδομεν...

απο gearbest ή απο geek πήρες το jumper?

εγω geek

για υπερθερμανση αν κάνετε βαριά χρήση,

δειτε την λυση ανοιγματος και απλοικης

θερμοαπαγωγης που εχει το review του Τεchtablets.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 137
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Αυτό με το πληκτρολόγιο μου το έκανε και το πιπο αλλά νόμιζα πως ακουμπάω το touchpad κατα λάθος. Πάντως αν θέλει κανείς το Trackpad απενεργοποιείται με συνδυασμό πλήκτρων. Επίσης το pipo δεν ζεσταίνεται. 

σαν ποσοστό προβλημάτων επί των αγορών του insomniα και τα pipo και

τα jumper  απετυχαν παταγωδως πάντως

χαχαχ θανατικό έπεσε.

πάλι καλά που είστε γάτοι και μεσω paypal παίρνετε αρκετά πίσω

ώστε να είναι ακόμα vfm η αγορά σας χαχαχ

να δω κι εγώ τι θα μου έρθει!

2-3 άτομα από ινσομνια αν πήραν,33-50% προβλήματα.

καλά θεωρία αυτά.

...

Tα πληκτρολόγια αυτά έτσι κάνουν σε όλα...

Τώρα συζήτηση τύπου οι USB θύρες είναι σφιχτές και δεν έχουν αρκετό ρεύμα για να τροφοδοτήσουν εξωτερικούς δίσκους κλπ, εντάξει...

• Like 1

Εμένα έχει κάνα 15νθήμερο που ήρθε "νεκρό' (DOA). Επικοινωνία στην επικοινωνία, "κουφές" λύσεις (δώσε το για service αλλα πες μας απο πριν πόσο κάνει κτλπ).

Αφού δεν έβγαζα άκρη με το service του Banggood άνοιξα dispute στο paypal. Απαίτησα full refund και τα ταχυδρομικά για να το επιστρέψω. Το έστειλα σήμερα (27,5 ταχυδρομικά) και περιμένω για να πάρω τα χρήματα μου πίσω.

Δεν θα ξανααγόραζα προϊον μεγάλης αξίας απο εκεί, αν έρθει κάτι χαλασμένο σου βγάζουν την πίστη μέχρι να βγάλεις άκρη.

Καλά που είναι το paypal στην μέση και "φοβούνται" λιγο.

Απο ποιότητα κατασκευής είναι ΜΑΠΑ, πιο φθηνό πλαστικό δεν παίζει.

Καλύτερα να δώσει κάποιος ένα κατοστάρι παραπάνω και να πάρει ένα απο τα φθηνά 15άρια της lenovo (απο ελλάδα).

Θα έχει και σοβαρή εγγύηση έτσι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

:-D Ή -ακόμα καλύτερα- δίνεις ένα 200άρι παραπάνω και παίρνεις φθηνό...17άρι ΗΡ... :-D

Επεξ/σία από zacharis1955

εμένα είναι στο κέμτρο διαλογής αθηνων το jumper..

κεκ με σkοτωσες με τα περι πληκτρολογιου,ειδομεν...

απο gearbest ή απο geek πήρες το jumper?

εγω geek

για υπερθερμανση αν κάνετε βαριά χρήση,

δειτε την λυση ανοιγματος και απλοικης

θερμοαπαγωγης που εχει το review του Τεchtablets.

Με το καλό να το παραλάβεις και να μας πεις τις εντυπώσεις σου.

Από gearworst.

Σωστή η παρατήρηση σου για θερμοαπαγωγή.

Αυτό με το πληκτρολόγιο μου το έκανε και το πιπο αλλά νόμιζα πως ακουμπάω το touchpad κατα λάθος. Πάντως αν θέλει κανείς το Trackpad απενεργοποιείται με συνδυασμό πλήκτρων. Επίσης το pipo δεν ζεσταίνεται. 

Το θεώρησα κι εγώ πιθανό, γι' αυτό το απενεργοποίησα (από Settings / Devices / Mouse & Touchpad). Από τότε (γράφω απ' το jumper τώρα) παρατήρησα ότι σταμάτησαν τα κουφά που έκανε. Δοκιμάστε το οι κάτοχοι κι ενημερώστε αν πιάνει σ' όλους.

Όλ΄ αυτά με τα extra τέτοιου τύπου πληκτρολόγια το κάνουν...

Τι εννοείς "με τα extra τέτοιου τύπου πληκτρολόγια";  :blink:

Όπως έγραψα στο προηγούμενο post μου, το κάνουν & "κανονικά" laptop που έχω.

Κάποια στιγμή θα δοκιμάσω αν πιάνει και σ' αυτά το κόλπο με την απενεργοποίηση του touchpad τους.

σαν ποσοστό προβλημάτων επί των αγορών του insomniα και τα pipo και

τα jumper  απετυχαν παταγωδως πάντως

χαχαχ θανατικό έπεσε.

πάλι καλά που είστε γάτοι και μεσω paypal παίρνετε αρκετά πίσω

ώστε να είναι ακόμα vfm η αγορά σας χαχαχ

να δω κι εγώ τι θα μου έρθει!

Το jumper μου δεν νομίζω ότι απέτυχε. Το θεωρώ vfm αγορά, ειδικά από τη στιγμή που με την απενεργοποίηση του touchpad μπορώ και γράφω με τυφλό σύστημα χωρίς να πηγαίνει ο κέρσορας όπου θέλει.

Tα πληκτρολόγια αυτά έτσι κάνουν σε όλα...

Τώρα συζήτηση τύπου οι USB θύρες είναι σφιχτές και δεν έχουν αρκετό ρεύμα για να τροφοδοτήσουν εξωτερικούς δίσκους κλπ, εντάξει...

Δεν θεωρώ ότι είναι σοβαρό πρόβλημα, αλλά νομίζω ότι έπρεπε να το αναφέρω.

Ή -ακόμα καλύτερα- δίνεις ένα 200άρι παραπάνω και παίρνεις φθηνό...17άρι ΗΡ...

Έχω φθηνό (15,6") HP, η ταχύτητα του οποίου σε απλά πράγματα (π.χ. browsing) είναι "αραμπάς περνά" σε σχέση με το jumper.  :P

Με την ευκαιρία, να σημειώσω ότι δεν έβγαλα το αυτοκόλλητο που έχει η πλάτη της οθόνης. Προστατεύει το αλουμίνιο και δεν δείχνει καθόλου άσχημα. Η δε οθόνη του δείχνει πραγματικά καλά, ακόμη κι αν δεν βγάλει κάποιος την προστατευτική ζελατίνα.

το διαταυτα απ οτι βλεπω ειναι οτι δεν πολυ αξιζει το ρισκο.ισως σε λιγο καιρο που θα βγουνε κ αλλα

Κανένα ρίσκο, μια χαρά είναι και το PiPO και το Jumper EZbook 2, απλώς πρέπει να μπορείς να ξεκαθαρίζεις εκ των προτέρων στο μυαλό σου τι ακριβώς ψάχνεις και τι πραγματικά μπορεί να σου προσφέρει  αυτό που προτίθεσαι ν' αγοράσεις...

...

1. Τι εννοείς "με τα extra τέτοιου τύπου πληκτρολόγια";  :blink:

Όπως έγραψα στο προηγούμενο post μου, το κάνουν & "κανονικά" laptop που έχω.

Κάποια στιγμή θα δοκιμάσω αν πιάνει και σ' αυτά το κόλπο με την απενεργοποίηση του touchpad τους.

... 

2. Έχω φθηνό (15,6") HP, η ταχύτητα του οποίου σε απλά πράγματα (π.χ. browsing) είναι "αραμπάς περνά" σε σχέση με το jumper.  :P

....

1. Εννοώ ότι όλα μου τα tablets με extra πληκτρολόγιο το κάνουν που και που, αντίθετα δεν το έχω δεί σε κανένα μου κανονικό laptop...

2. Για πλάκα το έγραψα!

1. Εννοώ ότι όλα μου τα tablets με extra πληκτρολόγιο το κάνουν που και που, αντίθετα δεν το έχω δεί σε κανένα μου κανονικό laptop...

ok, αλλά δεν είναι tablet. Δεν με παραξένεψε όμως ιδιαίτερα, μια και το έχω παρατηρήσει και σε κανονικά laptop μου. Αφού λύθηκε με απενεργοποίηση του touchpad, το ξαναγοράζω. :lol:

ok, αλλά δεν είναι tablet. Δεν με παραξένεψε όμως ιδιαίτερα, μια και το έχω παρατηρήσει και σε κανονικά laptop μου. Αφού λύθηκε με απενεργοποίηση του touchpad, το ξαναγοράζω. :lol:

Tabletοειδές είναι, ο τρόπος που συνδέεται το πληκτρολόγιο σ΄ όλ' αυτά είναι ίδιος...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...