kgian Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Προς zacharis: τι δεν καταλαβαίνεις; Μια χαρά είναι σε όλα. Όταν παραγγέλνεις απο Κίνα σε τέτοιες τιμές παίρνεις ένα μικρό ρίσκο. Η κατασκευή είναι τόσο απλή που προβλήματα σαν αυτό που είχα λύνονται πολλές φορές πολύ απλά όπως έκανα εγώ... αυτή είναι και η ομορφία όταν παραγγέλνεις τέτοια. Δεν είναι όμως για αυτούς που δεν θέλουν να πειραματιστούν.
Agathoklis Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 αν μου κανουν refund 20-30$ για αυτο που ειναι κακοβαμμενο θα το κρατησω.... θα φαει ενα αυτοκολλητο απο πισω και ολα καλα. ασχετα με την μπογια που δεν πετυχε, ειναι αξιολογο το μηχανηματακι στα 165 ευρω... αν βαλεις οτι επιπελον απο αυτα πηρα cash back (απο το giving ass) αλλα 6 ευρω και αν κανουν refund αλλα 20 θα πηρα σουπερ μηχανημα με 140 ευρω... Not bad at all...
zacharis1955 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Προς zacharis: τι δεν καταλαβαίνεις; Μια χαρά είναι σε όλα. Όταν παραγγέλνεις απο Κίνα σε τέτοιες τιμές παίρνεις ένα μικρό ρίσκο. Η κατασκευή είναι τόσο απλή που προβλήματα σαν αυτό που είχα λύνονται πολλές φορές πολύ απλά όπως έκανα εγώ... αυτή είναι και η ομορφία όταν παραγγέλνεις τέτοια. Δεν είναι όμως για αυτούς που δεν θέλουν να πειραματιστούν. O ένας καμένο pixel και ελλαττωματική βαφή σε διαφορετιικά κομμάτια, ο άλλος σπασμένο κλιπσάκι στην μπαταρία (που επισκευάζεται όμως με κολλητική ταινία διπλής όψης) και όλα καλά δεν νομίζω ότι πολυλέει, τελικά σίγουρα -και λόγω χαρακτηριστικών- το http://www.banggood.com/Jumper-EZbook-2-14_1-Laptop-Intel-Z8300-Quad-Core-4GB-RAM-64GB-EMMC-1080P-WiFi-Bluetooth-4_0-p-1057226.html αν και δεν έχει οθόνη αφής (όμως είναι Full HD) είναι συνολικά καλύτερη αγορά... Τώρα προσπαθώ να με πείσω ότι έκανα το deal του έτους είναι άλλη ιστορία... 3
stelios18120 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Παιδιά δεν αξίζει με τόσα κουσούρια που λέτε ότι εχει.... αν είναι να το αγορασεις επειδή έχει μερικά καλά specs και μετά να το μετανιώσεις έτσι αστο καλύτερα.. Καμένο pixel,ξεβαμμενο κάπου αλλου,σπασμενο κάτι άλλο μεγάλη ξενερα. 2
zacharis1955 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Παιδιά δεν αξίζει με τόσα κουσούρια που λέτε ότι εχει.... αν είναι να το αγορασεις επειδή έχει μερικά καλά specs και μετά να το μετανιώσεις έτσι αστο καλύτερα.. Καμένο pixel,ξεβαμμενο κάπου αλλου,σπασμενο κάτι άλλο μεγάλη ξενερα. Αν και όλοι μετά Χριστόν προφήτες αυτό προσπαθώ να εξηγήσω και 'γώ, τελικά αξίζε να δώσουν οι ενδιαφερόμενοι ελάχιστα € παραπάνω για κάτι σίγουρα καλύτερο όπως είναι π.χ. το: http://www.banggood.com/Jumper-EZbook-2-14_1-Laptop-Intel-Z8300-Quad-Core-4GB-RAM-64GB-EMMC-1080P-WiFi-Bluetooth-4_0-p-1057226.html! P.S: Τα προιόντα της PiPO είναι γενικά προσεγμένα, προφανώς αυτά της προσφοράς είναι κομμάτια διαλογής που σπρώχνουν -λίγο- πιο φθηνά και που φυσικά δεν αναφέρεται πουθενά στην καταχώρηση για να κανονίσουν την πορεία τους οι υποψήφιοι αγοραστές... 2
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Το voyo vbook v3 στα 170€ στο μανάβικο. http://m.gearbest.com/tablet-pcs/pp_285131.html Μάλλον θα ψωνίσω και θα βρίζω μετά.
ziggywas Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 (επεξεργασμένο) Το voyo vbook v3 στα 170€ στο μανάβικο. http://m.gearbest.com/tablet-pcs/pp_285131.html Μάλλον θα ψωνίσω και θα βρίζω μετά. Υπάρχει περίπτωση το 13" να γλυτώσει το τελωνείο; Επεξ/σία 30 Ιουνίου 2016 από ziggywas
zacharis1955 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Υπάρχει περίπτωση το 13" να γλυτώσει το τελωνείο; Nαι, αν φυσικά το στείλει συστημένο με απλό ταχυδρομείο...
dimigar Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Το voyo vbook v3 στα 170€ στο μανάβικο. http://m.gearbest.com/tablet-pcs/pp_285131.html Μάλλον θα ψωνίσω και θα βρίζω μετά. Standard Shipping $62.00 (26% off) !!!
Agathoklis Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 σημερα μου εστειλαν μειλ να τα κρατησω... με refund 30$ εκαστο... οποτε μαλλον θα κρατηθουν αμφοτερα 1
kgian Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Και εγώ έπρεπε να τους στειλω βίντεο με το laptop που γέρνει και σβήνει. Θα μου έκοβαν κανένα 30άρι και εμένα αλλά δεν το σκεφτηκα πριν το φτιάξω...
Agathoklis Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Και εγώ έπρεπε να τους στειλω βίντεο με το laptop που γέρνει και σβήνει. Θα μου έκοβαν κανένα 30άρι και εμένα αλλά δεν το σκεφτηκα πριν το φτιάξω... φιλε παρακαλας να ερθουν με ψιλοπροβληματιακια.... για αυτο κανεις το unboxing
zacharis1955 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Ρε παιδιά ειλικρινά δεν σας καταλαβαίνω, αν ανέφερε στην περιγραφή ότι αυτά έχουν τα τάδε ελαττώματα και πωλούνται - 30/40/50 $ λιγότερα θα τα αγοράζατε το ίδιο? 1
Agathoklis Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 (επεξεργασμένο) 30+36$ = 66$ Για το κακοβαμμενο βρήκα από ebay ήδη αυτοκόλλητο 5$ οπότε κλαιν. Το άλλο δεν θα το κρατήσω εγώ. Θα το πάρουν οι γονείς της γυναίκας για σκαιπ και chrome... έχουν ένα τούβλο χ παλιό... θα είναι αναβάθμιση,οποτε χαρούμενοι θα είναι. _--------------------------- Προσοχή... δεν το προτείνω σε κάποιον αλλά εμένα προσωπικά δεν με ενοχλειτο κακοβαμμενο εφόσον δεν έχουν κάποιο άλλο σοβαρό πρόβλημα... με το καμμένο πίξελ δεν θα το κραταγα. Αλλά αφού το θέλουν οι άνθρωποι και τελικά ή τιμή βγαίνει 133.5€ (με ρεβολουτ , giving ass , refund και κουπονι) δεν με ενοχλεί... αν βγάλει σοβαρότερο αργότερα υπάρχει και η παυπαλ -------------------------- Αυτήν την στιγμή για το κακοβαμμενο μου δίνει γνωστός 230€ να το αγοράσει για τις διακοπές του, για να μην πάρει το μακ μαζί του Επεξ/σία 1 Ιουλίου 2016 από Agathoklis
Προτεινόμενες αναρτήσεις