kek Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Μανάβικο & μπακαλόγατοι, αλλά σ' αυτή την τιμή & μ' αυτά τα specs έριξα μια παραγγελία. Τα πρώτα review που είδα είναι ενθαρρυντικά γι' αυτή την κατηγορία τιμής. Το βγάζουν καλύτερο απ' το Pipo του θέματος. Στα υπόψη όσων ενδιαφέρονται ότι μόνο η πλάτη απ' το καπάκι της οθόνης είναι αλουμίνιο, όλο το υπόλοιπο πλαστικό. Μεγαλύτερο πρόβλημα ότι τα USB ports δεν δίνουν αρκετό ρεύμα για εξ. σκληρό 2,5". 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mertaghon Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 αν προτιματε geekbuying εκανε matchprice ειναι καλυτερο απο το gearbest σαν καταστημα?? (μεταξυ μας σε presale εχω λαβει πολλα προιοντα-κινητα απο το gearbest παρα τα κακα που εχουν κατα καιρο ακουστει) απο geek εχω 2 αγορες μονο αν και ειναι λιγο ρουλετα σε αδοκιμαστο μηχανημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
barman_ Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 τελικα εχει παραλαβει κανεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Agathoklis Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 αυριο παραλαμβανω λογικα... λογικα σκ θα εχει και video-review ---------------------------------------------------- την Pipo την εχω δοκιμασει σαν εταιρεια και για αυτο την προτιμησα εναντι του jumper το οποιο εχει και hd οθονη και usb3... αλλα προσωπικα προτιμω Pipo 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tigran Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Μπροστά στα σαπακια των 230-250€ που βγάζουν οι Lenovo και HP (αυτοι οι 2 κατά βάση) αυτά τι λένε; Αποδίδουν καλύτερα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mertaghon Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Μπροστά στα σαπακια των 230-250€ που βγάζουν οι Lenovo και HP (αυτοι οι 2 κατά βάση) αυτά τι λένε; Αποδίδουν καλύτερα; αμα σου εξιστορησω σε ατομ με 1 ραμ 11αρι λαπτοπακι γνωστου τι χρονο εχω ριξει για να δουλευει τα προγραμματα του θα τρομαξεις.. ε με 4 ραμ εδω,αν ειναι καλή η υλοποιηση ...καταλαβαινεις.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
featherbrain Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Παρέλαβε κανείς και το δούλεψε ώστε να μας πει πως το πάει ? Μου προέκυψε ανάγκη για αγορά λάπτοπ για coding και ίσως να χρειαστεί να τρέξει και virtual machine και η αλήθεια είναι πως το γλυκοκοιτάζω λόγω της τιμής του... Πιστεύετε θα με καλύψει ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kgian Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 αυριο παραλαμβανω λογικα... λογικα σκ θα εχει και video-review ---------------------------------------------------- την Pipo την εχω δοκιμασει σαν εταιρεια και για αυτο την προτιμησα εναντι του jumper το οποιο εχει και hd οθονη και usb3... αλλα προσωπικα προτιμω Pipo Το δικό μου έφτασε Ελλάδα και σύμφωνα με το Tracking είναι "Kentro dialogis Attikis, item unloaded", αφού πέρασε από το "K. D. aerodromiou(sistimena)". Οπότε λογικά προσπέρασε το τελωνείο. Πιστεύω Παρασκευή ή Δευτέρα θα το έχω στην Πάτρα. ΚΑι εγώ έχω 2 πιπο και είμαι ευχαριστημένος, ένα x7 και ένα x9. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Agathoklis Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Το δικό μου έφτασε Ελλάδα και σύμφωνα με το Tracking είναι "Kentro dialogis Attikis, item unloaded", αφού πέρασε από το "K. D. aerodromiou(sistimena)". Οπότε λογικά προσπέρασε το τελωνείο. Πιστεύω Παρασκευή ή Δευτέρα θα το έχω στην Πάτρα. ΚΑι εγώ έχω 2 πιπο και είμαι ευχαριστημένος, ένα x7 και ένα x9. εμενα εχει κολλησει απο Δευτερα το πρωι στο "ξεφορτωμα απο μεταφορικο μεσο" ... ημαρτον... κατοχος pipo x7, x7s και x8 (μεχρι που το πουλησα). Τα αλουμινενια δεν θα τα αποχωριστω ποτε... ηταν οι πρωτες ηλεκτρονικες συσκευες που εκανα βιδες και εφτιαξα customιες για την διαχειρηση της θερμοτητασ <3 <3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Agathoklis Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Μολις παρελαβα.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
barman_ Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 περιμενουμε με αγωνια.σε λιγο καιρο σιγουρα θα χτυπησω ενα τετοιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mertaghon Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Μολις παρελαβα.... κράτησα φίλε αγαθοκλή κράτησα,ψηλά το κεφάλι αλλά στην τελευταία στροφή πριν το review σου,παρασύρθηκα μόλις τσίμπησα ένα jumper-geekbuying το πάλεψα αδερφέεε χαχαχαχαχ περιμένουμε το review!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kgian Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Και εμένα ξεκόλλησε από το unloaded και ξανά φορτώθηκε για να έρθει Πάτρα. Όποτε για Σάββατο ή Δευτέρα το βλέπω. Πες εντυπώσεις! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Agathoklis Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Ήρθε και έκανα το unboxing... Πολύ όμορφο. Το καλώδιο θα ήθελα πιο μακρύ. Όταν τι φορτισα και το αναψα έφαγα μία ξενερα.... στο κέντρο της οθόνης ένα πίξελ αλλάζει όλα τα χρώματα αλλά δεν γίνεται μαύρο... το φορτωνω προγράμματα και στο σαββατοκύριακο θα το ξεψαχνισω αν δώσουν στις δηλωσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kgian Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Παρέλαβα! Απο αυτό γράφω! Μια χαρά είναι, δεν έχει καμμένο πίξελ το δικό μου. Το touchpad είναι λίγο ευαίσθητο και αν το ακουμπήσω κατα λάθος όπως γράφω μου κουνάει τον κέρσορα...τα gestures των windows 10 δουλεύουν μια χαρά. Πρώτη εντύπωση, το μηχάνημα είναι πολύ καλό για τα λεφτά του. Αλλα και γενικά πολύ καλό. Είναι εντελώς αθόρυβο, δεν έχει καθόλου ανεμιστήρα. Το έχω βάλει να κάνει τα updates των windows και δεν ζεστένεται καθόλου. Η μπαταρία δείχνει να κρατάει πολύ! Το πληκτρολόγιο έχει λίγο flex αλλά μια χαρά γράφω. Τα ηχεία που είχα ακούσει ότι είναι χάλια τρώγονται. Δεν είναι ότι καλύτερο αλλά ακούς μια χαρά, τουλάχιστον σε εσωτερικό χώρο. Για έξω δεν ξέρω. Η οθόνη κλασσική ΤΝ. Καλή φωτεινότητα. Στις extreme γωνίες πάνω κάτω σκουραίνει. Το usb είναι 2.0, ένα φλασάκι 32gb που δοκίμασα το είδε μια χαρά. Και μόλις έβαλα ένα δίσκο 2.5 χωρίς τροφοδοσία. Μια χαρά. Κάρτα μνήμης δεν δοκίμασα ακόμα. Επαναλαμβάνω δεν ζεσταίνεται καθόλου ως τώρα. Ταχύτητα σε διάφορες εργασίες άψογη. Εντελώς αθόρυβο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις