Προς το περιεχόμενο

laptop PIPO W9S 64gb ROM/4gb RAM @bangood @ 168 euros

Agathoklis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πήρα και εγώ 2.

Το ένα για  δέκατο πέμπτο φορητό σε περίπτωση που χαλάσουν τα άλλα δεκατέσσερα και το 2ο για διακοσμητικό στο σαλόνι.

Ευχαριστώ

Επεξ/σία από hlt
  • Like 12
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 137
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Επισκέπτης

Και εγώ δεν πηρα κανένα γιατί είναι πλαστικό. Αν ήταν αλου , θα το άφηνα να κάνει παρέα στα 2 mac μου.

Καλο Φαινεται Για Δευτερο  Μικρο Ειναι Ανετο Απο Να Κουβαλας το Κανονικο Λαπτοπ Κοντα Μια Χαρα  Ψηνωμαι  να το Χτυπησω!!!!!!

φίλε μου

για χρηση ενα autocad 2d έστω παλιο και εναν browser και να υποστηριζει μια fhd οθονη με hdmi ,

να μην κουβαλαω μονιμως το βαρυ gaming laptop μου ειναι λες λυση?

εγκαθιστανται στην sd oλα ε?

αλλες απαιτησεις δεν εχω..για φορητοτητα δλδ

οθονη κλασσικη 14αριου αυτης της αναλυσης ε?

για autocad δεν ξέρω δεν χρησιμοποιώ,για browsing με opera που του έχω βάλει καλά τα πάει,

στην sd εγκαθιστανται τα apps του windows store αλλά δεν θα μπορείς να βάλεις και πολλά γιατί έχει θέμα με της μεγάλης χωρητικότητας κάρτες και αυτό είναι το μεγάλο του μειον για μένα,οτι δεν μπορείς να αυξήσεις τον αποθηκευτικό του χώρο πολύ,

η οθόνη του είναι μέτριας ποιότητας με χαμηλή ανάλυση.

γενικά είναι ένα laptop για απλή χρήση με θετικά την μπαταρία του,ελαφρύ για φορητότητα και ok specs.

• Like 1

Και εγώ ήθελα ένα για τον πατέρα μου αλλά έφαγα πόρτα λόγω capital controls. Τώρα έστειλα έμβασμα στην Revolut και περιμένω από εβδομάδα να μπουν τα χρήματα για να πληρώσω.

Αυτη η τιμή πέζει εδώ και καιρό στο site,το έχω το laptop εδώ και μια εβδομάδα περίπου.

Δεν είναι πολυ μεγάλο το μέγεθος του δέματος,στην συνηθησμένη μαύρη σακούλα το στέλνουν.

Το βασικό του πρόβλημα ειναι αυτό που αναφέρει και το πρώτο review,έχει πρόβλημα με τις μεγάλης χωρητικότητας κάρτες micro sd,δοκίμασα 2 64αρες kingston και κόλαγε το σύστημα,με μια 16αρα δούλεψε,οπότε δεν επεκτείνετε πολύ ο αποθηκευτικός του χώρος.

Η οθόνη του είναι μέτρια.

Στα συν του η πολύ καλή αυτονομία της μπαταρίας του.

Το πήρες και δεν είχες θέμα με το τελωνείο δηλαδή; Γιατί το σκέφτομαι και εγώ

για autocad δεν ξέρω δεν χρησιμοποιώ,για browsing με opera που του έχω βάλει καλά τα πάει,

στην sd εγκαθιστανται τα apps του windows store αλλά δεν θα μπορείς να βάλεις και πολλά γιατί έχει θέμα με της μεγάλης χωρητικότητας κάρτες και αυτό είναι το μεγάλο του μειον για μένα,οτι δεν μπορείς να αυξήσεις τον αποθηκευτικό του χώρο πολύ,

η οθόνη του είναι μέτριας ποιότητας με χαμηλή ανάλυση.

γενικά είναι ένα laptop για απλή χρήση με θετικά την μπαταρία του,ελαφρύ για φορητότητα και ok specs.

από φωτεινότητα οθόνης; Την βλέπεις όταν έχει ελληνικό καλοκαιρινό ήλιο; 

Καλησπερα, ξερεις κανεις εαν εχει ssd η εαν μπορουμε να του βαλουμε ssd

και δευτερον παιρνει windows 7  η ειναι ταμπλετ και δεν γινεται τπτ

σας ευχαριστω

Καλησπερα, ξερεις κανεις εαν εχει ssd η εαν μπορουμε να του βαλουμε ssd

και δευτερον παιρνει windows 7  η ειναι ταμπλετ και δεν γινεται τπτ

σας ευχαριστω

Όχι δεν έχει ssd, όχι δεν παίρνει ssd όχι καλύτερα να μην βάλεις τα windows 7 γιατί δεν θα βρεις κανέναν driver.

• Like 1

Με απλό ταχυδρομείο δεν είχα πρόβλημα με τελωνείο αλλά προφανώς είναι και θέμα τύχης.

Η οθόνη του γενικά δεν είναι ότι καλύτερο σε εξωτερικούς χώρους.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...