elpoko95 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Γεια σας! Εχω συνδεση οτε 24αρι adsl και εχω ρουτερ linksys wag120n.... Προσφατα μετακομισα και απο τοτε η περιοχη εχει πολυ καλυτερο ιντερνετ με πιο γρηγορες ταχυτητες.....οποτε κατεβαζω ειτε απο τορρεντ ειτε απο κανονικο κατεβασμα ειτε απο τον υπολογιστη ειτε απο κινητο, ακομα και απο ps4 μετα απο λιγη ωρα οταν κατεβαζει με υψηλη ταχυτητα το ιντερνετ πεφτει,το φωτακι ιντερνετ του ρουτερ σβηνει και μετα απο λιγη ωρα επανερχεται.....Πριν μετακομισω δεν ειχα ποτε τετοιο προβλημα....
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα πρόσφατα ενώ κατέβαζα κοκκίνιζε το λαμπάκι του ρούτερ και μετά επανερχόταν. Για αρχή δοκίμασε να κάνεις reset το ρούτερ. Εχει μια τρυπούλα λογικά το ρούτερ σου από πίσω, βάλε μέσα μία οδοντυγλιφίδα και πίεζε για 10 δευτερόλεπτα. Αν συνεχίζει να το κάνει, παίρνεις τηλέφωνο την τεχνική υποστήριξη του οτε, τους περιγράφεις το πρόβλημα σου και αυτοί θα το δουν. Σε εμένα μου άλλαξαν το ρούτερ γιατί είχα το ίδιο πρόβλημα με το δικό σου και από τότε δεν μου ξαναέκανε.
elpoko95 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 του εχω κανει ηδη reset....το ρουτερ τωρα το εψαξα και ειδα οτι ειναι παλιο και δεν εχει και φοβερες κριτικες...θα αγορασω ενα νεο και θα δω αν εχει αλλαγη γιατι της κοσμοτε το ρουτερ εχω ακουσει οτι ειναι πολυ κακο...σε ευχαριστω πολυ!
Moderators Inuyasha Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Moderators Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Αν κατεβαζεις απο torrent μηπως εχεις πολλες συνδεσεις και μπουκωνει το router
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα