Dantε Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Θεωρειτε οτι αξιζει? Βαλαν προσφατα και στη περιοχη μου και τρεχει αυτη η προσφορα. Ψηνομαι. Αυτη τη στιγμη ειμαι καπου στα 8 οποτε θα εχω μεγαλη διαφορα στη ταχυτητα.Αλλα παιζει ενας μονο υπολογιστης στο σπιτι οποτε ουσιαστικα μονο οταν κατεβαζω θα δω τη διαφορα. Απο Ping ομως που θα παει?γιατι εχω fastpath και εκει τουλαχιστον εχω καλο τις περισσοτερες φορες.
SaFiS Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Αν έχεις 8MBps και σου δώσουν VDSL απο το Α/Κ δεν θα δεις διαφορά, μπορεί να παίζει και χειρότερα. Αν σου δώσουν όμως απο καμπίνα (KV) του ΟΤΕ, τότε αξίζει διότι θα πιάσεις τα 50Mbit. Πάρε ξανά και ζήτα διευκρυνίσεις για το από που θα σου δώσουν το VDSL...
Dantε Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Στου ΟΤΕ το site λεει οτι απο ιουνιου(δηλαδη αυτο το μηνα) θα ειναι διαθεσιμο στη περιοχη μου. Και εχουν βαλει καμπινα 20 μετρα απο το σπιτι μου που πρεπει να λειτουργει μιας και τα φουρφουρια του δουλευουν. Αρα υποθετω απο καμπινα θα παρω. Το αλλο θεμα ειναι αυτο με το ping. ισχυει οτι θα ανεβει λογω vdsl?και εαν ναι ανοδο τι ταξης? 1-2 ms η θα παει περιπατο? Συμπληρωση:Με λιγο googling βρηκα οτι απο καμπινα δινουν fastpath,ετσι ωστε να ειμαι στα ιδια με adsl και εφοσον ειμαι και τοσο κοντα υποθετω οτι θα ειμαι στα ιδια στο ping. Απο θεμα τιμης το 10αρικο μου φαινεται λογικη τιμη ετσι?
dbconan Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Στου ΟΤΕ το site λεει οτι απο ιουνιου(δηλαδη αυτο το μηνα) θα ειναι διαθεσιμο στη περιοχη μου. Και εχουν βαλει καμπινα 20 μετρα απο το σπιτι μου που πρεπει να λειτουργει μιας και τα φουρφουρια του δουλευουν. Αρα υποθετω απο καμπινα θα παρω. Το αλλο θεμα ειναι αυτο με το ping. ισχυει οτι θα ανεβει λογω vdsl?και εαν ναι ανοδο τι ταξης? 1-2 ms η θα παει περιπατο? Συμπληρωση:Με λιγο googling βρηκα οτι απο καμπινα δινουν fastpath,ετσι ωστε να ειμαι στα ιδια με adsl και εφοσον ειμαι και τοσο κοντα υποθετω οτι θα ειμαι στα ιδια στο ping. Απο θεμα τιμης το 10αρικο μου φαινεται λογικη τιμη ετσι? Με πολυ απλα λογια ,αλλαξε το εχθες κιολας.... Οταν το βαλεις,τοτε ζητα και fast-fast και στα 2,,,,,και μετα ελα να μας πεις εσυ εντυπωσεις...Χαχαχαχα απλα τις πρωτες μερες ,φορα πανα...καλου κακου,γιατι απο την χαρα και την διαφορα που θα δεις,σιγουρα καποια υγρα θα σου φυγουν,χαχαχαχ Το επαθα και ξερω..... 1
Dantε Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Τωρα μιλαω στο chat για να επιβεβαιωσω οτι παιρνω απο καμπινα καθως και οτι δινουν fast και εαν ναι,τοτε εφυγα. Edit. Δεν εχουν ακομα vdsl σε μενα,αρα υποθετω δεν εχει ξεκινησει ακομα η ιστορια. Ομως δινουν fastpath κανονικα στο vdsl. Αρα υποθετω περιμενω και αυτο το μηνα να περασει. Εφοσον δωσει ο ΟΤΕ παιρνουν και αυτοι αμεσα?
Me1990 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 καλησπερα παιδια. κι εγω θα παρω vdsl απο καμπινα απο forthnet ομως σε απο αποσταση περιπου 800 μετρα απο το καφαο. ξερουμε πανω κατω ποσο θα πιανω?και επισης.τι ειναι το fast path? η forthnet γενικα στο vdsl της ειναι αξιοπιστη?
IBAGASA Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Eγώ φίλε είμαι απόλυτα ικανοποιημένος με την Forthnet! Κατέβαζα Μax 1.7Mb/s και τώρα κατεβάζω Max με 3.8Mb/s και μπορεί να δείξει και 3.9Mb/s για λίγο. Υπερδιπλασίασα τις ταχύτητές μου!Παίρνω από Αστικό Κέντρο και όχι από Νέα Καμπίνα! Σχετικά με το Ping εμένα από 14ms πήγε στα 20ms όπως βλέπεις και στην εικόνα.Μικρή διαφορά,δεν την καταλαβαίνω. Εμένα μου κόστισε επιπρόσθετα μόνο 5€/μήνα καθώς μου έκαναν δώρο τα HD (έχω 3Play) που λόγω παρέλευσης του 18μήνου μου τα χρέωναν 5€/μήνα. Άρα 10€ (VDSL) - 5€ (HD) = 5€! Αλλά κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή και εξατομικευμένη.Εγώ σκέφτομαι την Δευτέρα να τους πάω και γλυκά στο κατάστημα που έκανα την αίτηση από την χαρά μου!!
Dantε Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Ο οτε εβγαλε διαθεσιμοτητα στη διευθυνση μου. Η forthnet δινει vdsl απο τις καμπινες του οτε,σωστα? Ξερουμε χοντρικα ποσο καιρο κανουν να δωσουν και αυτοι? Ειναι θεμα ημερων μεχρι να ανανεωθει το συστημα η τους καθυστερουν μηνες?
Dantε Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Παρασκευη η forthnet ελεγε οτι δεν εχει διαθεσιμοτητα. Χθες μου ειπαν οτι εχει. Πηγα και ρωτησα σε καταστημα και μου επιβεβαιωσε οτι ειναι απο καμπινα. Εκανα την αιτηση και αναμενω τωρα. Κοστος 10Ε το μηνα και 20Ε τα τελη ενεργοποιησης. Ειπε βεβαια οτι ειναι εως 50mbps. Ρε μπας και κανουν και εδω τη πατεντα του adsl και αντι για 50 δω κανα 25?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Βάζουν έως για να έχουν από νομικής πλευράς ήσυχο το κεφάλι τους...
Dantε Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Στα τηλεφωνα εχω φιλτρακια. Χρειαζεται να τα αντικαταστησω?ειναι διαφορετικα για vdsl?
panos- Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Το ρουτερ το συνδεεις χωρίς φίλτρα κατά προτίμηση στην πρίζα που είναι πιο κοντά στην είσοδο και τα τηλέφωνα με φίλτρο. Για Splitter στο ρουτερ δεν γνωρίζω αν είναι σωστό.
Dantε Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Το ρουτερ παει καρφι στη κεντρικη γραμμη. Απο εκει φευγει καλωδιο και παει στα αλλα δυο τηλεφωνα που ειναι με φιλτρακια. Νομιζω πως το βελτιστο ετσι ειναι.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Έχω κρατήσει τα φίλτρα του adsl για την vdsl μου, καμία διαφορά...
Dantε Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Πως το βλεπετε? Η συνδεσμολογια μου απο οτι διαβασα δεν ειναι η καλυτερη(με τα καλωδια ετσι οπως τα εχω,μιας και εχω στη κεντρικη γραμμη πανω και τα τηλεφωνα και οχι στο splitter.βασικα δεν εχω καθολου splitter) αλλα βλεπω οτι ειναι οκ ολα. Οποτε να το αφησω ως εχει?γιατι θα τους πω να μου βαλουν και fastpath.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα