Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα σε ολους ,μιας και εχω ξεμεινει με την onboard gpu του ι5 4440 καθως πουλησα πριν απο αρκετο καιρο την 670 που ειχα ,ειπα να παρω gpu και παρηγγειλα πριν απο λιγες ημερες την 380 strix της asus.Μιας και ανακοινωθηκε η καινουργια σειρα της amd ,ειδα τις επιδοσεις της 480 καθως και την τιμη που λογικα θα κυμαινεται γυρω στα 250ευρω και εντυπωσιαστηκα οποτε σκεφτομαι να ακυρωσω την παραγγελια και να περιμενω μεχρι να ερθει στην Ελληνικη αγορα για να την τσιμπησω .Το ερωτημα μου ειναι εαν η τιμη θα της βρισκεται εντος του budget μου ,δηλ 200-250 ευρω αυστηρα  :devil: καθως δεν μπορω να ξεφυγω παραπανω.Πιστευετε οτι μπορει να ξεπερασει τα 250Ε και γενικα αξιζει να ακυρωσω την παραγγελια και να περιμενω ?  

Δημοσ.

Εγώ δεν θα την περίμενα με τίποτα στα 200€ - 250€. Τιμή Αμερικής 199$ χωρίς φόρους, που παίζουν ανα πολιτεία. Βάλε μια μέση τιμή 230$ τα οποία θα μεταφραστούν 230€ + δασμούς / τελωνεία + καπέλο για Ελλάδα (διότι έχουμε υψηλούς μισθούς) την κόβω κανα 300άρι όπως είπανε και πολλά άτομα στο νήμα της παρουσίασής της. Τώρα για το αν πρέπει να περιμένεις, εσύ ξέρεις...

Δημοσ.

Aν θες αφτερμαρκετ κουλερ , κοιτας για μεσα ιουλιου αρχικα. 29 Ιουνιου θα κυκλοφορησουν οι reference.

Αν οτι ειπε χτες ο Raja στην παρουσιαση ισχυει, τοτε οχι απλα αξιζει να περιμενεις, αλλα θα ειναι η πιο vfm καρτα ever. Συν το οτι οι τιμες σε κατι 390 η 390χ θα ειναι κατω απο 200 ευρω στις αγγελιες.

$200 κανει το 4γβ ραμ μοντελο. Βαλε ενα καπελο ~100 ευρω (φοροι,μεταφορικα,νταβατζιλικια) οποτε το θα κυμενεται απο 250 εως 300 στα σκρουτζομαγαζα.

Εγω θα περιμενα στη θεση σου και θα μαζευα ενα 50αρικο ακομα στον επομενο 1μιση μηνα. Η θα αγοραζα μια μεταχειρισμενη σε λογικη τιμη να κανω τη δουλεια μου μεχρι να βγουν οι 480 , και θα αλλαζα τοτε χωρις να χασω πολλα λεφτα.

Δημοσ.

αν ξεφυγει απο 250ευρω θα την παρω τελη καλοκαιριου ωστοσο ψαχνομαι και για οθονη ετσι ωστε να τα συνδιασω και σκεφτομουν να παρω πρωτα gpu να μαζεψω λιγα χρηματα ακομα και να παω σε ενα αξιοπρεπες σετ οθονης-gpu.Με λιγα λογια δεν θελω να διαθεσω πανω απο 450(250 για gpu και 200 περιπου για οθονη) και εχω προβληματιστει αρκετα 

Δημοσ.

εγω σκεφτομουν ultrawide συγκεκριμενα αυτην : https://www.skroutz.gr/s/8247860/LG-25UM58-P.html

μαζι με 380asus την οποια εχω ηδη παραγγειλει ομως οι δυνατοτητες  της 480 με εντυπωσιασαν και σκεφτομαι να ακυρωσω την παραγγελια της 380 και να περιμενω λιγο ακομα για την 480 αλλα αν η τιμη της ξεπερασει τα 250ε(μιλαμε για reference υλοποιηση παντα) τοτε το συνολο θα ξεπερασει το σφιχτο budget των 450ε και μεχρι να μαζεψω την διαφορά θα ειμαι ετοιμος τελη καλοκαιριου οποτε θα εχω χασει τον περισσοτερο ελευθερο χρονο και δεν θα το εχω ευχαριστηθει πληρως ,γιατι μετα χρονος για λιωσιμο δεν μενει :(

Δημοσ.

Οτι νομιζεις φιλος.

Αν το θες για games παντως, το ultra wide δεν αξιζει για μενα. Imo, η πας σε φρεε συνκ Η σε 1440π για games, η και στα 2. Και μιας και το 1440π ειναι 300ε τουλαχιστον, εγω θα επεμενα στο 1080π φρεε συνκ. Γιατι το ultra wide απλα μακραινει την εικονα δεν αυξανει ευκρίνεια. 

Με 480 + Φρεε Συνκ, θα μπορεις να τα μαξαρεις ολα στο 1080π για  πολυ καιρο, και το συνκ βοηθαει στο οτι οταν κανονικα τα φπς σου θα επεφταν και θα χες screen tearing, το συνκ θα το φιξαρει. Εν ολίγοις, αν η 480 πχ. σου βγαζε στα μαξ σεττινγκς τα ΑΑΑ παιχνιδια για 1 χρονο στο 1080π, το συνκ θα το κανει 1μιση χρονο + better gaming experience.

Αλλα επαναλαμβανω, αν το ultra wide ειναι αυτο που θες, ξεχνα οτι ειπα και παρτο να το χαρεις. !

Δημοσ.

Αυτό το "Φρεε Συνκ" σαν κινέζικο αποσμητικό ακούγεται :P

Ποιος ειπε οτι δεν ειναι? :P

Παντως, ειναι σπαστικο αν γραφεις σχολια με πολλες εγγλεζικες λεξεις να shift+alt ανα 2 λεξεις.

Ποιητική αδεία λοιπον!

• Like 2
Δημοσ.

Αυτό το "Φρεε Συνκ" σαν κινέζικο αποσμητικό ακούγεται :P

O.T.

Κινέζος + Free, θυμήθηκα αυτό. Χαχαχαχαχα...

post-127874-0-81187200-1464803493_thumb.jpg

Δημοσ.

εγω σκεφτομουν ultrawide συγκεκριμενα αυτην : https://www.skroutz.gr/s/8247860/LG-25UM58-P.html

μαζι με 380asus την οποια εχω ηδη παραγγειλει ομως οι δυνατοτητες  της 480 με εντυπωσιασαν και σκεφτομαι να ακυρωσω την παραγγελια της 380 και να περιμενω λιγο ακομα για την 480 αλλα αν η τιμη της ξεπερασει τα 250ε(μιλαμε για reference υλοποιηση παντα) τοτε το συνολο θα ξεπερασει το σφιχτο budget των 450ε και μεχρι να μαζεψω την διαφορά θα ειμαι ετοιμος τελη καλοκαιριου οποτε θα εχω χασει τον περισσοτερο ελευθερο χρονο και δεν θα το εχω ευχαριστηθει πληρως ,γιατι μετα χρονος για λιωσιμο δεν μενει :(

κοιτα η περιοδος ειναι πανω σε αλλαγες σειρων...πλεον δεν προτινεται καμια αγορα σειρας 380-390 960-970 κλπ καινουργια...

αυτες μονο μεταχειρισμενες αλλιως πας σε νεωτερο μοντελο οταν βγουν....

Δημοσ.

φιλε εχω παρει μια ιδεα απο τις διαστασεις οστωσο σκεφτομαι να παω σε αυτην καθως εχω μια 22' και δεν εχει τρελες διαφορες στο υψος με την ultrawide και ειναι ιδανικη πιστευω ,και λογω χρηματων ;) Την ξενερα με το μεγεθος την εφαγα οταν πουλησα ολοκληρο το προηγουμενο setup μου και πηγα απο το τουμπανο-επαγγελματικο pc με την 32' στο δευτερο pc με μια tv 22' οποτε εχω συμβιβαστει με την ιδεα :P

Δημοσ.

Απλα νομιζω οτι και περυσι το καλοκαιρι που βγηκε η 380 (που επισης ειχε msrp 200 ομως για την 4αρα) ηταν στα σκρουτζομαγαζα στα 240. Οποτε και την 480 δεν την περιμενω πανω απο τα 260 (την 4αρα).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...