GusHLR Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Εχω στην κατοχη μου το παρακατω τηλεφωνο και θα ηθελα να ρωτησω καποια πραματακια , τα οποια μου κανουν εντυπωση ( και μου σπανε τα νευρα) . Λοιπον 1)Την ωρα της φορτισης αν μιλησω στο τηλεφωνο η οθονη και πισω ζεματαει . 2) οταν ζεσταινεται η οθονη κοκκινιζει και 3 ) Μια φορα η οθονη ειχε βγει off για τουλαχιστον 15 λεπτα ( λειτουργουσε μονο το μισο απο το πανω μερος οταν εκανες scroll down την οθονη και τη ενδειξη led χωρις να ακουγεται το κλειδωμα και χωρις ηχο οταν τον πειραζες ) Πηγα στη LG στο ψυχικο , και οχι στην arvado που γραφετε στην εγγυηση ( το πηγα πριν μου γινει και αυτο με την οθονη ) το πηραν επανω το ειδαν για 10 λεπτα και μου ειπαν οτι δεν μπορουν να το δουν το προβλημα που ειπα αν δεν μεινει το κινητο μεσα .... Δεν το αφησα και το πηρα πισω το προβλημα κοκκινης οθονης παρουσιαστικε μετα απο 20 μερες παλι Να το ξαναπαω στο ψυχικο η στην arvado και να ζητησω αλλαγη συσκευης ;;
driverpit Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Έπρεπε να το αφήσεις να το τσεκάρουν πώς θα διαπιστώσουν και αυτοί τα παραπάνω προβλήματα που λες. 1
GusHLR Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Έπρεπε να το αφήσεις να το τσεκάρουν πώς θα διαπιστώσουν και αυτοί τα παραπάνω προβλήματα που λες. το προβλημα το παρουσιε αφου το πηγα μετα απο 15 μερες ( για 15 μερες ηταν τελειο το τηλεφωνο,δηλαδη τι επρεπε να κανω ;;; να το αφησω δυο βδομαδες μεχρι να παρουσιαστει ξανα ; ) και εγω τι συσκευη θα ειχα ;;; 1
driverpit Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 το προβλημα το παρουσιε αφου το πηγα μετα απο 15 μερες ( για 15 μερες ηταν τελειο το τηλεφωνο,δηλαδη τι επρεπε να κανω ;;; να το αφησω δυο βδομαδες μεχρι να παρουσιαστει ξανα ; ) και εγω τι συσκευη θα ειχα ;;; Κοίτα χωρίς να το αφήσεις για έλεγχο δεν μπορεί να γίνει αντικατάσταση οθόνης η αντικατάσταση τηλεφώνου βρες κάποιο τηλέφωνο να κάνεις την δουλειά σου μέχρι να επισκευαστεί. 1
kataramenos32 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Ότι είπαν τα παιδιά και προς θεού μακριά από arvato
GusHLR Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Θα παω αυριο στην arvato και θα σας πω . Θα παω επειδη με βολευει σε σχεση με το Ψυχικο που ειναι η pro cordia . Απλα εγω το εβαλα εδω , μηπως εχει συμβει σε κανενα αλλο το παραπανω προβλημα
kataramenos32 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Θα παω αυριο στην arvato και θα σας πω . Θα παω επειδη με βολευει σε σχεση με το Ψυχικο που ειναι η pro cordia . Απλα εγω το εβαλα εδω , μηπως εχει συμβει σε κανενα αλλο το παραπανω προβλημα Αδερφε χωρις παρεξηγηση με κοροιδευεις ετσι?Σου λεω μακρια απο αρβατο και εσυ μου λες θα παω εκει 1
GusHLR Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Που να τρεχω στο Ψυχικο ρε φιλε , Κηφισο καλυτερα και ας ειναι χαλια εκει τουλαχιστον κατι θα κανουν .... Αν δεν κανουν δεν εχω αλλη επιλογη
kataramenos32 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Που να τρεχω στο Ψυχικο ρε φιλε , Κηφισο καλυτερα και ας ειναι χαλια εκει τουλαχιστον κατι θα κανουν .... Αν δεν κανουν δεν εχω αλλη επιλογη Το καταλαβαινω οτι θες να το αποφυγεις λογω αποσταστης αλλα εχει αναφερθει ουκ ολιγες φορες οτι κατα την επισκευη στο σερβις της αρβατο εγιναν και καποιες ζημιες που δεν υπηρχαν.Βεβαια υπαρχουν και αυτοι που εμειναν ευχαριστημενοι αλλα με σερβις λαχειο δεν ειναι να παιζεις
@topos Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Μην πας πουθενα. Απλα παρε τηλ στην lg και θα σου στειλουν κουριερ να το παραλαβει απο τον χωρο σου(δωρεαν), θα το στειλει στην procordia και θα σου ξαναρθει σε καμια βδομαδα.
GusHLR Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Πηγα και ομως παιδια το φτιαξανε ηταν bug το κανανε reinstall το android και το φτιαξανε locked it
spirosinteristi Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Αντιμετώπισε κανεις πρόβλημα με την υποδοχή στη σιμ;πήγα να βγάλω την κάρτα κ επειδή δυσκολευοτανε να βγει την ζόρισα κ μου χάλασε ένα δοντάκι στην υποδοχή...το καλύπτει η εγγύηση αυτο;
technology_guy Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Αντιμετώπισε κανεις πρόβλημα με την υποδοχή στη σιμ;πήγα να βγάλω την κάρτα κ επειδή δυσκολευοτανε να βγει την ζόρισα κ μου χάλασε ένα δοντάκι στην υποδοχή...το καλύπτει η εγγύηση αυτο; Επειδή είναι δικιά σου ζημιά δεν νομίζω να το καλύπτει η εγγύηση, αλλά το κόστος επισκευής δεν πρέπει να ξεπερνάει τα 10-15 ευρώ.
spirosinteristi Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Το αναλαμβάνει η lg?μου είπανε να τους το στείλω
technology_guy Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Το αναλαμβάνει η lg?μου είπανε να τους το στείλω Ναι, απλά αντί να σου το κάνουν δωρεάν, θα το πληρώσεις. Έτσι μου είπαν για το δικό μου όταν... έπεσε στην τουαλέτα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα