Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω στην κατοχη μου το παρακατω τηλεφωνο και θα ηθελα να ρωτησω καποια πραματακια , τα οποια μου κανουν εντυπωση ( και μου σπανε τα νευρα) . 

Λοιπον 1)Την ωρα της φορτισης αν μιλησω στο τηλεφωνο η οθονη και πισω ζεματαει  . 

2) οταν ζεσταινεται  η οθονη κοκκινιζει και 3 ) Μια φορα η οθονη ειχε βγει off για τουλαχιστον 15 λεπτα ( λειτουργουσε μονο το μισο απο το πανω μερος οταν εκανες scroll down την οθονη και τη ενδειξη led χωρις να ακουγεται το κλειδωμα και χωρις ηχο οταν τον πειραζες ) 

Πηγα στη LG στο ψυχικο , και οχι στην arvado που γραφετε στην εγγυηση ( το πηγα πριν μου γινει και αυτο με την οθονη ) το πηραν επανω το ειδαν για 10 λεπτα και μου ειπαν οτι δεν μπορουν να το δουν το προβλημα που ειπα αν δεν μεινει το κινητο μεσα .... Δεν το αφησα και το πηρα πισω το προβλημα κοκκινης οθονης παρουσιαστικε μετα απο 20 μερες παλι 

Να το ξαναπαω στο ψυχικο η στην arvado και να ζητησω αλλαγη συσκευης ;; 

Δημοσ.

Έπρεπε να το αφήσεις να το τσεκάρουν πώς θα διαπιστώσουν και αυτοί τα παραπάνω προβλήματα που λες.

• Confused 1
Δημοσ.

Έπρεπε να το αφήσεις να το τσεκάρουν πώς θα διαπιστώσουν και αυτοί τα παραπάνω προβλήματα που λες.

το προβλημα το παρουσιε αφου το πηγα μετα απο 15 μερες ( για 15 μερες ηταν τελειο το τηλεφωνο,δηλαδη τι επρεπε να κανω ;;; να το αφησω δυο βδομαδες μεχρι να παρουσιαστει ξανα  ; ) και εγω τι συσκευη θα ειχα ;;; 

• Like 1
Δημοσ.

το προβλημα το παρουσιε αφου το πηγα μετα απο 15 μερες ( για 15 μερες ηταν τελειο το τηλεφωνο,δηλαδη τι επρεπε να κανω ;;; να το αφησω δυο βδομαδες μεχρι να παρουσιαστει ξανα  ; ) και εγω τι συσκευη θα ειχα ;;; 

Κοίτα χωρίς να το αφήσεις για έλεγχο δεν μπορεί να γίνει αντικατάσταση οθόνης η αντικατάσταση τηλεφώνου βρες κάποιο τηλέφωνο να κάνεις την δουλειά σου μέχρι να επισκευαστεί.

• Confused 1
Δημοσ.

Θα παω αυριο στην arvato και θα σας πω . Θα παω επειδη με βολευει σε σχεση με το Ψυχικο που ειναι η pro cordia . Απλα εγω το εβαλα εδω , μηπως εχει συμβει σε κανενα αλλο το παραπανω προβλημα 

Δημοσ.

Θα παω αυριο στην arvato και θα σας πω . Θα παω επειδη με βολευει σε σχεση με το Ψυχικο που ειναι η pro cordia . Απλα εγω το εβαλα εδω , μηπως εχει συμβει σε κανενα αλλο το παραπανω προβλημα 

Αδερφε χωρις παρεξηγηση με κοροιδευεις ετσι?Σου λεω μακρια απο αρβατο και εσυ μου λες θα παω εκει

• Like 1
Δημοσ.

Που να τρεχω στο Ψυχικο ρε φιλε , Κηφισο καλυτερα και ας ειναι χαλια εκει τουλαχιστον κατι θα κανουν .... Αν δεν κανουν δεν εχω αλλη επιλογη 

Δημοσ.

Που να τρεχω στο Ψυχικο ρε φιλε , Κηφισο καλυτερα και ας ειναι χαλια εκει τουλαχιστον κατι θα κανουν .... Αν δεν κανουν δεν εχω αλλη επιλογη 

Το καταλαβαινω οτι θες να το αποφυγεις λογω αποσταστης αλλα εχει αναφερθει ουκ ολιγες φορες οτι κατα την επισκευη στο σερβις της αρβατο εγιναν και καποιες ζημιες που δεν υπηρχαν.Βεβαια υπαρχουν και αυτοι που εμειναν ευχαριστημενοι αλλα με σερβις λαχειο δεν ειναι να παιζεις

Δημοσ.

Μην πας πουθενα.

Απλα παρε τηλ στην lg και θα σου στειλουν κουριερ να το παραλαβει απο τον χωρο σου(δωρεαν), θα το στειλει στην procordia και θα σου ξαναρθει σε καμια βδομαδα.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Αντιμετώπισε κανεις πρόβλημα με την υποδοχή στη σιμ;πήγα να βγάλω την κάρτα κ επειδή δυσκολευοτανε να βγει την ζόρισα κ μου χάλασε ένα δοντάκι στην υποδοχή...το καλύπτει η εγγύηση αυτο;

Δημοσ.

Αντιμετώπισε κανεις πρόβλημα με την υποδοχή στη σιμ;πήγα να βγάλω την κάρτα κ επειδή δυσκολευοτανε να βγει την ζόρισα κ μου χάλασε ένα δοντάκι στην υποδοχή...το καλύπτει η εγγύηση αυτο;

Επειδή είναι δικιά σου ζημιά δεν νομίζω να το καλύπτει η εγγύηση, αλλά το κόστος επισκευής δεν πρέπει να ξεπερνάει τα 10-15 ευρώ.

Δημοσ.

Το αναλαμβάνει η lg?μου είπανε να τους το στείλω

Ναι, απλά αντί να σου το κάνουν δωρεάν, θα το πληρώσεις. Έτσι μου είπαν για το δικό μου όταν... 

έπεσε στην τουαλέτα :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...