degrelle Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Θα ήθελα γνώμες για επιλογή διανομής linux (σε δίσκο και όχι usb-cd κτλπ bootable) για να ξεκινήσω να ασχοληθώ με white hat hacking. Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 (επεξεργασμένο) Kali linux. Επεξ/σία 1 Ιουνίου 2016 από jim_p 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sundance_kid Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Γιατί δε "χτίζεις" μία πάνω στις ανάγκες σου; Χρησιμοποιείς σα βάση μία γνωστή distro με μεγάλο support και απο εκεί και πέρα βάλε ότι χρειάζεσαι. Η γνώση που θα αποκτήσεις πάνω στο λειτουργικό και στα packages, θα σου είναι πολυτιμότερη απ ότι να τρέχεις ξερά ότι βρείς σε μία Penetration Testing distro. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
degrelle Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Προτείνεις κάποια συγκεκριμένη?Είμαι αρκετά αρχάριος ακομα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sundance_kid Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Debian. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
degrelle Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Μάλιστα.Το μόνο που έχω δουλέψει είναι το ubuntu 12.04 LTS. Έχει μεγάλες διαφορές το debian?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sundance_kid Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Όχι δεν θα σε δυσκολέψει, χρησιμοποιούν και τον ίδιο packet manager τον apt. Με τι ακριβώς ενδιαφέρεσαι να ασχοληθείς, όταν λές white hat hacking; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
degrelle Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 security penetration πιο πολύ σε local area.Για αρχή.Θέλω να δοκιμάσω να σπάσω το δίκτυο μου,και γνωστών μου με την άδεια τους και να μάθω έτσι αλλά και να κάνω τις δοκιμές στην ασφάλεια μας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Kali linux. Κατεβαζεις το μικρο iso που εχει τα απαραιτητα για αυτο που θες και τερμα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
degrelle Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Jim_p να σαι καλα.Θα το googlaρω μετα να το βρώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα