stofis Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Καλησπέρα, αντιμετωπίζω το εξής προβλημα: Αρκετά συχνά ενώ κάνω πλοήγηση σε γνωστά και ασφαλή site μου πετάει σελίδα "το κινητό σας έχει προσβληθεί από ιό και πατήστε εδώ κλπ". Ενώ έχω κατεβάσει και antivirus και adblocker αυτό συνεχίζει που και που. Υπάρχει κάποιος τρόπος να απαλλαγή από αυτό? Εννοείται διαβάζοντας στο forum ξέρω ήδη για το #nochrome κλπ απλά και παλι μου κανει redirect απλά βγάζει error
NEFTIS Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Γινεται της Ποπης με τα redirection. Για πειτε βρε παιδια πως την πατατε ετσι? Εχετε ρουταρισμενες συσκευες? Εγω καθαριζω την cache στον browser και φτιαχνει. Τι γινεται? Τρυπα ειναι, για να βασανιζεται ο κοσμος? Δε φτιαχνει ουτε με εργοστασιακες? edit: Για δοκιμασε να απενεργοποιησεις τα Third party cookies στον #NoChromo
stofis Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Όχι δεν είναι root η συσκευή. Το πρόβλημα περιορίζεται όταν κάνω συχνά καθαρισμό της cache αλλά δεν εξαλειφεται. Θα δοκιμάσω και αυτό στο nochromo μήπως και καταφέρω τπτ
NEFTIS Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Πωωω. Δηλαδή είναι bug του android και το εκμεταλλευονται για να βασανιζομαστε? Είναι δυνατόν? Αν δε πιάσει, βγάλε την κάρτα sd και κάνε εργοστασιακες. Μη βάλεις την sd ακόμα. Μην εγκαταστησεις καμιά εφαρμογή (είναι όλες ύποπτες). Βάλε μόνο το #NoChromo. Δες πως δουλεύει. Αν έφτιαξε, κατέβασε μια - μια τις εφαρμογές που σε ενδιαφέρουν. Απέφυγε αυτές που ενεργοποιουνται με την εκκινηση, έχουν άσχετα δικαιώματα για τη δουλειά που κάνουν. Δοκιμαζοντας το και εγκαθιστοντας σιγά σιγά τις εφαρμογές, μάλλον θα βγεί άκρη. Θα βρεθεί ο ένοχος.... λογικά. edit: Μη το συνδεσεις ούτε σε υπολογιστή. Αν και δε πρέπει να έχει σχέση. Εσύ απέφυγε το.
stofis Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Sd κάρτα δεν εχει το κινητό οπότε ίσως είναι κάποια εφαρμογή. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παντως
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα