BlueBlood7 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δεν ξέρω αν με κατάλαβες. Δεν είπα ότι δεν φταίνε οι μνήμες. Διαφώνησα στην αιτία για την οποία μπορεί να φταίνε οι μνήμες. Αν φταίνε οι μνήμες τότε ο λόγος δεν είναι γενικά ότι η μητρική σου έχει θέμα με μνήμες στα 1600 ή 1866 αλλά έχει θέμα με τις συγκεκριμένες μνήμες. Δώσε ένα link για το ποιες μνήμες είναι.
lostresam Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 https://www.kingston.com/datasheets/HX316C10FB_8.pdf
BlueBlood7 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Σε καμμία περίπτωση δεν φταίει η συχνότητα σαν συχνότητα γενικά. Ασυμβατότητα ναι μπορεί να υπαρχει για την συγκεκριμένη μνήμη. Πολλές φορές χρειάζεται Update το BIOS αλλά και πάλι πρέπει να βρεις μνήμη που να μπουτάρει. Αν φυσικά το θέμα είναι η μνήμη. Ούτως η άλλως πρέπει να βρεις μια άλλη μνήμη να δοκιμάσεις.
degrelle Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Και δοκίμασε να μην συνδέσεις την οθόνη από την κάρτα γραφικών αλλά από τα Port της μητρικής. Υπάρχει πιθανότητα να πρέπει βλέπει τα intrgrated και όχι την vga (το χω πάθει με Intel 4690k+ gigabyte Z97P-D3). Eπίσης βλέπω φυσιολογικό ΕΑΝ υποστηρίζεται η ram σου (που εάν δεν είναι στη λίστα δεν το κόβω πιθανό) να κάνει downgrade σε 1600 Mhz. Αsrock = compatibility problem Eμπειρία δικιά μου από AsRock (η τελευταία από φίλο).....Αsrock G41 cpu -> E6500 αγοράσαμε 1 dimm 4gb DDR3 Kingston HyperX @1600 και δεν το βλεπε ουτε με BIOS Update! Mε είχαν ενημερώσει από MSYSTEMS ότι ΔΕΝ Θα το δει αλλά δεν το πιστεψα.Τεσπα το χει ακόμα το παιδι με το κουτί του κρεμασμένο πάνω από το νέο pc ddr4. Προσωπικά αποφεύγω την AsRock καθαρά από compatibility. 1
xristosxaza Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Ακριβώς φίλε παίζει να λες και την ίδια μητρική με την δικιά μου, πολύ σπάνιο να βρεις μια συμβατή ραμ για asrock, εννοώ θέλει πιο ψάξιμο από ότι οι άλλες μητρικές
lostresam Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 στο δικο μου pc ειχα την Αsrock z77 Pro3 και ποτε δεν αντιμετωπισα κανενα προβλημα συμβατοτητας ουτε αξιοπιστιας γενικοτερα ηταν σκυλι. 1
SpirosZ68 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 φίλε μου δεν σου φταίει η Αsrock σαν μάρκα γενικώς. Όλες οι μητρικες 775 με ddr3 είχαν τα θεματάκια τους με ασυμβατότητες με τις μνήμες. Πιθανόν η συγκεκριμένη περισσότερο από άλλες. Το να τις βαζεις όλες στο ίδιο τσουβάλι όμως και μάλιστα να το διαδίδεις και σαν δεδομένο είναι τελείως άκυρο. Αsrock = compatibility problem Eμπειρία δικιά μου από AsRock (η τελευταία από φίλο).....Αsrock G41 cpu -> E6500 αγοράσαμε 1 dimm 4gb DDR3 Kingston HyperX @1600 και δεν το βλεπε ουτε με BIOS Update! Mε είχαν ενημερώσει από MSYSTEMS ότι ΔΕΝ Θα το δει αλλά δεν το πιστεψα.Τεσπα το χει ακόμα το παιδι με το κουτί του κρεμασμένο πάνω από το νέο pc ddr4. Προσωπικά αποφεύγω την AsRock καθαρά από compatibility. 2
benign Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Μια χαρα ειναι οι Asrock και στο budget τμημα της αγορας εχουν κυριαρχησει.
Sheogorath Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Εντάξει στις ΑΜ3 είναι λίγο φόλες στα VRM αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας εδώ.
degrelle Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 φίλε μου δεν σου φταίει η Αsrock σαν μάρκα γενικώς. Όλες οι μητρικες 775 με ddr3 είχαν τα θεματάκια τους με ασυμβατότητες με τις μνήμες. Πιθανόν η συγκεκριμένη περισσότερο από άλλες. Το να τις βαζεις όλες στο ίδιο τσουβάλι όμως και μάλιστα να το διαδίδεις και σαν δεδομένο είναι τελείως άκυρο. Eίναι μία από τις περιπτώσεις που μου έχει τύχει με AsRock. Και μάλλον δεν είμαι ο μόνος. Αλλά διευκρινίζω ότι η μνήμη που επέλεξα να βάλω ΔΕΝ ΗΤΑΝ στο compatibility list και απλά θεώρησα ότι θα κάνει downgrade που δεν έκανε για τους δικούς της λόγους σε μένα άγνωστους.Υποθέτω.....ότι εάν επέλεγα μια από τις μνήμες που ήταν στο compatibility list δεν θα είχα θέμα αλλά δεν το έκανα και δεν ξέρω με την συγκεκριμένη mobo. Γενικά δεν είναι και η καλλίτερη επιλογή η Asrock όμως και εάν κάνω λα΄θος διόρθωσε με σε παρακαλώ.
Sheogorath Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Όχι, γενικό θέμα με το 775 στις DDR3 είχε η δική σου. Εδώ μάλλον κάτι είναι προβληματικό απλά.
lostresam Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Λοιπον το δοκιμασαμε να δουμε αν bootαρει με μια 2gb ddr3 1600..Ανοιγει περναμε τα windows ολα καλα. Απο περιεργια τη βγαζουμε και βαζουμε παλι την αρχικη (8gb 1600) που δεν δουλευε. Και την αναγνωριζει κανονικα!!!! Λογικα κατι ειχε να κανει με τα bios δεν μπορω να το εξηγήσω αλλιως 1
benign Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δεν θα ησυχαζα στην θεση σου γιατι επρεπε απο την αρχη να την εβλεπε.Ξερεις να κανεις bios update? Αν μπορεις καντο με την μικρη μνημη και μετα ξαναβαλε την παλια την 8αρα. Λογικα κατι ειχε να κανει με τα bios δεν μπορω να το εξηγήσω αλλιως Εδω ειναι η απαντηση, bios update. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα