SIMkartaUK Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Ερώτηση.. Ασχολούμαι αυτό το μήνα με τους Αλγόριθμους κυρίως με το βιβλίο Sams Αλγοριθμοι σε 24 ώρες γιατί έχει παραδείγματα applets και κώδικα σα self-study που μου αρέσουν.. Δυστυχώς έχω κολήσει στο προγραμματιστικό κομμάτι στα δέντρα και τα Hash γιατί προσπαθώ να τα μάθω χωρίς να πολυσκέφτομαι και δέν νομίζω να προλάβω να τελειώσω το βιβλίο τέλος του μήνα.. Μετά είχα σκοπό να ασχοληθώ επιλεκτικά με το βιβλίο Αλγόριθμοι του MIT για το "κάτι παραπάνω".. και τον άλλο μήνα να ασχοληθώ με Βάσεις Δεδομένων.. Να ασχοληθώ και τον άλλο μήνα αποκλειστικά με Αλγόριθμους ή έχω ήδη το "παιδικό" επίπεδο απόφοιτου Πληροφορικής στους Αλγόριθμους και να πάω στις Βάσεις?
Moderators Spect~ Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Moderators Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Όταν λες προσπαθείς να τα μάθεις χωρίς να πολυ σκέφτεσαι Τι εννοείς;
SIMkartaUK Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 να τα "καλουπώσω" στο μυαλό μου για να τα πετάω στα γρήγορα χωρίς να κάθομαι να ανοίγω βιβλία ούτε να σκέφτομαι τί πάει πόυ.. όχι παπαγαλία.. και να θέλω να τα μάθω απο έξω δέν γίνεται.. τα λογικά βήματα τα γνωρίζω.. απλά στο προγραμματιστικό κομμάτι να μήν κάθομαι να κάνω δικά μου σχήματα.. εργαλεία είναι έτσι κι αλλιώς που τα τροποποιείς.. επίσης θέλω να μάθω και γρήγορο typing για να κάνω φιγούρα.. πχ ετσι γιατί ο καλός προγραμματιστής δέν πρέπει να είναι μόνο καλός αλλά να φαίνεται και καλός..
stavrosyomafias Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 επίσης θέλω να μάθω και γρήγορο typing για να κάνω φιγούρα.. πχ ετσι γιατί ο καλός προγραμματιστής δέν πρέπει να είναι μόνο καλός αλλά να φαίνεται και καλός.. δες εδώ 1
SIMkartaUK Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Από Βάσεις Δεδομένων πιό βιβλίο είναι user-friendly και έχει ωραία παραδείγματα για beginners? Το Database System Concepts του Silberscharz μου έχουν προτείνει.. Το SQL Bible το ξέρω ότι είναι must.. Δέν θα παω να πάρω κανά πιστοποιητικό της Oracle.. να έρθω στο επίπεδο απόφοιτου πληροφορικής θέλω.. από κάτι σχόλια που διαβάζω στο ΣΗΜΜΥ πάντως νομίζω ότι είναι κατορθωτό σε 1,5 μήνα προσπάθειας..
pmav99 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 νομίζω ότι είναι κατορθωτό σε 1,5 μήνα προσπάθειας Εξαρτάται από το πόσο καλός είσαι. Ο Δελαπόρτας σε 1.5 μήνα αλλάζει τον κόσμο. 1
SIMkartaUK Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 ξέρω SQL.. δέν θα ξεκινήσω από το WW3 schools.. και Access έχω δουλέψει.. και έχω διαβάσει παλιότερα για τη σχεδίαση βάσεων με τα κλειδιά κτλ.. μου είχαν κάνει και μαθήματα στη πρώτη μου δουλειά!.. αλλά ευχαριστώ που με τσιτώνεις για να τα τελειώσω σε 1 μήνα!
mentoras28 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Ετσι οπως πας μεγαλε εσυ σε ενα χρονο θα γραφεις neural networks σε Brainfuck...
SIMkartaUK Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Οι Βάσεις Δεδομένων είναι 1, 2 και προχωρημένα θέματα.. και το SQL έχει πολύ μπλέξιμο από ένα σημείο και μετά.. Η φυσική ροή μετά τους Αλγόριθμους (και το Computer Architecture που διάβαζα) είναι οι Μεταγλωτιστές αλλά θέλω να πάω σε βάσεις γιατί έχει πολύ όγκο η ύλη..
dios231 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Καλά κανεις και τα διαβάζεις όλα αυτά, θα σε βοηθήσουν να σκέφτεσαι πιο σωστά αλλά να ξέρεις πρακτικά δεν ξέρω αν θα σε βοηθήσουν όταν λες πως θες σε να βρεις δουλειά το συντομότερο δυνατό...
SIMkartaUK Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Καλά κανεις και τα διαβάζεις όλα αυτά, θα σε βοηθήσουν να σκέφτεσαι πιο σωστά αλλά να ξέρεις πρακτικά δεν ξέρω αν θα σε βοηθήσουν όταν λες πως θες σε να βρεις δουλειά το συντομότερο δυνατό... και πώς θα βρώ δουλειά σε ΙΤ άν δέν αποδείξω ότι τα ξέρω αυτά? δουλειά ενδιαφέρομαι να βρώ στο εξωτερικό.. άν είναι ΙΤ ακόμα καλύτερα.. γιατί και το ΙΤ administration/δίκτυα είναι άλλα τόσα και βάλε.. δέν προλαβαίνω σε μιά ζωή να τα μάθω όλα.. είμαι ανοικτός στις προτάσεις σου.. να τα διαβάσουν και κάτι χιλιάδες σάν και μένα για enlightenment..
pmav99 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 να τα διαβάσουν και κάτι χιλιάδες σάν και μένα για enlightenment.. Αυτό είναι νομίζω και το σημαντικότερο.
SIMkartaUK Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Μάλλον εννοεί ότι δέν μπορώ να κάνω τα ομαδικά projects και τα εργαστήρια που κάνουν οι φοιτητές της Πληροφορικής για να εμπεδώσω τη θεωρία..
pmav99 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Σιγά, λες και κάνουν και τίποτα... Λες και δεν τα ξερουμε. Ξύστες, ρεμπεσκέδες, φοιτηταριά. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα