Chocobo Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Καλησπέρα.Προσπαθούσα να κάνω root το moto g χθές και δεν τα κατάφερνα καθώς στο τέλος κάθε φορά μου έλεγε στο root checker πως δεν έχει γίνει επιτυχός παρόλο που στο φλασάρισμα ελεγε πως έγινε με επιτυχία.Δεν είναι εδώ όμως το θέμα. Για κάποιο λόγο έκανα wipe τα πάντα..... Και πλεόν δεν κάνει boot μόνο παγώνει στην αρχική οθόνη που λέει warning bootloader unlocked.Πατόντας power+volume καταφέρνω να μπώ recovery και στο TWRP. Δεν έχω backup.Επίσης στο mount δεν με αφήνει να πατήσω USB OTG οπότε δεν το αναγνωρίζει και το PC. Υπάρχει κάτι να κάνω.?
Grim Ripper Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Ορίστε, μόνο βεβαιώσου για τα σωστά αρχεία. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2542219
Chocobo Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Ορίστε, μόνο βεβαιώσου για τα σωστά αρχεία. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2542219 το θέμα είναι πως δεν μου διαβάζει το usb.Δεν έχω πως να μεταφέρω το οτιδήποτε στη συσκευή.
Grim Ripper Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δεν έχω ιδέα τότε. Εγγύηση έχεις; (μάλλον όχι για να δοκιμάζεις root)
Chocobo Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δεν έχω ιδέα τότε. Εγγύηση έχεις; (μάλλον όχι για να δοκιμάζεις root) Είχα τώρα πάει...Δεν περίμενα να πάνε στραβά τα πράγματα γιατί έχω ξανακάνει στο παρελθόν.
Chocobo Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Το έχεις δοκιμάσει και σε άλλες θύρες/pc; Σε όλες.Το θέμα είναι πως στο TWRP η επιλογή usb δεν μπορεί να επιλεγεί πλέον.Έχει δηλαδή του κουτάκι για να το μαρκάρεις ως ενεργό αλλά δεν γίνετε.Έβαλα ερώτηση και στο xda forum....Τώρα ο θεός βοηθός....
Grim Ripper Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δεν νομιζω να χρειάζεσαι το TWRP, νομίζω μόνο το fastboot/bootload θες. Τουλάχιστον στο nexus 4 μου έτσι είναι, δεν χρειάζεται να μπω στη recovery για να περάσω την stock rom. Ας ελπίσουμε να βοηθήσουν.
Chocobo Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δεν νομιζω να χρειάζεσαι το TWRP, νομίζω μόνο το fastboot/bootload θες. Τουλάχιστον στο nexus 4 μου έτσι είναι, δεν χρειάζεται να μπω στη recovery για να περάσω την stock rom. Ας ελπίσουμε να βοηθήσουν. E ναι αλλά αν δεν δουλεύει το usb πως θα δουλεψει αυτό.Αναμονή τι να κανω :/
Chocobo Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Micro-sd slot εχεις;;;; Έχω ναι.Δοκίμασα να περάσω την stock rom που βρήκα στο xda forums αλλά όταν πάω να κάνω flash μου βγάζει αυτό το error.https://drive.google.com/file/d/0B9JdPPX_cXeAei1VSm10Z1hob3c/view Στο xda μου λένε πως αυτό είναι το UK firmware αλλά δεν ξέρω πως να δω τι firmware θέλει το δικό μου.Και δεν ξέρω που να βρώ άλλες rom γενικά.Οτιδήποτε δοκίμασα να κάνω flash απο CyanogenMode μου βγάζει failed
tsilitheo1 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Απο την δευτερη εικονα βλεπω: αυτο το πακετο υποστηριζει bootloaders 4882, 4883,4886. Αυτη η συσκευη εχει 4821. Ασυμφωνια. Πρεπει να βρεις ρομ που υποστηριζει τον bootloader αυτον. Ποια εκδοση ανδοιδ φορουσες πριν;;;. Αν θελεις ,γραφεις και το ακριβες μοντελο,για να σε βοηθησω... Π.χ 1072 thea
Chocobo Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Απο την δευτερη εικονα βλεπω: αυτο το πακετο υποστηριζει bootloaders 4882, 4883,4886. Αυτη η συσκευη εχει 4821. Ασυμφωνια. Πρεπει να βρεις ρομ που υποστηριζει τον bootloader αυτον. Ποια εκδοση ανδοιδ φορουσες πριν;;;. Αν θελεις ,γραφεις και το ακριβες μοντελο,για να σε βοηθησω... Π.χ 1072 thea Αυτό το πρόσεξα όμως δεν ξέρω με ποιον τρόπο να ψάξω βάση της έκδοσης bootloader.Google η αναζήτηση για ''0x4821 bootloader rom'' δεν έχει αποτέλεσμα. Έχω το Moto G 2nd gen 4g XT1072.Στην προσπάθεια μου να κάνω flash πιο παλίο cyanogen μου λέει ''this device is titan_u dstv. Επι της ευκαιρίας παιδιά ευχαριστώ πολύ που ασχολείστε με τόσο μπερδεμένο θέμα.
μπουρτζοβλαχος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Download: εδω επελεξε μια απο καθε μια retgball η thea
Chocobo Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Την βρήκα την άκρη παιδιά και πέρασα πάλι το stock.Κάνω αντιγραφή επικόληση το μήνυμα όπως μου το έστειλε αναλυτικά σε περίπτωση που βοηθήσει άλλους.Οδηγίες απο ένα παιδί στο XDA Developers : Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους όσους ασχοληθήκατε αυτές τις μέρες με το θέμα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα