anonik Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Νομίζω πως ειναι εξαιρετική τιμή. Το ποσταρω βιαστικά χωρίς να το έχω κοιτάξει αναλυτικά http://www.oppomart.com/xiaomi-mi5.html/
Gas74 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Οντως καλη τιμη....δεν γνωριζω την αξιοπιστια του site....αν γνωριζεις εσυ χτυπα το χωρις ενδοιασμους!!
selianx Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Καλή τιμή, αλλά δε διαβάζω και τα καλύτερα για το συγκεκριμένο σε ένα απλό google search. Είδα για λάθη παραγγελιών, κινέζικες ROM με Malware (ίσως να μη νοιάζει κάποιους μιας και έτσι και αλλιώς θα του περάσει αργά ή γρήγορα Global ή Ελληνική ROM), ανύπαρκτο support κλπ.Το μόνο θετικό είναι ότι δέχεται Paypal, οπότε έχεις μια X κάλυψη. 1
anonik Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δεν εχω πάρει κάτι στο παρελθόν από το shop, βλέπω μικτές κριτικές τώρα που το κοιτάω, είδα πως εχει paypal άρα προσφέρει κάλυψη σε περίπτωση που υπάρχει θέμα. 1
kraken92 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δεν εχω πάρει κάτι στο παρελθόν από το shop, βλέπω μικτές κριτικές τώρα που το κοιτάω, είδα πως εχει paypal άρα προσφέρει κάλυψη σε περίπτωση που υπάρχει θέμα. Εγω γενικότερα θα κοιτούσα ένα μαγαζί αξιόπιστο, ειδικά σε περίπτωση που η συσκευή έχει θέμα. Είναι βασικό να είναι συνεννοήσιμοι. 1
lampisd Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 ειναι και 30 δολλαρια μεταφορικα οποτε απο αli βγαινει φθηνοτερα. 1
kraken92 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Εμένα σήμερα μου ήρθε απο honorbuy, 2 μερούλες έκανε και το κινητό είναι ά ψ ο γ ο, τουλάχιστον μέχρι στιγμής με έχει αφήσει με ανοιχτό στόμα. Θα το δοκιμάσω αυτή την εβδομάδα και αν προλάβω θα ανεβάσω εντυπώσεις.
zio10 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Εμένα σήμερα μου ήρθε απο honorbuy, 2 μερούλες έκανε και το κινητό είναι ά ψ ο γ ο, τουλάχιστον μέχρι στιγμής με έχει αφήσει με ανοιχτό στόμα. Θα το δοκιμάσω αυτή την εβδομάδα και αν προλάβω θα ανεβάσω εντυπώσεις. 2 μέρες; Από ευρωπαϊκή αποθήκη προφανώς ε; Και πάλι πολύ γρήγορα! 1
kraken92 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 2 μέρες; Από ευρωπαϊκή αποθήκη προφανώς ε; Και πάλι πολύ γρήγορα! Ναι 1
katz Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Εμένα σήμερα μου ήρθε απο honorbuy, 2 μερούλες έκανε και το κινητό είναι ά ψ ο γ ο, τουλάχιστον μέχρι στιγμής με έχει αφήσει με ανοιχτό στόμα. Θα το δοκιμάσω αυτή την εβδομάδα και αν προλάβω θα ανεβάσω εντυπώσεις. Απο εγγυηση τι παιζει?? Επισης οσοι λετε απο vickmall, ειναι απο κινα? Θα εχω θεμα με τελωνειο?
Gas74 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Απο εγγυηση τι παιζει?? Επισης οσοι λετε απο vickmall, ειναι απο κινα? Θα εχω θεμα με τελωνειο? Οχι φιλε κανενα προβλημα με τελωνειο...ξερουν τι κανουν.....ασε που ισως το βρεις και απο eu warehouse απο το συγκεκριμενο η οποια βρισκεται στην Θεσσαλονικη(και το παρεις σε 3 μερες).Τελωνειο παιζει σε ολα τα μαγαζια εφοσον το ζητησεις με κουριερ,τοτε την εκατσες την βαρκα! Εγγυηση παιζει φυσικα αλλα θα χρεωθεις εσυ την αποστολη στην Κινα..ξεχασε το ομως τα xiaomi ειναι πολυ σκληρα για να πεθανουν!!
kraken92 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δες εδώ κάποια πραγματάκια που έχω γράψει τελευταία σελίδα. http://www.insomnia.gr/topic/610845-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC-%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%BF%CF%8D-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CE%BA%CE%AF%CE%BD%CE%B1-%CE%AD%CF%89%CF%82-300/page-2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα