Επισκέπτης Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Καλησπέρα παιδιά και καλό μήνα, Μου φέρανε ένα xbox 360 αγορασμένο από γερμανία ήταν στα γερμανικά του άλλαξα γλώσσα στα αγγλικά και έπαιζε τα παιχνίδια που έφερε επίσης από γερμανία. Όμως, τώρα αγόρασε το παιχνίδι grand theft auto five από ελλάδα και συγκεκριμένα από τα public και δεν του το παίζει λόγο ότι είναι στα γερμανικά πρότυπα ενώ το παιχνίδι που πήρε είναι στα ελληνικά πρότυπα. Πήγε public και τους το είπε και του είπαν ότι υπάρχει κάποια ρύθμιση για να μπορέσει να το παίξει αλλά εγώ δεν βρήκα κάτι αν κάποιος έχει κάποια ιδέα ας μου την πει. Ευχαριστώ
Mr_Terror Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Τι εννοεις δεν παιζει? Τι μηνυμα βγαζει?Παντως δεν φταιει η κονσολα που ειναι απο γερμανια. Μηπως ειναι ενεργοποιημενο ο γονικος ελεγχος. Δοκιμασε να το απενεργοποιησεις http://support.xbox.com/el-GR/xbox-360/security/xbox-live-parental-control#8402972a235d437f8232c7cf3f855c63
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Όταν βάζω το συγκεκριμένο παιχνίδι το διαβάζει και πάω να το παίξω μου ζητάει κωδικό. Στα άλλα παιχνίδια τα παίζει κανονικά. Αυτό σκέφτηκα και εγώ για γονικό έλεγχο.
Mr_Terror Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Λογικα ειναι ενεργοποιημενο ο γονικος ελεγχος.Δες το λινκ που εβαλα να το βγαλεις.
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Έκανα Format αλλά τίποτα. Δοκίμασα και το Reset αλλά δεν ξέρω την απάντηση στην ερώτηση ασφαλείας.
Mr_Terror Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δοκιμασε αυτο Parental Control Override Code:Go to SettingsHighlight Parental ControlWhen the screen pops up that says Enter Pass Code press: X, Y, Left Trigger, XYou'll be taken to the parental controls screen where you can disable the password previously entered.
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Και πάλι τίποτα απολύτος Σκέφτηκα να κάνω νέο account και να στείλω εδώ https://support.xbox.com/en-US/request-chat?service=xbox-360&category=security&ccfissue=&ewt=4&navlistpath=%2Fen-US%2FNavigationList&preferedLocale=en-US&siteId=xbox-prod μήνυμα να μου το κάνουν αυτοί reset αλλά το account είναι κλειδωμένο.
Mr_Terror Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Μπορεις να παρεις αυριο τηλεφωνο την Ms ελλας να σε βοηθησουν.Λυση υπαρχει οποτε μην στεναχωριεσαι. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Πήρα και τα δύο αλλά το μόνο που μου είπαν είναι να κάνω format πράγμα που έκανα και εγώ πριν μου το πούνε αυτοί. Τελικά ο κωδικός του γονικού ελέγχου αποθηκεύετε στην μνήμη nand και στην ουσία θέλει προγραμματισμό της nand.
Mr_Terror Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δεν επιμενω αλλα δεν πρεπει να ισχυει αυτο με την nand.Ποιος στο ειπε.? Εχει τυχει σε πολλους να ξεχασουν τον κωδικο και με εναν συνδυασμο κουμπιων γινεται reset ο κωδικος.
xaerialtwistx Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 πρεπει να παρεις την ms. θα σου ζητησουν τον κωδικο της κονσολας που βρισκεται στο κατω μερος, και θα σου δωσουν εναν κωδικο ξεκλειδωματος. δεν υπαρχει αλλος τροπος απο οσο ξερω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα