Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

To babadook έχω την εντύπωση πως οι μισοί που το παρακολούθησαν δεν κατάλαβαν καν με τι είχε να κάνει  :lol: 

Καλά ρε παιδιά , χρειάζονται τέτοια τρικ σε μια καλή για το είδος της ταινία?  πχ "άντρας πέθανε κατα την διάρκεια της προβολής και το πτώμα του εξαφανίστηκε" ,"θεατές καταγγέλλουν στην αστυνομία περίεργα φαινόμενα στα σπίτια τους μετά την προβολή της ταινίας" , "κοπελιά που το παρακολουθούσε δαιμονίστηκε" και άλλα τέτοια, ιδικά αυτό το βίντεο με έκανε να ξενερώσω. Καλά οι φήμες για την διαφήμιση , αλλα και βίντεο με πραγματικούς "δαιμονισμούς" ?
λελ, νομίζω πως το παραχέ λίγο , ιδικά όταν κάτι τέτοιο δίνει τροφή σε όλου του κόσμου τους τρελούς ..κ είναι πολλοί .. 

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ειναι οντως τρομαχτικη? Αξιζει να την δω ή θα χασω τον χρονο μου και θα γελαω παλι οπως μου εχει τυχει με διαφορα ''θριλερ''?

To babadook έχω την εντύπωση πως οι μισοί που το παρακολούθησαν δεν κατάλαβαν καν με τι είχε να κάνει  :lol: 

Την ειχα δει πριν κανα χρονο περιπου αυτην και δε μου αρεσε καθολου. Εκτος του οτι δε με εντυπωσιασε σαν σεναριο και σαν σκηθονεσια,οι ηθοποιοι ηταν και τραγικοι κατ'εμε.

Δημοσ.

Την ειχα δει πριν κανα χρονο περιπου αυτην και δε μου αρεσε καθολου. Εκτος του οτι δε με εντυπωσιασε σαν σεναριο και σαν σκηθονεσια,οι ηθοποιοι ηταν και τραγικοι κατ'εμε.

κοίτα για να είμαστε σωστοί τα τελευταία χρόνια δεν έχει βγει horror movie , καλές ταινίες που αξίζουν να τις παρακολουθήσεις και βαφτίζονται horror ναι , απο εκει κ πέρα είναι μεγάλη κουβέντα κ θέμα γούστου το αν μας άρεσε κάτι η όχι. Και εγώ δεν θα το ξαναέβλεπα , όπως κ καμία άλλη ταινία "horror"

Δημοσ.

Την είδα και εγώ στον σινεμά και μου φάνηκε αρκετά καλό θρίλερ. Τα jump scares που λέτε ήταν σε άλλο επίπεδο και μερικά που με έπιασαν off guard με έσκιαξαν λίγο. Δεν ήταν το θρίλερ που θα γυρίσεις σπίτι και θα φοβάσαι, αλλά για τις 2:15 λεπτά που διαρκεί είναι αρκετά καλό. Τουλάχιστον είναι καλό σαν ταινία, ανεξαρτήτως genre.

Βέβαια στα αρνητικά ήταν το κλίμα στο σινεμά, το οποίο ήταν γεμάτο πιτσιρίκια, πολλά από τα οποία δεν έβαλαν γλώσσα μέσα τους. Μιλάμε όχι να μιλάνε ψιθυριστά, αυτά μίλαγαν λες και ήταν σε καφετέρια. Βίωσα φάση 'γαμώ τη νεολαία σας μέσα'. Δεν ξέρω, αλλά, στα παλιά τα χρόνια δεν ήταν έτσι ο σινεμάς. Πρώτη φορά πέτυχα τέτοιο σκηνικό.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν και ειμαι στην αρχη ακομα, αλλα στην σκηνη που τα κοριτσια παιζουν με το ταμπλο, η καμερα κουναει αρκετα..

Αρκετη καλη ταινια τρομου.

Επεξ/σία από overpower
Δημοσ.

Βέβαια στα αρνητικά ήταν το κλίμα στο σινεμά, το οποίο ήταν γεμάτο πιτσιρίκια, πολλά από τα οποία δεν έβαλαν γλώσσα μέσα τους. Μιλάμε όχι να μιλάνε ψιθυριστά, αυτά μίλαγαν λες και ήταν σε καφετέρια. Βίωσα φάση 'γαμώ τη νεολαία σας μέσα'. Δεν ξέρω, αλλά, στα παλιά τα χρόνια δεν ήταν έτσι ο σινεμάς. Πρώτη φορά πέτυχα τέτοιο σκηνικό.

Τι πάτημα μου δινεις τώρα...

Πραγματικά είναι ένας (αν όχι ο βασικότερος) από τους λόγους που δεν πηγαίνω Cinema για τέτοιες ταινίες ή πάω όσο πιο αργά μπορώ για να αποφύγω τους πιτσιρικάδες του Γυμνασίου (οι χειρότεροι με διαφορά).

Τι πράγμα είναι αυτό ρε παιδί μου, δεν το βουλώνουν και ποτέ...

Ειδικά όταν γίνεται το Jumpscare και πετάγεται το Cinema στο πόδι, μετά η πιτσιρικαρία θέλει κανα μισάωρο για να βγάλει τον σκασμό...

Για να μην αναφέρουμε και τα μαγκάκια που προσπαθούν να κάνουν το σινεμα να γελάσει και πετάνε ατάκες του τύπου "Πως είσαι έτσι;" (απευθυνόμενοι στο Πνεύμα παράδειγμα) και διάφορα τέτοια κουλά και θες να τους κατεβάσεις την μούρη.

Έλεος και εγώ νέος είμαι αλλά έχω μάθει να σέβομαι μερικά πράγματα. Ειδικά στην ηλικία τους μου ήταν αδιανόητο να κάνω τόση φασαρία στο Σινεμα. 

Δημοσ.

Στο 1ο πραγματικά είχα χεστεί πάνω μου , το έβλεπα και νύχτα.

Το 2ο είναι καλό , απλά δεν πιάνει το 1ο. Δεν ξέρω΄, ίσως επειδή μου άρεσε πολύ το 1ο , και ημουν υποψιασμένος για το τι θα δω στο 2ο , να μην τρόμαξα τόσο πολύ.

Με χάλασε ο δαιμονας Valak , δεν ήτανε τόσο τρομακτικός , η μάγισσα στο 1ο ήτανε πολύ τρομακτική.

Μια πολύ καλή ταινία , αλλά πιστευω οτι η πρώτη ήτανε καλύτερη.

Δειτε την γκόμενα που παίζει τον Valak......

anh2.jpg

Δημοσ.

Μαπα για τα γουστα μου,περιμενα ενα καλο θριλερ και ειδα μια απο τα ιδια,προσπαθουσε να σε τρομαξει με κλισε πραγματα,πραγματικα ελεγα σε στιγμες ελπιζω να μην γινει αυτο κ τελικα στο επομενο πλανο το εβλεπα...Προβλεψιμη μεχρι αηδιας...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...