Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

το ειδα και δεν ελεγε και τπτ. Λιγο το sound design και το σημειο με τον πινακα το εσωσε 'καπως'. Επισης εαν θελετε να δειτε κατι κοντα στο πραγματικο συμβαν τοτε δειτε την γνωστη mini series.

Δημοσ.

Εδω αναπολουμε τον ακέφαλο καβαλάρη σχετικά με την ατμόσφαιρα και ας μην ήταν καθαρόαιμο θρίλερ

• Like 3
Δημοσ.

το ειδα και δεν ελεγε και τπτ. Λιγο το sound design και το σημειο με τον πινακα το εσωσε 'καπως'. Επισης εαν θελετε να δειτε κατι κοντα στο πραγματικο συμβαν τοτε δειτε την γνωστη mini series.

αυτό λες? 

Δημοσ.

σωστος αλλα μην περιμενεις να δεις gore και τα σχετικα. Ειναι πιο απλο και πιο δραματικο.

καλά το gore δεν μου λέει τίποτα , ατμόσφαιρα να έχει ..  :P

• Like 1
Δημοσ.

Δυστυχως η ταινια δεν ηταν τρομακτικη,βλεπεται βεβαια,αλλα δεν ηταν κατι σπουδαιο.Με την παρεα που ημουν οταν φυγαμε απτο σινεμα αντι να μιλαμε για την ταινια λεγαμε για το babadook,η οποια ειναι η τελευταια πολυ καλη ταινια τρομου που εχω δει.

• Like 2
Δημοσ.

Δυστυχως η ταινια δεν ηταν τρομακτικη,βλεπεται βεβαια,αλλα δεν ηταν κατι σπουδαιο.Με την παρεα που ημουν οταν φυγαμε απτο σινεμα αντι να μιλαμε για την ταινια λεγαμε για το babadook,η οποια ειναι η τελευταια πολυ καλη ταινια τρομου που εχω δει.

χαχαχ αυτό το είχα δει solo κατα τις 3+ τη νύχτα και με το που τελείωσε η ταινία σηκώθηκα να πάω τουαλέτα πριν κοιμηθώ , ε εκείνη τη στιγμή βρήκε να καεί η λάμπα. Αυτό βέβαια δεν με τρόμαξε γιατι έτσι κ αλλιώς είχε θέμα το ντουι και μου έκανε κόλπα μέρες, αλλα όπως ανάβω τον φακό του κινητού για να μη χτυπήσω πουθενά σκάει μια σκιά και νόμιζα οτι τον είδα στο ταβάνι . Σκέτη γκ@υλ@ το πως ένιωσα για λίγα sec . 

Αυτό είναι πραγματικό horror , να κλείνεις την ταινία και να σου έχει μείνει ακόμα στο μυαλό . Κάτι ανάλογο μου είχε συμβεί με την πρώτη κατάρα όταν το είχα δει πιτσιρίκι ,ενώ κατα την διάρκεια δεν τρόμαζα κ είχα τα μάτια μου ορθάνοιχτα και γούσταρα(αντίθετα με όλη την παρέα)  μου είχε μείνει τόσο πολύ στο μυαλό που μετά νόμιζα οτι την έβλεπα με την άκρη του ματιού μου αχαχαχ

Σχετικά με το conjuring 2 επειδή δεν το έχω δει ακόμα θα το δω με την πρώτη ευκαιρία , το πρώτο μου άρεσε πολύ πάντως, άσχετα αν δεν με τρόμαξε.  

• Like 1
Δημοσ.

Δημάδη σε τρόμαξε η υπέρτατη μαλάκια babadook και βαρέθηκες στο Κάλεσμα;;;

Οκ η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά :P

Νομιζω οτι αν ο κοσμος γουσταρει ακομα να βλεπει ταινιες horror με jump scare(τα οποια πια ειναι πολυ προβλεψιμα) τοτε η επιστημη πρεπει να σηκωσει τα χερια ψηλα.Το ιδιο πραγμα γινεται σε αυτες τις ταινιες τα τελευταια 15-20 χρονια,δεν ειναι ασχημο να δοκιμασουν κατι καινουργιο οπως εκαναν στο babadook,το οποιο δεν σε τρομαζει ιδιαιτερα(βασικα καμια ταινια τρομου δεν σε τρομαζει αν εισαι ανω των 15 ετων :P) αλλα το εδειξε πολυ ωραια,με καλους ηθοποιους(ειδικα το παιδακι το οποιο επαιξε το ρολο του σπαστικου γιου τελεια :D ) και με πολυ ωραια ατμοσφαιρα που σε αρκετες σκηνες με εκανε να ανατριχιασω,οποτε δεν ειναι τυχαιο που αυτη η ταινια αρεσε σε κοινο και κριτικους.

Δημοσ.

Καλά προσωπικά τους κριτικούς τους γράφω στα παλιά μου τα παπούτσια..

Τωρα για τα jump scares, δε τα περιμένεις πάντα.. Ναι δε διαφωνώ θα θέλα να τρομάζω αλλιώς , κι εγώ έχω πολύ καιρό να δω ταινία να χεστώ πάνω μου. Απλά αυτή που λες μου φάνηκε τέρμα γελοία , μόνο και μόνο ο ήχος που κάνε μου έφερνε γέλιο......

Δημοσ.

Καλά προσωπικά τους κριτικούς τους γράφω στα παλιά μου τα παπούτσια..

Τωρα για τα jump scares, δε τα περιμένεις πάντα.. Ναι δε διαφωνώ θα θέλα να τρομάζω αλλιώς , κι εγώ έχω πολύ καιρό να δω ταινία να χεστώ πάνω μου. Απλά αυτή που λες μου φάνηκε τέρμα γελοία , μόνο και μόνο ο ήχος που κάνε μου έφερνε γέλιο......

Νομιζω οι περισσοτεροι απο μας δεν δινουμε σημασια στους κριτικους(και γω βεβαια μεσα) γιατι πολλες φορες δεν εχουν δικιο.Τωρα νταξει για το babadook δεν μπορω να πω κατι αν δεν σου αρεσε η ταινια γουστα ειναι αυτα,αλλα ναι καποια στιγμη πρεπει να αλλαξει αυτη η καταντια με το πως εχουν γινει οι ταινιες τρομου.Απλα αυτο με τα jump scare με εκνευριζουν πια γιατι δεν σε τρομαζει η ιδια η ταινια αλλα ο ηχος, και εγω να ερθω ξαφνικα πισω απο καποιον και να χτυπησω παλαμακια με τα χερια μου θα τρομαξει,το ιδιο πραγμα μου φαινεται και στις ταινιες.

• Like 1
Δημοσ.

Αυτο με τον ήχο ειναι γενικότερο βρε συ , εδώ και αρκετά χρονια επενδύουν πολλά και στα εφέ αλλά και σε απλή "ανατριχιαστική" μουσική . Αν κλείσεις την ένταση χάνεις τα πάντα ..

Πάντως οι παλιές εποχές με θρίλερ καλά τύπου Παρασκευή και 13 που τα θυμάσαι ακόμα, και με ταινίες τρόμου ορόσημα δυστυχώς έχουν περάσει , βλέπουμε πια με το σταγονόμετρο , και το λέω εγώ που βλέπω ο,τι βγαίνει αμέσως σχεδόν αλλά συνήθως απογοητεύομαι.

• Like 2
Δημοσ.

Ηχο εννοουσα το μπαμ ή η τσιριδα που ακουγεται για να σε τρομαξει,τα soundtrack που παιζονται ειναι ωραια.

Μιας και ανεφερες παρασκευη και 13(την παλια εννοω παντα) ηταν η 1η ταινια που ειδα σε ηλικια περιπου 8-9 και ειχα χεστει πανω μου,πιο πολυ βεβαια με την γνωστη σκηνη του Kevin Bacon,αφου κοιταζα κατω απτο κρεβατι μου συνεχεια :P .

Τελος παντων σταματαω γιατι εχω βγει και off topic.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...