darkfieras Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Καλημερα και καλο μηνα ναχουμε, Ελπιζω να γραφω στο σωστο θεμα... Λοιπον εχω αγορασει τα logitech z906 και τα εχω συνδεδεμενα με τον υπολογιστη μου ο οποιος εχει τρεις υποδοχες στην αρχη νομιζα οτι δεν υποστυριζει 5.1 ηχεια αλλα τελικα συνδεοντας αναλογικα τα καλωδια ειδα οτι εχει επιλογη για 5.1 μην πολυλογω θελω να μαθω αν θα χρειαστω καρτα ηχου τα ηχεια μεχρι στιγμης πεζουν μια χαρα (Κυριως για μουσικη) τα θελω. Το decode ποτε αναβει? Οταν κατεβαζω και βαζω blue ray ταινειες... δεν ακουγονται οι ομιλιες οταν εχω επιλεξει το στερεο στο 3d η στο 4.1 π.χ γιατι γινετε αυτο? Οταν βγαζω το στερεο παιζουν μονο τα 3 μπροστινα ενω τα 2 πισω τιποτα.
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Οτι έχει να κάνει με DTS -DD,δε περνάει μέσω αναλογικής σύνδεσης. Θα αγοράσεις μια κάρτα ηχου με πιστοποίηση DTS -DD και θα συνδέσεις τα ηχεία σου με οπτική ίνα. Όταν το περιεχόμενο που θα αναπαράγεις θα είναι με DTS -DD 5.1 θα λειτουργούν τα πίσω ηχεία. Οι ομιλίες παίζουν κατα κανόνα στο κεντρικό ηχείο ,σε 4.1 απουσιάζει το κεντρικό.
cabdik Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 αν ελεγες και ποια μητρικη (= ? καρτα ηχου εχει επανω) θα ηταν καλυτερα....! παντως γενικα, πρεπει να παιζει 5.1, αρκει να το ορισεις και απο τον πινακα ελεγχου της καρτας ηχου....... για το DTS-DD, ομολογω δεν γνωριζω, αλλα μου φαινεται περιεργο να λειτουργει ΜΟΝΟ με οπτικη ινα....!! να ξερεις παντως οτι παιζει ρολο και απο τι αρχειο περιμενεις 5,1 ηχο..! αν κατεβαζεις τιποτα ταινιες της........ κακιας συμπιεσης, μην εχεις και μεγαλες ελπιδες να ακουσεις καλο ηχο...!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα