Chrisxxx Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Πω ρε φιλε τα γόντατα δεν λυγίζουν ουτε για αστείο!
Zerg13 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 αν ησουν αθλητης θα καταλαβαινες H έννοια του αθλητή και του αθλητισμού έχει ξεχαρβαλωθεί. Κεντέρης, Θάνου, η ομάδα άρσης βαρών του Ιακώβου* και τόσοι άλλοι Έλληνες και ξένοι που ντοπαρίστηκαν. Ο αθλητισμός πρέπει να ξαναγίνει ερασιτεχνικός και να φύγουμε απ τον χωρό των εκατομμυρίων των μεταλίων και του ντοπαρίσματος. Πιστεύω ο κλασικός αθλητισμός έχει μεγαλύτερη "βρώμα" και απ το ποδόσφαιρο, ειλικρινά το πιστεύω *με εξαίρεση ίσως? τον Πύρρο Δήμα 6
gdriver Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 το ποδόσφαιρο έχει άλλου τύπου βρώμα. εάν ο αθλητισμός ήταν πραγματικός και αγνός τότε επιτέλους θα βλέπαμε τα πραγματικά όρια του ανθρωπίνου σώματος και φυσικά με γήινες επιδόσεις. αυτά που σήμερα βλέπουμε (π.χ. 12 λεπτά τα 5 χλμ ή 9.51 τα 100μ) είναι όχι μόνο δύσκολα αλλά απλώς ακατόρθωτα νούμερα. έχεις απόλυτο δίκιο. κάποτε αυτός που ασχολιόταν με τον αθλητισμό το έκανε γιατί γούσταρε , του άρεσε πάρα πολύ. τώρα γίνεται με κίνητρο τα χρήματα, τα δικαιώματα , οι διαφημίσεις, οι χορηγίες, με αποκορύφωμα του όλου θεάτρου , τους ολυμπιακούς αγώνες. 3
Mau-Maus Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Άλλος καλύπτει τις αδυναμίες της τεχνικής του με την δύναμη του Και άλλος με την τεχνική του κοντράρει έναν πιο δυνατό Έτσι πάνε αυτά εις τους αιώνες των αιώνων και όποιος ασχολείται με τον αθλητισμό το ξέρει. Επίσης αθλητής και άνθρωπος είναι ένα! Χαίρεται και καλή συνέχεια.
Captn Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Το πρώτο και βασικό κίνητρο παραμένει να το γουστάρεις πολύ πιστεύω, αλλιώς δεν ξεκινάς καθόλου! ενα δυνατο,πλεον,κινητρο ειναι η υφα. (δεν το μαθατε απο μενα)
zio10 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 ενα δυνατο,πλεον,κινητρο ειναι η υφα. (δεν το μαθατε απο μενα) Δεν ξέρω τι είναι η υφα...
Captn Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δεν ξέρω τι είναι η υφα... υπηρεσια φυσικης αγωγης της αστυνομιας 1
tehAllantin Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 3)ο πυρρος κατα κοινη ομολογια ηταν ανασφαλης,αυτο τον εφαγε κατα την γνωμη μου,και του προκαλεσε και το προβλημα με τον μηνισκο care to elaborate? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις