Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. Έχω μια μητρική msi 7529.Μέχρι το βράδυ ηταν όλα καλά.Πήρα και εναν έχουν Ε5450.Σήμερα το πρωί τον έβαλα πάνω αλλά ενω φαίνεται οτι δουλεύουν οι ανεμιστήρες δεν κανει τίποτα. Ξανά έβαλα τον προηγούμενο επεξεργαστη πανω και παλι τίποτα. Αποσυνδεσα το καλώδιο του ρεύματος, εβγαλα την μπαταρία και παλι τίποτα. Τι μπορεί να φταίει;

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Δηλαδή;

αν μετα την αλλαγη δεν σου παιζει ουτε ο παλιος κοιταξε μηπως στραβωσες τιποτα πινακια οταν τον αλλαζες.

• Like 1
Δημοσ.

Ναι με πολύ υπομονή.

αυτο που λεμε "δεν θελει κοπο,θελει τροπο" ;)

ο αγγελος χαθηκε,μαλλον προσπαθει να τα ισιωσει τωρα.

• Like 1
Δημοσ.

Θεωρεί κανείς ότι μπορεί να έκαψα μητρική;

φιλαρακο δεν βοηθας καθολου για να σου πουμε κατι.

πρωτον τα πιν τα κοιταξες?

δευτερον το τι θα θεωρησουμε βγαινει απο την περιγραφη του τι εκανες.

η διαδικασια αλλαγης cpu ειναι σχετικα απλη.

βγαζεις το pc απο το ρευμα,κρατας το power πατημενο να αδειασουν οι πυκνωτες,αποκλειεις τον στατικο ηλεκτρισμο απο τα χερια σου (με ειδικο βραχιολακι η ακουμπας κατι μεταλικο που γειωνει,καλοριφερ πχ.),αφαιρεις την ψυκτρα,τον επεξεργαστη,βαζεις τον καινουργιο,θερμοαγωγιμη παστα,ψυκτρα και ειναι ετοιμο να ξαναμπει στο ρευμα.

αν εκανες ολα αυτα η πιθανοτητα να εκαψες μητρικη ειναι μηδαμινη.

αν εχεις κανει κατι αλλο πως να το ξερουμε αν δεν μας το πεις?

απο το μεσημερι ρωταμε για τα πιν και δεν απαντας.

αν θεωρησω οτι εβαλες τον επεξεργαστη οπως να ειναι και τον βαρεσες με σφυρακι για να μπει η εκανες την αλλαγη με βρεγμενα χερια η με το pc στο ρευμα τοτε σου λεω σιγουρα οτι εκαψες μητρικη! :devil:

για να μην υποθετουμε λοιπον ουτε να θεωρουμε χωρις να ξερουμε τι εχεις κανει το καλυτερο ειναι να μας πεις εσυ αν θελεις να σε βοηθησουμε σε κατι,αλλοιως "κουβεντα να γινεται" που λενε.

Δημοσ.

Αφου μιλήσαμε στο τηλέφωνο (δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα να το πω, έτσι ts?), κατάλαβα ότι έβαλε τον xeon χωρίς να ευθυγραμμίσει τις νέες εγκοπές, αλλά τον κούμπωσε με τις εγκοπές του 771 στο 775, προφανώς περιστραμμένο κατα 90 μοίρες απο την κανονική του θέση.

Λογικά θα στράβωσε κανα πινάκι, θα δούμε το βράδυ :)

• Like 3
Δημοσ.

Και ναι παιδιά μέτρησε πανω απο 8 στραβό ένα.Μου βγήκαν τα μάτια να τα ισιοσο όσο μπορουσα και νομίζω κάτι έκανα. Τώρα μένει να τα ξανά βάλω όλα στη θέση τους και να κάνω δοκιμή. Να βάλω πρωτα τον παλιό;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...