Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ΥΣ τώρα παίζω σε pc με το cougar το πρωην σετακι του αδερφού μου(τον Pentium) ,την gtx 550 ti και δεν κλείνει βέβαια άλλαξα και πάστα στην 550 οπότε μπορεί να έφταιγε αυτό(μακάρι)

Το τροφοδοτικό δουλευε μια χαρά γύρω στις 4 μέρες και τώρα περιμένει την καινούργια μητρική...

• Like 1
Δημοσ.

ΥΣ τώρα παίζω σε pc με το cougar το πρωην σετακι του αδερφού μου(τον Pentium) ,την gtx 550 ti και δεν κλείνει βέβαια άλλαξα και πάστα στην 550 οπότε μπορεί να έφταιγε αυτό(μακάρι)

Μετα την αλλαγη παστας ποσους βαθμους θεμροκρασιας ειδες πτωση στο περιπου? Το cougar τι ειναι,το κουτι?

• Like 1
Δημοσ.

Μετα την αλλαγη παστας ποσους βαθμους θεμροκρασιας ειδες πτωση στο περιπου? Το cougar τι ειναι,το κουτι?

Ναι το cougar είναι κουτί(στενο)

Δυστυχώς δεν μέτρησα θερμοκρασίες πάντως η πάστα ήταν ξεραμενη

Περισσότερα το σκ που θα στρεσαρω το νέο σύστημα...

Δημοσ.

Εχε υποψη σου οτι ακομη και ενα καλο τροφοδοτικο,εχει ενα οριο που μπoρει να λειτουργει σωστα σε υψηλες θερμοκρασιες,το operating temperature. Οποτε οντως με το καινουργιο κουτι και καλυτερο cooling μπορει να λειτουργει χωρις προβλημα.

Ναι το cougar είναι κουτί(στενο)
Δυστυχώς δεν μέτρησα θερμοκρασίες πάντως η πάστα ήταν ξεραμενη
Περισσότερα το σκ που θα στρεσαρω το νέο σύστημα...

Για θερμοκρασιες καρτας γραφικων,επεξεργαστη,τσιπσετ μητρικης,κ.τ.λ. να κατεβασεις  ενα προγραμμα που λεγεται aida64 και για στρες τεστ το prime95.

• Like 1
Δημοσ.

δεν ξέρω αν έχει σχέση με το δικό σου πρόβλημα, κάποτε είχα ένα σύστημα που από καινούριο είχε το ίδιο πρόβλημα με εσένα. Μόλις έβαζα παιχνίδι μετά από λίγο, μαυριζε η οθόνη και δεν ανταποκρινόταν. Τελικά είχε πρόβλημα η κάρτα γραφικών, ευτυχώς λόγω ότι ήταν καινούριο, μου την άλλαξαν αμέσως

Δημοσ.

λοιπον στο καινουργιο συστημα δεν εχει σβησει μεχρι τωρα !Αλλα δεν το ζορισα πολυ επαιξα μονο lol . Τωρα κατεβαζω το witcher 3 και μετα θα τρεξω το prime95.

Τωρα εχω δυο αλλα προβληματα 

α) η μητρικη εχει τι εξης θεσεις για ανεμιστηρες 2x chassis fan, 2x cpu fan , 1 x pwm fan (μπορει να εχει και 2 χδ )

το θεμα ειναι οτι τα αλλα μπορω να ταρυθμισω μεσω bios,για το pwm δεν βρισκω καποια επιλογη. Τι μπορω να κανω;

β) το κουλο ειναι οτι ενω εχω βαλει σωστα το io backplate δεν εχω προσβαση στις κατω usb 3 θυρες ειναι λες και ειναι φτιαγμενο λαθος, μπορω να υψωσω την μητρικη και να εχω προσβαση σε αυτες τι θυρες αμα βαλω ενα αλλο usb στις πανω και τραβηξω αλλα δεν ξερω αν ειναι ασφαλες .Πως το βλεπετε επεσα σε προβληματικο;

post-248464-0-79000900-1465712603_thumb.jpg

Δημοσ.

λοιπον στο καινουργιο συστημα δεν εχει σβησει μεχρι τωρα !Αλλα δεν το ζορισα πολυ επαιξα μονο lol . Τωρα κατεβαζω το witcher 3 και μετα θα τρεξω το prime95.

α) η μητρικη εχει τι εξης θεσεις για ανεμιστηρες 2x chassis fan, 2x cpu fan , 1 x pwm fan (μπορει να εχει και 2 χδ )

το θεμα ειναι οτι τα αλλα μπορω να ταρυθμισω μεσω bios,για το pwm δεν βρισκω καποια επιλογη. Τι μπορω να κανω;

Υπαρχει ενα βυσματακι,που χαμηλωνει τις στροφες και το θορυβο του ανεμιστηρα.Αλλα δεν νομιζω ενας ανεμιστηρας να κανει ιοσο θορυβο πια. :)

β) το κουλο ειναι οτι ενω εχω βαλει σωστα το io backplate δεν εχω προσβαση στις κατω usb 3 θυρες ειναι λες και ειναι φτιαγμενο λαθος, μπορω να υψωσω την μητρικη και να εχω προσβαση σε αυτες τι θυρες αμα βαλω ενα αλλο usb στις πανω και τραβηξω αλλα δεν ξερω αν ειναι ασφαλες .Πως το βλεπετε επεσα σε προβληματικο;

Δεν καταλαβα τι εννοεις? Ολες οι usb θυρες φαινονται.

• Like 1
Δημοσ.

Υπαρχει ενα βυσματακι,που χαμηλωνει τις στροφες και το θορυβο του ανεμιστηρα.Αλλα δεν νομιζω ενας ανεμιστηρας να κανει ιοσο θορυβο πια. :)

Δεν καταλαβα τι εννοεις? Ολες οι usb θυρες φαινονται.

φαινονται αλλα στις κατω δεν μπορω να βαλω usb γιατι τις 'κοβει΄το μεταλλo.

Δημοσ.

Συμβαινουν μερικες φορες μικρες ασυμβατοτητες μεταξυ μητρικων και κουτιων.Απλα βαλε ενα usb εξαρτημα στην θεση που ειναι πιο ευρυχωρη και τραβηξε το πιν του usb,ελαφρα προς το πλαι.Αυτο θα δωσει τον χωρο και για τα αλλο usb εξαρτημα διπλα. Δεν υπαρχει προβλημα. Το ιδιο μου συνεβη και μενα με το δικο μου motherboard και το Corsair κουτι που εχω.

• Like 1
Δημοσ.

Έχεις βάλει αποστάτες στη μητρική σου ή τη βίδωσες κατευθείαν επάνω στο κουτί;;;;

Δημοσ.

Συμβαινουν μερικες φορες μικρες ασυμβατοτητες μεταξυ μητρικων και κουτιων.Απλα βαλε ενα usb εξαρτημα στην θεση που ειναι πιο ευρυχωρη και τραβηξε το πιν του usb,ελαφρα προς το πλαι.Αυτο θα δωσει τον χωρο και για τα αλλο usb εξαρτημα διπλα. Δεν υπαρχει προβλημα. Το ιδιο μου συνεβη και μενα με το δικο μου motherboard και το Corsair κουτι που εχω.

ναι αυτο εκανα και εγω , απλα δεν ηξερα μηπως δημιουργησει καποιο προβλημα , ευχαριστω για την απαντηση.....

Έχεις βάλει αποστάτες στη μητρική σου ή τη βίδωσες κατευθείαν επάνω στο κουτί;;;;

βεβαιως εχω βαλει αποσταστες...

Δημοσ.

ναι αυτο εκανα και εγω , απλα δεν ηξερα μηπως δημιουργησει καποιο προβλημα , ευχαριστω για την απαντηση.....

βεβαιως εχω βαλει αποσταστες...

Βάλε και 2ο να σηκωθεί λίγο πιο ψηλά η μητρική, ίσως κερδίσεις αυτό που χρειάζεται και είσαι οκ. Μήπως έχεις βάλει κοντούς και χρειαζόταν τους ψηλούς;

• Like 1
Δημοσ.

Βάλε και 2ο να σηκωθεί λίγο πιο ψηλά η μητρική, ίσως κερδίσεις αυτό που χρειάζεται και είσαι οκ. Μήπως έχεις βάλει κοντούς και χρειαζόταν τους ψηλούς;

εβαλα αυτους που ειχε εγκατεστημενους το κουτι....

δεν το ειχα σκεφτει να βαλω ψηλοτερους , θα το δοκμασω καποια στιγμη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...